وقتی ما از بچگی یاد گرفتیم همه نرم افزارها ، مقالات و ... رو کپی کنیم طبیعیه بزرگ شدیم روحیه کپی برداری داشته باشیم!
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی ما از بچگی یاد گرفتیم همه نرم افزارها ، مقالات و ... رو کپی کنیم طبیعیه بزرگ شدیم روحیه کپی برداری داشته باشیم!
این 2تا قالب که محمدخان گذاشته ، ریپ نشده از سایت اصلی . فایلهای اصلیش دانلود شده یعنی همون د.ز.د.ی که خودش هم گفت
خب وبمستر عزیز ! قربانت شوم !
شما که هزینه میکنی قالب اختصاصی میزنن برات ، اون فایل zip شده ی قالب رو بعد از اکسترکت ، پاکش کن بره دیگه !!
یا
شمایی که قالب whmcs اختصاصی داری ، توی پوشه ی قالبت یه فایل index.htm خالی قرار بده که فایلهاش لو نره !!
پ.ن: بنده یکی دو بار اسیر این کار قبیح شدم و قالب یکی دو تا سایت ایرانی رو منتشر کردم :"> که به نتیجه کارم هم رسیدم و کلا ترک کردم.. :-s
واقعا که ...
***ی تو روز روشن x-(
سلام و ممنون از محمد عزیز و دیگر دوستان
بله متاسفانه چیز جدیدی نیست و خیلی وقته داره ما رو آزار میده . دیگه نه مشتری جدید اعتماد میکنه نه مشتری های گذشته :(
با توجه به اینکه ما شرکت ثبت شده هستیم و تاییده فعالیت طراحی وب سایت از وزارت ارشاد داریم ، بنده از قبل عید این ماجرا رو دارم از ارشاد اصفهان ( که متاسفانه ارجاء میده به ارشاد تهران ) و پلیس فتا پیگیری میکنم که ببینم میشه کاری کرد یا خیر . تا امروز صحبت هایی که کردن امیدوار کننده بوده و مدارکی خواستن که باید به تایید ارشاد تهران برسه تا بشه جلوی این فعالیت های این دوستان رو گرفت . انشالله خبر به درد بخوری شد اطلاع میدم حتما .
در هر صورت از دوستان سپاسگزارم
چرا می پری به آدم؟
درسته آمادش هست اما هیچ کدام از این آماده ها ایرانی نویس نیست.:39:=p~
با تشکر از شما و نظر جالبتون در این زمینه که بنده طراحی بلد نیستم=p~ و نمیدونم چیه.
توی ایران طراح داریم. خواب هستن. :101: هیچکدوم با این هزینه ها که تو ایرانه جز ریپ وقت کار دیگه ندارن! و مجبور میشن چون کسی هزینه نمی کنه با هزینه کم کار کنن و چون با هزینه کم کار می کنن وقت نمیزارن رو کارشون .
کارش خوب اگر ریپ شده باشه
امیدوار کنندست !
بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیمِ
باعرض سلام و درود و صلوات
من به قضیه ی ریپ این قالب اصلا کاری ندارم اما در مورد مشکل جدید اونهم ریپ راهکارهایی هست که حداقل جلوی غیر حرفه ای جماعت رو میگیره
طراح خوب هستش چرا نیستش(ادعای طراح خوب بودن ندارم منم ضعیفم)
اما ببینید آیا شما هزینه واقعی طراحی رو پرداخت می کنید؟؟؟؟
طراف با 30 تومن قالب شیک در حد قالبای 500 دلاری میخواد خب نمیشه میشه دیگه طرف هم میاد یه قالب خارجی رو فارسی سازی و ادیت میکنه میده مشتری (با سی تومن شک دارم کسی حاضر
بشه اختصاصی بزنه در اون حد؟)
وقت لازم چی دادید؟
البته قبول دارم افرادی وارد شدند که فقط دلال هستند و جلوی متخصصین این عرصه رو گرفتند
لطفا به هر کی از راه برسه نگید طراح یا برنامه نویس وب !!! ادعا بسیار است !!!
امیدوارم این مشکل حل بشه
درپناه و راه حق موفق و موید باشید
خدانگهدار
خیلی از سایتا رو امتحان کردم . 40 درصدشون کافیه یه .zip به آخر اسم قالبشون اضافه کنی !!! تقصیر خودشونم هست
لطفا بعد این پست من نریزید تو این تاپیک :ی
دقت کنی مهندس ممد ، اکثر برو بج ها تو این تاپیک نظری ندادند. همونایی که هر چی میشه زود میپرن وسط. همون مدرسه ای ها
راستی دید یکی از این ها که گفتی 2 تا از عکس های منو برداشته :ی
خودایش یکی یه روز تیکت زده بود که اقا من قالب شما رو زدم دارم استفاده میکنم. و منو حلال کنید !!! اخه من پی بکم به این طرف !! 400 دادم واسه طراحی بعد بگم حلالت باشه ؟؟؟
خداییش چند ساله این وضعیت رو میبینیم !! تکراری شده دیگه. ولی مرسی باز بعضی وقت ها میایی رو ما ها رو جمع میکنی و یه خنده ای هم میشه.
اینو جالب اومدی.نقل قول:
خداییش چند ساله این وضعیت رو میبینیم !! تکراری شده دیگه. ولی مرسی باز بعضی وقت ها میایی رو ما ها رو جمع میکنی و یه خنده ای هم میشه.
الان همین طراحان عزیز خودمون هم دیگه منوی خرید میزارن پیش مشتری! : دی (البته منظورم بزرگوارانی که حق آب و گل دارن تو این حرفه نیست!)
قالب اختصاصی فلان تومن
قالب ترجمه شده نصف فلان تومن
قالب هر سایتی خوشت اومد با هم کنار میایم بدون اسم!
متاسفانه نمیشه همه یکدست و یک هدف باشن،توی هر فعالیتی چه طراحی چه هاستینگ و ... هستند کسانی که منافع رو به وجدان کاری و کیفیت ترجیح میدن!
پ.ن : مثل هاست های نجومی با قیمت های واقعا نجومی البته با صفرهای برعکس و سرورهای چند روزه!!