چرا نرم
میرم خوبم میرم
کلی وقت و سرمایه و انرژی و هزینه گذاشتم روی سایتم
حالا این آقا بخواهد هم رو به باد بده
زنگ زدم زنش گوشی رو برداشته میگه اشتباه گرفتی
در حالی مطمنم درسته شمارش
حالا صبر کن
....................
نمایش نسخه قابل چاپ
چرا نرم
میرم خوبم میرم
کلی وقت و سرمایه و انرژی و هزینه گذاشتم روی سایتم
حالا این آقا بخواهد هم رو به باد بده
زنگ زدم زنش گوشی رو برداشته میگه اشتباه گرفتی
در حالی مطمنم درسته شمارش
حالا صبر کن
....................
بابا این اعظمی منش جدیدا گند زده ...
دامین ثبت کردم الان یه هفتس فعال نمیکنن ..
آبروم پیش مشتریم رفته...
هاست منم و سایتم هم 4 روز رو هوا بود...
الانم ک برگشتن جواب تیکت نمیدن...
دیروز ایمیل داده بود که هاست ها درست خواهد شد و مشکل با دیتاسنتر بوده و ...
ولی خبری که نیست :|
میگن هر چقدر پول بدید آش می خورید!!!! خب وقتی از جایی میخرید قبلش باید دقیقا تحقیق کنید قوانین سایت ها هم بخونید که بعدا مشکلی براتون پیش نیاد معمولا در سرور ها به ندرت مشکلی از طرف دیتاسنتر به وجود میاد بیشتر مشکل ها به دلیل بی تجربگی افراده
يك هفته هست سايت من رو هواست اخرش مجبور شدم با بك اپي كه داشتم انتقال بدم كي جواب زيان مالي ما را بايد بده از من مي شنويد از اينها هاست نگيريد در ضمن جاويد هاست هم مال خود اقاي اعظمي منش هستش ان هم مثل هاست نتورك تمام سايتهاش رو هوا هست
ا سلام
دوستان عزیز علت قطعی سرور ها:
دیتاسنتر اروپایی شرکت هاست نتورک به علت تحریم کشور عزیزمان ایران تمام سرور هاین شرکت را که حدود 18 سرور بود مسدود کردند با مذاکرات انجام شده سرور ها باز و به دیتاسنتر دیگر منتقل شد این فرایند متاسفانه به دلیل روابط بین المللی کمی زمان بر بود از دوستان عزیز به دلیل مشکلات عذرخواهی میکنیم و این قول را به کاربران محترم میدهیم که انشالله سعی خود را بر عدم تکرار این مشکلات میکنیم از 18 سرور شرکت سرور سی پنل نیز تا امروز مشکل داشت که به لطف خدا ساعاتی قبل با تلاش پرسنل شرکت حل شد.
با تشکر فراوان
کاظم پور مدیر فنی و امنیت توسعه تجارت الکترونیک شبکه مجازی
منم ازشون سرویس داشتم . چه بلاها که سرم نیومد !
سرویس رو که گرفتم هیچ 5 تومن هم دادم برای اینکه بیان دایرکت ادمینو با whmcs ست کنن تا سرویس خودکار تحویل داده بشه . بعد از 2 روز جواب تیکت ندادن آخرش اومدن و 5 تومن پول رو برگشتوندن . بهم می گفتن ما تنظیم کردیم بریدتست کنید ببینید درست شده یا نه ؟ رفتم دیدم همون تنظیماتی که خودم تا حدی بلد بودم و انجام دادم هیچ تغییری نکرده! :|
آخر سر هم پول سرویسمو هم پس ندادن! .