پاسخ : درخواست vps سالیانه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r_22009
شما درست میگید اما من امکان پرداخت ماهیانه برام وجود نداره، نهایتا ممکنه 6 ماهه بتونم پرداخت کنم
همون آفری که دادم، 6 ماهه، 175.000 تومان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
r_22009
پس فک کنم اگه خودم برم مستقیم از سرویس دهنده های خارجی خرید کنم بهتره!!
خیلیاشون هستن که پلن 1 ساله دارن
درود
قصد ما این بود که دست مشتری را باز بگذاریم برای انتخواب اگر نه دها مشتری به صورت بلند مدت قرار داد داریم که اکثرا هم اهل فن و از دوستان همین انجمن میباشند.
ما ازسال قبل پلن های سالیانه را در سایت قرار داده ایم!
موفق باشید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
j4b3r
دوست ظاهرا محترم!!!
اگر طرف صحبت شما بنده بودم، باید بهتون بگم که اولا هاستینگ حجم پایین رسم شده که به صورت سالانه فروخته میشه. و اینکه شما یک VPS هاست رو به 200-300 مشتری می فروشید، حالا یکی این وسط سالانه بگیره یا ماهانه زیاد فرقی نمی کنه. ولی VPS اینجوری نیست. فروشنده های عزیزی که برای حق مشتری احترام قائل هستن و oversell انجام نمی دن، هر سرور رو به تعداد خیلی محدودی مشتری میفروشن، به همبن دلیل مسائل مالی باید با حساسیت بیشتری بررسی بشه.
در مورد تابستون و تعطیلی مدارس و این صحبت ها هم بهتره نگاهی به تاریخ های عضویت افراد بندازید و بعد نظر بدید در موردشون!
موفق باشبد.
ممنونم که حداقل در ظاهر بنده رو شایسته عنوان "محترم" دونستید
در درجه اول عرض می کنم که روی صحبت بنده با شما هم بود و نه فقط شخص شما
در درجه دوم اینکه تا جایی که من اطلاع دارم هاستینگ های حرفه ای بر روی سرور اختصاصی هست و نه سرور های مجازی
در درجه سوم اگر کار دائمی و حرفه ای باشه و مقطعی سرویسی ارائه نشه پرداخت هم میتونه بصورت سالیانه به دیتا سنتر انجام بشه تا مشکلی از بابت تامین دلار و نوسانات قیمت پیش نیاد
در درجه چهارم بحث تاریخ عضویت ربطی به تابستون نداره و میتونید مورد سوم رو دوباره بخونید تا مسئله براتون روشن تر بشه
و در نهایت اینکه پسندیده نمیبینم که در مورد میزان اعتبار در این زمینه با کسی بحثی بکنم اما توصیه می کنم احتمال با سابقه بودن رو دور از ذهن ندونید (هر چند که به هیچ وجه با سابقه بودن برتری ایجاد نمیکنه و بنده در این انجمن شاگردی بیش نیستم در محضر اساتید و دوستان)
ضمنا آواتارتون بسیار خوبه، بابت این انتخاب عالی بهتون تبریک میگم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
در درجه دوم اینکه تا جایی که من اطلاع دارم هاستینگ های حرفه ای بر روی سرور اختصاصی هست و نه سرور های مجازی
در درجه سوم اگر کار دائمی و حرفه ای باشه و مقطعی سرویسی ارائه نشه پرداخت هم میتونه بصورت سالیانه به دیتا سنتر انجام بشه تا مشکلی از بابت تامین دلار و نوسانات قیمت پیش نیاد
در درجه چهارم بحث تاریخ عضویت ربطی به تابستون نداره و میتونید مورد سوم رو دوباره بخونید تا مسئله براتون روشن تر بشه
و در نهایت اینکه پسندیده نمیبینم که در مورد میزان اعتبار در این زمینه با کسی بحثی بکنم اما توصیه می کنم احتمال با سابقه بودن رو دور از ذهن ندونید (هر چند که به هیچ وجه با سابقه بودن برتری ایجاد نمیکنه و بنده در این انجمن شاگردی بیش نیستم در محضر اساتید و دوستان)
همینطوری برای خودتون یه چیزی که حالا معلوم نیست از کجا شنیدید میگید اینجا
نقل قول:
در درجه سوم اگر کار دائمی و حرفه ای باشه و مقطعی سرویسی ارائه نشه پرداخت هم میتونه بصورت سالیانه به دیتا سنتر انجام بشه
جدی؟ یعنی کسی که مثلا 3 ماهه پرداخت داره یا یک ماهه دائمی نیست؟
بزرگترین هاستینگ ها تو ایران سالانه پرداخت ندارن کی گفته ؟
فکر کنم تنها چیزی که بزرگترین هاستینگ ها سالانه پرداخت دارن سرور داخل ایران برای بکاب کلی هست
و هیچ وقت سرور در خارج سالانه نمیدن چون اومدین فردا تحریم کردن و یا خیلی مشکلات سیاسی و ... دیگر که باعث شد سرور ها بسته بشه اینجوری شرکت برشکسته میشه که
شما یه نمونه شرکت بزرگ هاستینگ مانند ****** و میهن وب هاست نام ببرید که سالانه هزینه بیشتر از 500 تا سرورشون رو پرداخت کردن (فرض همون 500 تا سرور در سال چه قدر میشه ؟ فکر کنم بالای چند میلیارد عجب)
به هیچ عنوان پرداخت و سرمایه گذاری یک فرد ایرانی در خارج از کشور درست نیست و نخواهد بود
هرکس در کشور خودش راحت میتونه سرمایه گذاری کنه رو سرور
درضمن خیلی وقت ها افرادی بودن و هنوز هم هستن که میشناسمشون نزدیک به 7 ساله تو این کارن و فقط یه سرور اختصاصی دارن و دارن هاست میفروشن و سرور میدن (اجازه ندادن نام ببرم) و خیلی بهتر کار میکنن تا شرکتی که میشناختم در تهران کلی هزینه کردن سر اختلاف شرکا و کلاه برداری یکیشون کلا جمع شد رفت پی کارش.
عنوان تاپیک :
درخواست vps سالیانه
شده محل نظر دادن درباره فروشندگان و...
همش اسپم شده ادامش ندید این صحبت ها رو ممنون میشم.
در پناه حق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alef1
با نظر RoobinaServer موافقم. گفتنی ها رو ایشون گفتن.
در مورد قسمت "ضمنا" هم خواهش می کنم:53: نظر لطفتونه.
موفق باشید.
بهتره vps سالیانه نخری.. یک نصیحت برادرانه بود.. آمدیم دو ماه نشده از سرور ناراضی بودی و رو اعصابت راه رفت سرعتش... پولت میره هوا و تا دلیل قانع کننده نیاری پولت رو کسی پس نمیده..
با سلام از 4 دیتا سنتر قدرتمند در خدمتم.امریکا انگلیس سوئیس فرانسه
نارس سرور| فروش سرور مجازی و اختصاصی
id : nars_vps
09387217109
موفق باشید.
تست سرعت هم در لینک هست.
http://axgig.com/images/93503846232790714071.png
با تشکر.
هرکسی نظر خواص خودش رو داره.
سلام خدمت دوستان
فروش ویژه سرور مجازی با منابع کاملا اختصاصی ( رم و هارد ) رو اعلام میکنم :
--------------------------------------------------
رم 1024
سی پی یو 3 گیگاهرتز
هارد 60 گیگ
پورت 1گیگ
ترافیک نا محدود
آلمان : 18900 تومان
آمریکا : 20000 تومان
لینک سفارش: مبین هاست - سبد خرید
سالانه : 220T
مهندسین عزیز یک نگاه به تاریخ تاپیک بفرمایید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nars_Vps
این قدر تاپیک تکراری بالا نیارید عزیز
همش اسپم امروز.
--------------
به تاریخ تاپیک دقت کنید تا الان فکر کنم طرف 10 تا سرور دیگم خواسته خریده تموم شده
پی نوشت : مدیران این تاپیک ها را مسدود کنند لطفا