پاسخ : شروع فروش ماژوال EXSi فقط 25000 تومان
کلیه حرف های شما قبول و ادعای شما محترم، اما من همینجا عرض میکنم، این ماژول نمیتونه موفقیتی بدست بیاره، مگر اینکه در سایتی ثبت و به رایگان اعطا بشه
شاید بگید شما نمیخواید نخرید مشکلی نداریم اما بصورت دوستانه گفتم و فقط نظر بنده بود
ارادت
---------- Post added at 07:52 PM ---------- Previous post was at 07:49 PM ----------
whmcs? بله من خودم از چندین نفر پرسیدم، دقیقا پرسیدم آیا whmcs ایرادی از نظر سوء استفاده داره، دوستان فرمودن نداره( منظور از دوستان هرکهای خبره)
در هر صورت کاش فایل را تا حدی که لو ندره اینجا میگذاشتید دوستان تست میکردن، نه عکسی نه فایلی فقط ادعا و ادعا و ادعا
موفق باشید
---------- Post added at 07:55 PM ---------- Previous post was at 07:52 PM ----------
خسارت میدید؟ مثلا من 5تا سرور دارم، هکر دسترسی پیدا میکنه، همرو پاک میکنه، آیا این قابل جبرانه؟ شما الان رو نگاه نکنید، 2سال دیگه رو ببینید که معروف میشید و مسئولیت امنیت 500 هزار نفر با شما هست، (سری رو که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن) شما که اینقدر زحمت کشیدی، کمی دیگر بیدار خوابی بکش و اینو فابلیت تغییر سرور بده(یعنی الزاما از سرور شما برای ssh استفاده نشه)
نقل قول:
کلیه حرف های شما قبول و ادعای شما محترم، اما من همینجا عرض میکنم، این ماژول نمیتونه موفقیتی بدست بیاره، مگر اینکه در سایتی ثبت و به رایگان اعطا بشه
شاید بگید شما نمیخواید نخرید مشکلی نداریم اما بصورت دوستانه گفتم و فقط نظر بنده بود
ارادت
ممکن در اول اینطور به نظر برسه
نقل قول:
whmcs? بله من خودم از چندین نفر پرسیدم، دقیقا پرسیدم آیا whmcs ایرادی از نظر سوء استفاده داره، دوستان فرمودن نداره( منظور از دوستان هرکهای خبره)
در هر صورت کاش فایل را تا حدی که لو ندره اینجا میگذاشتید دوستان تست میکردن، نه عکسی نه فایلی فقط ادعا و ادعا و ادعا
موفق باشید
چرا نداره
همین ورژن قبلیش کلی شرکت رو به خاک سیاه نشوند
چطور به whmcs نال اعتماد دارید. اونم کسی نال میکنه که واقعا بدردش میخوره اسکریپتای دیگه
نقل قول:
خسارت میدید؟ مثلا من 5تا سرور دارم، هکر دسترسی پیدا میکنه، همرو پاک میکنه، آیا این قابل جبرانه؟ شما الان رو نگاه نکنید، 2سال دیگه رو ببینید که معروف میشید و مسئولیت امنیت 500 هزار نفر با شما هست، (سری رو که درد نمیکنه رو دستمال نمیبندن) شما که اینقدر زحمت کشیدی، کمی دیگر بیدار خوابی بکش و اینو فابلیت تغییر سرور بده(یعنی الزاما از سرور شما برای ssh استفاده نشه)
دوست من اینی که شما میگید از این حالت راحتر هست
ما به دلایلی این کار رو نمیتونیم کنیم. واقعا در آینده به مشکل می خوریم
مشکل می دونید سر چی هست الان ؟! اعتماد! که دوستان اعتماد نمی کنند ، در صورتی که در اسکریپتهای مختلف مثل whmcs اون هم نال میان و پسورد روت سرور رو می دن ، خوب ممکنه همین سرور که whmcs روش هست هم هک بشه ، whm هک بشه و خیلی احتمالات دیگه ، مطمئنم اگر یک شرکت بزرگ خارجی بود از نال همین ماژول هم به همین صورت استفاده می کردید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
مشکل می دونید سر چی هست الان ؟! اعتماد! که دوستان اعتماد نمی کنند ، در صورتی که در اسکریپتهای مختلف مثل whmcs اون هم نال میان و پسورد روت سرور رو می دن ، خوب ممکنه همین سرور که whmcs روش هست هم هک بشه ، whm هک بشه و خیلی احتمالات دیگه ، مطمئنم اگر یک شرکت بزرگ خارجی بود از نال همین ماژول هم به همین صورت استفاده می کردید !
والا
یکی پیدا شد یکم منطقی حرف بزنه
همین whmcs اورجینالش هم چند وقت پیش باعث شد به چندین شرکت خسارت خیلی بزرگی وارد بشه. هیچ به رو خودشون هم نیاوردن. اسکریپی هم که عمومیت نداره و آی پی چک میکنه بعد کار مینه و رو سرور ران میشه اونم تنها احتمال هک شدنش تغریبا 0 هست.
تنها راه هک شدنم خود سیستم عامل خواهد بود.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
php.source
والا
یکی پیدا شد یکم منطقی حرف بزنه
همین whmcs اورجینالش هم چند وقت پیش باعث شد به چندین شرکت خسارت خیلی بزرگی وارد بشه. هیچ به رو خودشون هم نیاوردن. اسکریپی هم که عمومیت نداره و آی پی چک میکنه بعد کار مینه و رو سرور ران میشه اونم تنها احتمال هک شدنش تغریبا 0 هست.
تنها راه هک شدنم خود سیستم عامل خواهد بود.
من این همه کلمه تایپ کردم، دوستان همچنین، کاش کمی درک میکردید که داریم کمک در برقراری ارتباط با مشتریانتون هستیم نه گرفتن ایراد از اسکریپت
اون سیستم خارجی که شماها میگید، یا رایگان هست، یا 7روز تریال داره، که دوستان نشستن تست کردن و مشکل نداشته استفاده کردن و به بقیه معرفی کردن
بحث ما این نبود دوست من که ممکنه این سیستم شما هک بشه (وگرنه مطمئن باش هک میشی، شک نکن، فکر نمیکنم توانت از یک شرکت 30نفره بیشتر باشه) بحث ما سر اینه که میگیم ممکنه این روش شما کمی مشکل ایجاد کنه، این سیستم باید مورد بررسی دوستان وارد و معتمد این انجمن قرار بگیره و تست بشه
اینی که شما این اسکریپت یا ماژول رو تریال نمیزارید یا اینکه فایلهاش رو تا حدی در اختیار کاربران این انجمن قرار نمیدید کمی اعتبار رو از بین میبره
ارادت:x
در حقیقت بحث اینجا نه بحث امنیت هست نه بحث اعتماد . بحث سر منطقی بودن این راه کار هست .
اینجا شما مسولیتی بر گردن دارید میگیرید که به نظر عاقلانه نمیرسه . تا جایی که ممکنه تمام شرکتهای مشغول در این عرصه ، به دلیل حساسیت کار، سعی دارند که رفع مسولیت بکنند ، و تا جایی که ممکن هست محصولشون رو طوری تنظیم بکنند که مستقل عمل بکنه . وگرنه whmc هم میومد سرور میزاشت و تمام اکانت هارو از اونجا میداد و دیگه اینقدر دردسر nulll,encode,decodeنمیکشید .
مهم اینجاست که وقتی ارتباط مستقیم بدون واسطه ی شما، امکان پذیر هست ! شما چرا با واسطه را که از دیده کسی خوش نمیاد (از لحاظ تجاری) ،برای این "راه کار" انتخاب کردید ؟
با این قیمتی که این برنامهرو دارید میفروشید فکر میکنید بتونید هزینهٔ نگاه داری این هسته رو برای سالیانه سال داشته باشید ؟ فرض بکنیم ۱۰۰ عدد فروختهاید ، این پول هزینهٔ نگهداری این سرور هسته + سرور آینه + زمانی که شما باید چندین سال(تا آخرین مشتری که بخواد استفاده بکنه) برای نگهداری و مراقبت از این سرورها و حفظ امنیتشون رو در میاره ؟
برای این کار باید هزینهٔ ماهانهٔ از کاربر بگیرید و اگر این چنین قصدی ندارید(که تا به حال بیان نکردید) به هیچ عنوان نمیشه به این "راه کار" شما از نظر پایداری اعتماد کرد . و نه برای سرویس گیرنده و نه سرویس دهنده عاقلانه به نظر نمیاد.
با احترام نظر و تفکرات انتقادی خودم رو به اشتراک گذاشتم . موفق باشید
نقل قول:
اینی که شما این اسکریپت یا ماژول رو تریال نمیزارید یا اینکه فایلهاش رو تا حدی در اختیار کاربران این انجمن قرار نمیدید کمی اعتبار رو از بین میبره
هسته که هیچ
اما خود اسکریپت اوپن سورس ارئه میشه و میتویند آنالیز کنید
دقیقا 1 هفته هم رایگان میتونید استفاه کنید
نقل قول:
هم اینجاست که وقتی ارتباط مستقیم بدون واسطه ی شما، امکان پذیر هست ! شما چرا با واسطه را که از دیده کسی خوش نمیاد (از لحاظ تجاری) ،برای این "راه کار" انتخاب کردید ؟
صادقانه گفتیم هسته جداست
کد میکردیم هیچکی نمیفهمید که چه جوری کار میکنه. درسته؟
نقل قول:
با این قیمتی که این برنامهرو دارید میفروشید فکر میکنید بتونید هزینهٔ نگاه داری این هسته رو برای سالیانه سال داشته باشید ؟ فرض بکنیم ۱۰۰ عدد فروختهاید ، این پول هزینهٔ نگهداری این سرور هسته + سرور آینه + زمانی که شما باید چندین سال(تا آخرین مشتری که بخواد استفاده بکنه) برای نگهداری و مراقبت از این سرورها و حفظ امنیتشون رو در میاره ؟
خیر اما این اسکریپت قرار نیست ماژوال بمونه
کار ما هم سرور هست برامون هزینه ای نداره 1 سرور اضافی باشه یا نه
نقل قول:
برای این کار باید هزینهٔ ماهانهٔ از کاربر بگیرید و اگر این چنین قصدی ندارید(که تا به حال بیان نکردید) به هیچ عنوان نمیشه به این "راه کار" شما از نظر پایداری اعتماد کرد . و نه برای سرویس گیرنده و نه سرویس دهنده عاقلانه به نظر نمیاد.
تو این دنیا همه چیز نباید معقولانه باشه
vps هفت هزار تومانی
سرور 80 هزار تومانی
و ....
نقل قول:
با احترام نظر و تفکرات انتقادی خودم رو به اشتراک گذاشتم . موفق باشید
ممنون
اگر هست که بسم الله برادر
از مجا میتونیم 7روز تریال نصب کنیم و در صورت رضایت خرید کنیم؟آدرس خرید؟
روز جمعه تو همین تاپیک اعلام میشه و میتونید آی پی رو به آدرس ایمیلی که میدم بفرستید و ماژوال رو فعال کنید
بنا به درخواستها هسته ماژوال ورژن 1 روی خودش ارائه میشه. اما ورژن 2 جدا خواهد شد.
در اواسط هفته آماده ارائه خواهد بود