پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
100% ایشون تایید میشن آپ تایم 100% در چند ماه گذشته.
پشتیبانی عالی.
برخورد و مشتری مداری عالی.
کسی کیفیت عالی می خواد شک نکن.
پاسخ : فروش ویژه سرورمجازی |آمریکا|هلند|انگلیس|فرانسه| ورت1گیگابیت|+کانفیگ رایگان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
websazha
100% ایشون تایید میشن آپ تایم 100% در چند ماه گذشته.
پشتیبانی عالی.
برخورد و مشتری مداری عالی.
کسی کیفیت عالی می خواد شک نکن.
انشالله همه راضی باشند
لازم به ذکره به زودی تمامی سرورهای هلند هم مثل انگلیس مجهز به raid و هارد sas خواهند شد ، در نتیجه سرعت تمامی سرویس ها افزایش چشمگیری ! خواهند داشت.
4ماهه ازشون سرویس دارم آپتایم 99.9%
پشتیبانیشون عالی از همه لحاظ تایید میشن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tak2media
4ماهه ازشون سرویس دارم آپتایم 99.9%
پشتیبانیشون عالی از همه لحاظ تایید میشن
دست دوستان پشتیبانی دردنکنه که کارشون رو دارند به درستی انجام میدند.
مشکلی بود درخدمتم.
لازم به ذکر هست سرویس های
هلند
انگلستان
کاملا مخصوص سایت های دانلود می باشند
من 3 ماهی هست که ازشون وی پی اس دارم
باید بگم کارشون فوق العاده هست
پشتیبانی در حد المپیک
حتی وقتی ازشون خواستم یک سری نرم افزار برام نصب کنن با کمال میل و سریع انجام دادن => نصب این نرم افزار ها که میگم اصلا جزو وظایف پشتیبانی محسوب نمیشه ولی خوب انجام میدن دیگه :دی
قیمت ها فوق العاده پایین هست و بر خلاف سایر شرکت ها هارد زیاد میدن و کیفیت هارد سرور ها فوق العاده هست
سابقه ی استفاده ی من از سرور های مجازی به 8 ماه هم شاید نرسه ولی خب تو این مدت بهترین ارائه دهنده هستن از نظر من
من تا حالا هارد sas و سرعت دانلود 30 مگ رو تجربه نکرده بود !!!
دوستان در خرید این سرویس ها شک نکنن
کیفیت +سرعت+ پشتیبانی پاسخگو و باحوصله:111:
با سلام میخواستم بدونم ما که از قبل سرور هلند داشتیم شامل هارد sas میشیم یه خیر ؟
واینکه کی قرار هارد ها تعویض بشه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
korosh-MD
من تا حالا هارد sas و سرعت دانلود 30 مگ رو تجربه نکرده بود !!!
دوستان در خرید این سرویس ها شک نکنن
کیفیت +سرعت+ پشتیبانی پاسخگو و باحوصله:111:
خوشحالم که کارمون نتیجه مثبت داده.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Curtis
با سلام میخواستم بدونم ما که از قبل سرور هلند داشتیم شامل هارد sas میشیم یه خیر ؟
واینکه کی قرار هارد ها تعویض بشه ؟
سلام
با واحد پشتیبانی تماس بگیرید.