پاسخ : کنترل پنل ایرانی !
سلام دوستان
ضمن عرض خسته نباشید خدمت تموم دوستان.
خدمت شما باید عرض کنم در حال حاضر بنده (حتی به طور تک نفره) دارم روی پروژه ی کنترل پنل برای سرور ویندوز کار میکنم (بعد از راه اندازی و جواب گویی نسبت به لینوکس اقدام میکنم)
البته برای اتمام این پروژه چندان عجله ندارم و تا حدود 10% مراحل را انجام داده ام. ان شاء الله تا پایان سال 88 نتیجه به طور رسمی میگذارم... در حال حاضر مراحلی که انجام دادم خوب جواب داده و نسبتا موفق بوده.
لازم میدونم اینم بگم که از تیر 88 بطور جدی کارشو ادامه میدم. در حال حاضر درسهام اجازه نمیده... ولی مایل به این هستم که تیمی را دعوت کنم و ادامه کار را به طور رسمی و گروهی پیش ببرم. البته یادآوری میکنم گروه به صورت حضوری و داخل شرکت نیاز دارم!
انشاالله تیر 88 خدمت شما هم میام و کسانی که بپذیرند و شرایطش رو داشته باش به حالت استخدامی میپذیرم...
سلام
nobody عزیز خیلی خوشحال شدم از این خبر شما . موفق باشید
با تشکر
یه صحبتی شد با امیر خودش گفت خودش میاد درست میکنه موضوع رو
سلام
ادمین جان خواهشا یک جوری بگو ما هم متوجه بشویم . امیر ؟؟
با تشکر
سلام
ادمین عزیز خبری نشد . آیا هنوز دوستان علاقه مند هستند ؟ یا اینکه همه فراموش کردند
سلام
من تخصص زیادی ندارم یکمی گرافیک و ...
ولی از این کار استقبال می کنم
مثلا به عنوان آبدارچی گروه میتونم در خدمتتون باشم :d
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m4$t3r
این تاپیک فراموش نشه هـــــــــــــا :d
بله اینشالا
تا الان تقریبا 7 نفر اعلام آمادگی کردندکه از این 7 نفر
3 نفر گرافیک، 2 نفر مالی، 3نفر میزبانی( که البته اینجا همه این کاره اند :d) و 3 نفر هم سایر موارد
فک کنم برای یک تیم کافی باشه پس معطل چی هستین
آقایون مدیران بسم الله
همچین پروژه ای بیشتر از اینکه نیاز به گرافیک کار و کمک مالی و میزبانی داشته باشه نیاز به ۷-۸ برنامه نویس مسلط به زبان های مختلف داره ... کدومتون سی-جی-ای کار هستین ؟
پی-اچ-پی ؟ یقینن باید برنامه وب سرور جدا داشته باشه کدومتون سی/سی پلاس پلاس تحت لینوکس کار کردین و ....
کسی تونست تو این زمینه ها کمک کنه بیاد میشه پروژه رو استارت زد
پس چی شد خوب برا کنترل برنامه نویس لازمه
کیا میتونند اعلام آمادگی کنند؟ تو این مورد؟