پاسخ : با 20 میلیون چه کاری میتونم راه بندازم ؟
:-| مُشابه این تاپیک قبلا داشتیم و باز هم یه سری از دوستان اومدن میگن بزن تو کار هاستینگ و کولو و.... دوست عزیز اصلا وارد این صنعت نشید! به واسطه بی تجربگی مُمکنه تمام سرمایه شُما از بین بره!
بیست ملیون تومن میتونه سرمایه خوبی باشه برای راه اندازی یه مغازه فروش قطعات کامپیوتر و یا فروش لوازم خانگی، البته صنعت البسه و یا همون لباس هم خوبه، یه بوتیک شیک هم میشه راه انداخت، باید علاقه خودتون رو مَد نظر قرار بدید در ضمن اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک هستش، فکر نکنم دوستان بتونن خوب راهنماییتون کُنن انجمنی مثل پرشین تولز تاپیک بزنید بهتر راهنمایی میشید
پینوشت: اصلا فکر نکن بری هاست بفروشی و...
من هم خدمتشون گفتم اگر تجربه باشه + 1 سال کار میصرفه کار اما بقیه موارد که اشاره کردم هم خوبن در کنار صحبتهای امیر جان
خودتون باید تصمیم بگرید با توجه ب شرایخ کار خودتون
زمان مکان جایگاه جا مکان /....
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
:-| مُشابه این تاپیک قبلا داشتیم و باز هم یه سری از دوستان اومدن میگن بزن تو کار هاستینگ و کولو و.... دوست عزیز اصلا وارد این صنعت نشید! به واسطه بی تجربگی مُمکنه تمام سرمایه شُما از بین بره!
بیست ملیون تومن میتونه سرمایه خوبی باشه برای راه اندازی یه مغازه فروش قطعات کامپیوتر و یا فروش لوازم خانگی، البته صنعت البسه و یا همون لباس هم خوبه، یه بوتیک شیک هم میشه راه انداخت، باید علاقه خودتون رو مَد نظر قرار بدید در ضمن اینجا انجمن تخصصی وب هاستینگ تالک هستش، فکر نکنم دوستان بتونن خوب راهنماییتون کُنن انجمنی مثل پرشین تولز تاپیک بزنید بهتر راهنمایی میشید
ممنون امیر جان ، گفتم بهر حال نظر دوستان رو بپرسم مسلما" میتونه کمکم کنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Am!r
این حرفو قبول ندارم من شرکت هاستینگ دار و ماهیانه 2 میلیون سود میکنم
اصلا پولتو تو هاستینگ نذار
کافیه یه بچه مدرسه ای که خیلی هم بیکاره باهات لج کنه
آبروتو میبره
خود من تو همین انجمن درگیر کودکان زیادی هستم
که به مشتریهام و کسانی که قصد خرید از من دارند پیام خصوصی میدند و از من بد میگند
یا میان و آدرس ایمیل مشابه یاهو من میسازند و با مشتریهام بد صحبت میکنند یا ازشون درخواست یوزر و پس هاست میکنن
یا با نرم افزار face mail به ملت ایمیل از طرف من میزنن
کلا سراغ این کار نیا
کافیه مشهور بشی
یا باید انقدر بری بالا که از دید این کودکان محو بشی یا اگه چند پله بالاتر باشی
اینا به جای اینکه خودشونو بکشن بالا تورو میارن پایین
سوء تفاهم نشه اون کودکان خودشون میدونن منظور من کی بوده
یک پروژه وب سایت هست که نمونه مشابه تویه نت ایران نداره
اگه خواستی می تونی شریک بشی
پ.ن: البته اگه به کار تویه نت علاقه داری :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
اصلا پولتو تو هاستینگ نذار
کافیه یه بچه مدرسه ای که خیلی هم بیکاره باهات لج کنه
آبروتو میبره
خود من تو همین انجمن درگیر کودکان زیادی هستم
که به مشتریهام و کسانی که قصد خرید از من دارند پیام خصوصی میدند و از من بد میگند
یا میان و آدرس ایمیل مشابه یاهو من میسازند و با مشتریهام بد صحبت میکنند یا ازشون درخواست یوزر و پس هاست میکنن
یا با نرم افزار face mail به ملت ایمیل از طرف من میزنن
کلا سراغ این کار نیا
کافیه مشهور بشی
یا باید انقدر بری بالا که از دید این کودکان محو بشی یا اگه چند پله بالاتر باشی
اینا به جای اینکه خودشونو بکشن بالا تورو میارن پایین
سوء تفاهم نشه اون کودکان خودشون میدونن منظور من کی بوده
ب سلام
ایشون رو بنده میشناسم و نیاز ب تایید بنده ندارن اما
همینطور که آقای کمانگر میگن هست خیلی باید زحمت کشید برا بالا رفتن و جدای از = خیلی باحل بود = کودکان مزاحم
البته فقط در حد شوخی هست، ولی بهتر هست که بزنی تو کار قاچاق سلاح ... دوستانی دارم ، اهل اهواز و گل و معمولا بعضی هاشون این کارارو انجام میدن. (ولی رو پیشنهادم فکر کن)
-------------------
بستگی داره شما کار چطوری دوست داشته باشی، دوست داری با زور بازوت باشه یا با فکرت ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
البته فقط در حد شوخی هست، ولی بهتر هست که بزنی تو کار قاچاق سلاح ... دوستانی دارم ، اهل اهواز و گل و معمولا بعضی هاشون این کارارو انجام میدن. (ولی رو پیشنهادم فکر کن)
-------------------
بستگی داره شما کار چطوری دوست داشته باشی، دوست داری با زور بازوت باشه یا با فکرت ؟
سلام
بازوو؟ ! من ؟! نه ؛ گفتم که وقت آزاد زیاد دارم (روزی12 -13 ساعت رو تو نت هستم )
اگه کاری باشه خوب سرمایه رو هم میتونم افزایش بدم (تا 80 ماکزیمم )
مرسی