پاسخ : برداشته شدن حداقل 100 پست براي بخش فروش؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
از این نظر تایید میکنم حرفتون رو که باید بتونه چنین ریسک هایی بکنه
ولی فکر کنم بد متوجه شدید منظورم من اینه که کسیک ه وارز این کار شده تواناییش رو نداره برای کارش هزینه تبلیغات بده که اومده تو انجمن دیگه
الان مثلا خود ما توانایی داریم سرور هامون را تا 4 ماه بعد هم تمدید کنیم حتی میخوایم خودمون رو جمع و جور کنیم جوری که یک ساله بتونیم پشتیبانی مالی کنیم سرورهامون رو درصورت نداشتن هیچ مشتری
ولی قبول نداریم بیایم 100 تومن بدیم اینجا 100 تومن بدیم اونجا و ... رو چه حسابی آخه
همین 100 تومن شاید با جرات بگم سود 3 تا 4 تا مشتری هست که صبح تا شب درگیرشون هستیم و داریم پشتیبانیشون میکنیم و اون مشتریان هم از انجمن نیستن از دوستان و شرکت ها هستن.
تو انجمن ما مشکل دیگه دارم که این طرح رو نمیگذاره اجرا بشه تا وقتی سرور 1 گیگ هست 5 تومن یا 8 تومن
نمیشه این طرح را راه اندازی کرد چون درامد چندانی نداره و همه ایرانی ها (غیر حرفه ای ها) جذب همان سرورها میشن - حرفه ای ها هم که نمیان اینجا خیلی کم هستن که بیان و دنبال سرورهای ما باشن با هزینه بالا
مشکل یکی دو تا نیست یه طرح بخواد بیاد مشکل دیگه نمیگذاره - اول باید درامد زیاد باشه از طریق تبلیغ در تاپیک ها در اینجا تا بشه هزینه کرد خب.
امیدوارم فهمیده باشی حرف من رو
شما درست می فرمایید اما به حرف من دقت نکردید.
با این کار اولا همه اون کسانی که سرور 5 تومنی میدن از صحنه به در می شن
شما این هزینه رو یکبار پرداخت می کنی! فکر کن هزینه تبلیغات هست
تضمین می دم 70 درصد کسانی که اینجا مثلا فروش دارند می ریزند و همون 30 درصدی می مونه که واقعا کارش درسته و اصولا قیمت هاشون هم به هم نزدیکه و بالاست. چون هدف این 30 درصد رقابت بر سر قیمت نیست رقابت بر سر کیفیته
اینجوری توی همون ماه اول تعداد زیادی از همون مشتریانی که به سمت سرویس های تازه کار و ارزون جذب می شدن به سمت شما جذب می شن و هزینه شما هم توجیه پیدا می کنه
با درود
اگر دوستان دنبال راه حل سامان بخشیدن بیشتر به بخش فروش این انجمن میگردند راه حل های دیگری به غیر از محدودیت های مالی و پستی داره
و از جمله این راه حل ها میتونه مورد زیر باشه.
از آنجایی که بخش فروش هاست و سرور و سرور مجازی فقط تاپیک آفر زده میشه ، مدیران میتونند در صورتی که وقتش رو دارند، این قسمت رو به صورت مدیریت شده در بیارند ، یعنی تاپیک های جدید در این بخش بعد از تایید مدیریت انجام بگیره.
به این شکل نه برای 100 پست شدن انجمن حجمش بالا میره و نه کسی مشکل 100 پسته نبودن رو داره و نه کسی فروش های پی در پی میزنه و...
فاصله زمانی هر تاپیک آفر هم به چند روز یک بار تنظیم میکنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
تضمین می دم 70 درصد کسانی که اینجا مثلا فروش دارند می ریزند و همون 30 درصدی می مونه که واقعا کارش درسته و اصولا قیمت هاشون هم به هم نزدیکه و بالاست. چون هدف این 30 درصد رقابت بر سر قیمت نیست رقابت بر سر کیفیته
اینجوری توی همون ماه اول تعداد زیادی از همون مشتریانی که به سمت سرویس های تازه کار و ارزون جذب می شدن به سمت شما جذب می شن و هزینه شما هم توجیه پیدا می کنه
خوب ما و شما که خون دل خوردیم که پست هامون بالا رفته و اسمپ نکردیم باید این 100 تومن رو هم بدیم؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
plastic
با درود
اگر دوستان دنبال راه حل سامان بخشیدن بیشتر به بخش فروش این انجمن میگردند راه حل های دیگری به غیر از محدودیت های مالی و پستی داره
و از جمله این راه حل ها میتونه مورد زیر باشه.
از آنجایی که بخش فروش هاست و سرور و سرور مجازی فقط تاپیک آفر زده میشه ، مدیران میتونند در صورتی که وقتش رو دارند، این قسمت رو به صورت مدیریت شده در بیارند ، یعنی تاپیک های جدید در این بخش بعد از تایید مدیریت انجام بگیره.
به این شکل نه برای 100 پست شدن انجمن حجمش بالا میره و نه کسی مشکل 100 پسته نبودن رو داره و نه کسی فروش های پی در پی میزنه و...
فاصله زمانی هر تاپیک آفر هم به چند روز یک بار تنظیم میکنند
خب بازم میشه که باید مدیر اضافه بشه
با این تعداد مدیر نمیتونن انجام بدن.
خود همین کار خیلی سنگینه چه برسه کارهای دیگه انجمن
اصلا دوستان نظرتون چيه كه به مديران اين انجمن اطلاع داده بشه كه يه اسكريپت نظر سنجي نصب كنن كه كاربرا هم بتونن تو قوانين نظر بدن و فقط مديران هر جوري مي خوان قانون آزمايش نكنن؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
یک بار پرداخت موافقم
ولی اینم هست ها :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
خوب ما و شما که خون دل خوردیم که پست هامون بالا رفته و اسمپ نکردیم باید این 100 تومن رو هم بدیم؟
اين روش 100 تومني كه اصلا امكان پذير نيست چون بايد در بخش آموزشي رو تخته كرد
مشکل همه شما دوستان اینه که کل فروشتون روی وب هاستینگ تالک هستش .
من نمیدونم اگر وب هاستینگ تالک مثل سابق ***** بشه چه بلایی سر این دسته میاد ...
اجازه بدید با 0 پست بیان فروش بکنند و بچه دبستانی باشند و ...
عوضش مشتری بالاخره میفهمه همه چیز رو و برمیگرده .
اینکه هزینه 100 تومن باشه برا این کار عملاً بد نیست ، اما ایجاد یه سری مشکل هم میکنه . از جمله انحصاری شدن فروم ، عدم امکان پا گرفتن شرکتهای جدید و ...
بهتره چند هفته شکیبا باشید و نتیجه رو ارزیابی کنید ، بد بود خود مدیران فکری میکنند ...
اما برای این مرحله باید چند تایی مدیر انتخاب بشن که هم سابقه خوبی داشته باشند هم فروشی توی اینجا نداشته باشند ، چراکه احتمال به هم ریختن تالار در همین چند هفته هستش .
موید باشید .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
مشکل همه شما دوستان اینه که کل فروشتون روی وب هاستینگ تالک هستش .
من نمیدونم اگر وب هاستینگ تالک مثل سابق ***** بشه چه بلایی سر این دسته میاد ...
اجازه بدید با 0 پست بیان فروش بکنند و بچه دبستانی باشند و ...
عوضش مشتری بالاخره میفهمه همه چیز رو و برمیگرده .
اینکه هزینه 100 تومن باشه برا این کار عملاً بد نیست ، اما ایجاد یه سری مشکل هم میکنه . از جمله انحصاری شدن فروم ، عدم امکان پا گرفتن شرکتهای جدید و ...
بهتره چند هفته شکیبا باشید و نتیجه رو ارزیابی کنید ، بد بود خود مدیران فکری میکنند ...
اما برای این مرحله باید چند تایی مدیر انتخاب بشن که هم سابقه خوبی داشته باشند هم فروشی توی اینجا نداشته باشند ، چراکه احتمال به هم ریختن تالار در همین چند هفته هستش .
موید باشید .
حرفتون از این که کل فروش روی وب هاستینگ هست و نباید باشه درسته
ما هم اگر کل فروشمون اینجا بود که الان ....
به هر حال مشکل الان کمبود مدیر هست فکر کنم چندین بار گفته شده
اگر مدیر زیاد باشه دیگه همه فشار روی مثلا Amir نیست که بیاد بگه اون جوری مدیریت بهتر بود
الان از دستشون خارج شده یه کم یا فشار زیادی روشون وارد شده
واقعا تیم مدیریتی کمه. تایید میکنم
نقل قول:
حرفتون از این که کل فروش روی وب هاستینگ هست و نباید باشه درسته
ما هم اگر کل فروشمون اینجا بود که الان ....
قطعاً بنده منظورم از "شما دوستان" ، شما شرکت کنندگان عزیز نبود ، بلکه خواننده ای بود که میخونه و طیف وسیع رو مخاطب قرار دادم . یک وقت سوء تفاهمی نشه ...
اما در مورد این جمله :
Am!r نه ، Ami!r جون :دی
آره . اما نباید طوری بشه که مدیری که انتخاب میکنند فعالیتش اینجا به عنوان فروشنده باشه تا سمت گیری شکل نگیره . مثل همین الان امیر جون ...
انشالله این مهم هم مورد بررسی قرار بگیره و شاهد وب هاستینگی کارآمد باشیم .
یه نکته دیگه سعی نکنید خودتون رو با کاربرانی که مثال ورشکستگیشون رو زدید مقایسه کنید ( مثال من الان Dr.Saeed هستش ) ، چراکه همون موقع هم مشتری فهمید چه اشتباهی کرده و الان هم خود من چندی از مشتری های ایشون رو در روی یکی از سرورها دارم و این نشون میده همون بچه مدرسه ای هم داره برا شما بازاریابی با پول خودش انجام میده ، چون مشتری جذب شده ، شما توی یه تایم مناسب میتونید جذب خوبی داشته باشید !
با آرزوی بهترین ها .