پاسخ : به نظر شما OVH بهتره یا Kimsufi
من هم فکر میکنم ovh بهتر است
ovh بهتره ولی کیم سوفی هم بد نیست!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
SeDaBloG
علیرضا جان اصلا حرفت تایید نمیشه ! من از کیمسوفی خرید کردم ! و بسیار راضی بودم و از نظر تجهیزات هیچ فرقی باهم ندارند ! خصوصا هارد :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
CityKala.net
اون که ما هم کیمسوفی داریم مشکلی نداریم باهاش تقریبا 4 ماهه رو کیم سوفی وی پی اس میدیم مشتریا هم راضی هستن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
کیم سوفی الان چند ما هست که از سرورهای دسته اول استفاده میکنه و دیگه دست دوم نداره! و همه سرورهای 24 گیگ که جدید میده supermicro هست با پورت 1!!!! در صورتی که قبلا دستکاپ بود
حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
astro.alireza
حالا شاید شانس من بد بوده! اسکرین شات های اسکن هارد موجوده. سرور اولی به حدی بد سکتور داشت که اصلا روش لینوکس بالا نمی یومد!!!
دومی هم سرعت هاردش از بس پایین بود که مجبور شدیم هزینه تمام مشتریان رو برگشت بزنیم. شاید واسه خیلی ها اون هارد خوب باشه ولی داشت با اعتبار ما بازی می کرد. خلاصه اینکه ۳۰ تا مشتری رو از دست دادیم
شاید الان بهتر شده باشه، خبر ندارم اما اگر چیزی می خواید که پشتش مسئولیت پذیری باشه از ovh بگیرید
بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
بستگی داره به تعداد سرورهاتون شما هم برو سرور زیاد بگیر بعد kimsufi هم 10 دقیقه ای جواب میدن
ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m-mehdipoor
ببخشید، به نظر خودتون این فرمایشتون منطقی هست؟!
این تاپیک برای این ایجاد شده که استارتر بدونه کدوم بهتره !
با شرایط مساوی ( تعداد سرور کم ) این آقا دارن می گن که سرور ovh کیفیت و ساپورت بهتری داره ، شما می گید برو بیشتر بگیر، ساپورت بدن!؟؟
واقعا درک بعضی صحبت ها خیلی برام سخته، بخصوص اگه صاحب سخن ، صاحب منصب باشه ... !
گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faranetwork
گل پسر OVH و Kimsufi ساپورتش یکی هست فرقی نداره...همش رو OVH ساپورت میکنه...OVH هم سرورت کم باشه دیر جواب میدن
طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
s.w.a.t
طبق SLA باید به شما جواب بدن! این دلیل نمیشه که شمایی که به قول خودتون 150تا سرور دارید 10 دقیقه ایی جواب بدن به منی که 1 یه سرور دارم یک ساعته! فکر میکنم از روش First in, First Out استفاده میکنن یعنی هر تیکتی که اول بیاد، اول جواب داده میشه!
و اگر حرف faranetwork درست باشه و طبق SLA به شما جواب ندهند پیشنهاد میشود که سَمت این دیتاسنتر نروید.
موفق باشید
OVH وقتی خوب ساپورت میده که VIP داشته باشین!!!!
https://www.ovh.com/fr/support/infor...upport_vip.xml
بعد اون وقت زیر 10 دقیقه هم بهت سرور میدن!..اون موقع میره ساپورت میشینه پای سرور میگه command بگو بزنم
دوستان ... کیفیت OVH چقدر تایید میشه ... ؟
اگر قرار باشه نمره بدیم
OVH چند میدید ؟
به دیتا سنتر هایی مثل Iweb چند میدید ؟
از 100 نمره بدید ممنون