سلام
برای اطلاع از سخت افزار سرورتون از این دستور استفاده کنید:
dmidecode |more
اینقدر اینتر بزنین تا به بخش memory controller information برسین
بعد اسلاتها رو نشون میده هرکدوم چقدر رم داره. memory module information منظورمه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
برای اطلاع از سخت افزار سرورتون از این دستور استفاده کنید:
dmidecode |more
اینقدر اینتر بزنین تا به بخش memory controller information برسین
بعد اسلاتها رو نشون میده هرکدوم چقدر رم داره. memory module information منظورمه
دوست عزیز اون مقدار ram که نشون میده، برای Dom-0 هست که خود سرور با کرنل xen داره ازش استفاده می کنه! و بقیه ram رو که vps ها یا Dom-U دارن ازش استفاده می کنن رو نشون نمیده!
شما دستور xm top رو بزن و عکسش رو بذار اینجا :113:
نمیتونید از خود دیتاسنتر کمک بگیرید ؟ قضیه حل بشه ؟!
با تشکر از همه دوستان
مشکل حل شد و من همینجا از اقای یار محمدی معذرت خواهی میکنم البته به هیچ عنوان نه قصد خراب کردن کسی داشتم نه چیزدیگه همانطور که از اول تاپیک تا اخر تاپیک بببینید متوجه میشدکه شخصا نه اسم شخص خاصی بردم نه اسم شرکت نه حتی دیتا سنتر چون دوست داشتم که این قضیه دوستانه حل بشه که دیگه اقای یار احمدی خودشون امدن و گفتن که از ایشون گرفتم بقیه ماجرا
مشکل با زن این بوده که بعداز هر تغیر باید حتما سرور اصلی و مادر ریبوت بشه تا رم واقعی هم در اس اس اچ هم در هایپر وی ام نمایش داده بشه که حتی خود اقای یار محمدی هم این قضیه را اعلام نمیکردن و فقط میگفتن رم سرور درست هست و زن رم بر میدراه و همانطور یکه من ذکر میکردم در تاپیک بعداز حذف هم مقدار رم همون بود که اول نمایش میداد وایشون نمیگفت که باید حتما ریبوت بشه سرور مادر فقط میگفتن رم برمیداره زن که با توجه به دستوریکه دوستان میگفتن بعداز حذف وی پی اس هم رم همون مقدرا نمایش داده میشد که غلط انداز بود
و از طرفی وقتی کل رم اختصاص میداد به وی پی اس ها رم سرور اصلی کم میشد و باعث تاثیر روی وی پی اس ها میشد و سرور در اکثر مواقع بصورت هنگ بود
مدیر عزیز بخش هم لطفا این تاپیک را قفل کنند
با تشکر از همه دوستان
موفق و پیروز باشید.
قفل شد.