پاسخ : سایت پرداخت ارزی آیپرداز ipardaz.com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dan6
دوستان ما اجاره درگاه پرداخت بين المللى پى پال به كسانى كه قصد گسترش خدمات خود به بازارهاى بين المللى دارند را آغاز كرده ايم.
يك ماه تست رايگان هم به دوستان ارائه مى شود.
همين طور ارز دريافتى از مشتريان شما را مى توانيم نقد و معادل ريالى آن را به حسابتان در ايران واريز كنيم.
شرایط دریافت به چه صورت هست ؟ از کجا باید اقدام کنیم ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
diges
شرایط دریافت به چه صورت هست ؟ از کجا باید اقدام کنیم ؟
شرایط دریافت این درگاه به صورت زیر است:
۱.فروشگاه اینترنتی شما نباید با قوانین ایران و همچنین قوانین بینالمللی پیپال مغایرتی داشته باشد و مورد تایید قرار گیرد.
۲. در حال حاضر ما تنها میتوانیم مبلغ واریزی از طریق فروشگاه شما را با نرخ روزانه نقد کردن ارز در سایت نقد کنیم و معادل ریالی آن را به حساب شما در ایران واریز کنیم.
۳. در صورت بروز هرگونه عمل خلاف قوانین پیپال، کاربر موظف به جبران خسارت وارده به ما و همچنین مشتریان خود میباشد.
درخواستهای خود را از راه فرم تماس با ما با ذکر آدرس سایت و نوع فعالیت خود برای ما بفرستید تا مورد رسیدگی قرار گیرد.
از همکاران بنده هستن کاملا تایید میشن
قیمت دلار رو به صورت ریالی به قیمت روز اعلام بفرمائید
آی پرداز خیلی تایید میشن، بین این سایتهای فروش دلار پی پال ایشون هم قیمتشون هم سرعت انجام کارشون بهتره :57:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
قیمت دلار رو به صورت ریالی به قیمت روز اعلام بفرمائید
با سلام،
علیرغم نوسان زیاد، نرخها همیشه در سایت در بخش مربوط به خودشون به روز هستند. هر لحظه که دوستان سفارش رو ثبت و به صورت آنلاین پرداخت کنند نرخ نهایی که محاسبه میشه معتبر هست (در صورت واریز به حساب بانکی هم تا ۲ ساعت پس از ثبت سفارش اگر پرداخت انجام شود مشکلی نیست)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dan6
با سلام،
علیرغم نوسان زیاد، نرخها همیشه در سایت در بخش مربوط به خودشون به روز هستند. هر لحظه که دوستان سفارش رو ثبت و به صورت آنلاین پرداخت کنند نرخ نهایی که محاسبه میشه معتبر هست (در صورت واریز به حساب بانکی هم تا ۲ ساعت پس از ثبت سفارش اگر پرداخت انجام شود مشکلی نیست)
من یک خرید 50 دلاری دارم موجودی دارید ؟!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peyman0742
من یک خرید 50 دلاری دارم موجودی دارید ؟!
بله داریم.
با درود،
دوستانی که در مورد نرخها و موجودی پرسش میکنند دوباره خواستم اینجا بگم که هم نرخها و هم موجودی همیشه در سایت در بخش خودشان به روز هستند و نیازی به استعلام دوباره از ما نیست.
در ضمن، دریافت سفارش هم تنها از طریق سایت انجام میشود.
سلام
بنده مدت زیادی است با این دوستان همکاری میکنم و تمام سفارشات بنده به موقع انجام شده است و کاملا مورد تایید هستند
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
30SecondToMars
کسی تا حالا از این شرکت دلار خرید و یا فروش کرده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاه برداری، چیزی نیستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سالم هستن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شما تایید میکنید دوستان ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟