من که گفتم کاره ساماندهی هست ولی ... :d
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان تقریبا ساعت 13 امروز دوباره از همون خط چنین اس ام اسی برام اومده:
داستان یکم داره عجیب میشهنقل قول:
آیا شورای عالی فضای مجازی موازی کاری و مجوزهای متعدد حاکمیتی را به نفع فعالان فضای مجازی سامان خواهد داد؟
به نوعی این اس ام اس ها هم تهدید و زهر چشم گرفتن محسوب میشه
به نوعی هم به نظر من از طرف یکی از بچه های این انجمن هست که داره ملت رو سر کار میزاره :59:
من دوستان خیلی زیادی دارم که با اینترنت سروکار دارند اما مثل ما فعالیت جدی نمی کنند
اما برای هیچ کدوم چنین اس ام اس هایی ارسال نمیشه
این اس ام اس ها فقط به فقط برای فعالان اینترنت در زمینه های مدیریت سایت خرید و فروش سرویس و ... داره ارسال میشه
هدف خیلی خیلی دقیق و مستقیم در نظر گرفته شده!!!
این آمار از کجا به دست این گروه ارسال کننده رسیده خدا میدونه!
برای منم چند دیقه پیش اومد همین اخری
مسلما از ساماندهی هست
دوستانی که سایت دارند و تو ساماندهی ثبت کردند
اگه با این حال برای کسی هم که سایت نداره ولی تو نت هست این پیامک ها اومده اینجا بگه :d
به این قبیل پیغام ها که فرستنده معلوم نیست کی هست میگن اسپم!
قانونی برای شکایت از اسپم بود میرفتیم شکایت میکردیم
مزاحم هم مزاحمای قدیم !
برای منم این آخری ظهر آمد..... آخه حداقل یک منبعی چیزی تهش مینداختند..
یک ماه پیش هم برام اس ام اس امده بود بخشی از سایت یا وبلاگ خود را نظر امام صادق کنید و لینکش رو به همین شماره ارسال کنید... واقعا نفهمیدم معنیشو! بیخیالش شدم..
دوست عزیز من 10تا سایت و انجمن دارم و تا به حال هم حتی صفحه اول سایت ساماندهی رو ندیدم
کلیه سایت های من ثبت نشده در همین سایت ساماندهی هست که شما میگین
شماره منو قراره از کجا داشته باشند؟!!!!!!!!!
برای منم اومده بود اما به نظرم اما هادی بودنقل قول:
یک ماه پیش هم برام اس ام اس امده بود بخشی از سایت یا وبلاگ خود را نظر امام صادق کنید و لینکش رو به همین شماره ارسال کنید... واقعا نفهمیدم معنیشو! بیخیالش شدم..
در کل طبق قوانین جدیدی که برای این پیامک ها گذاشتن
ارسال پیامک تبلیغاتی بدون اجازه و تایید مشترک ممنوع هست
اگر همگی پایه هستید از این شماره خط شکایت کنیم :110:
فعلا که بنده بر عامل این پیامک ها لعنت میفرستم چون زمانی که این اس ام اس امروز ارسال شد واقعا بی موقع بود و شدیدا به ضررم تموم شد ضمن این که داره با اعصاب مردم الکی الکی بازی میکنه
از ابتدا تاپیک تا این اخرین پست خوندم تا جایی که متوجه شدم این اس ا م اس برای کسانی امده که
1- توی ساماندهی ثبت شده بودن
2- شرکت ثبت شده هستند (که شامل مدیران و هیت مدیره یک شرکت میشن )
3-به عنوان نمایندگی یا چیزی شبیه نمایندگی در حال سرویس دهی و فروش خدمانت هاستینگ و موارد جانبیش هستند ودر حال فعالیت هستند
4- مدیران و ادمینهای سایتها یا فورمهایی که در زمینه هاستینگ سرور و موادر مشابه د رحال فعالیت هستند
برای این ها که ذکر شده ارسال شده فقط ظاهار شاید هم من اتشباه میکنم
برا من که میدونم از ساماندهی میاد چون جای دیگه این موبایل ندادم!
شک نداشته باشید که از ساماندهی میاد . درضمن دوستانی که تو بخش پیام کوتاه با شرکت رهیاب کار میکنن میتونن آمار سر شماره رو بگیرن ببین برای کجاست و این شماره به چه اسمی خرید شده.
برای من هم 5 تا اومده ، حالا چی شده همه حساس شدید؟