پاسخ : خرید سرور اختصاصی ex4s و سوال !
والا 1eng.ir عزیز اگه هزینه ی ستاپ و فلکسی و ... رو حساب کنی خیلی هم گرونتر از جاهای دیگه در میاد
والا ما خیلی گشتیم با این شرایط هیچ سرور مناسبی پیدا نکردیم
جالبه همه جارو گشتیم برگشتیم دوباره هتزنر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
در کل سرور های eq واسه هیچ کاری پیشنهاد نمیشه.چون عمر مفیدش تموم شده.و بهترین گزینه ex4 یا ex4s و ex6 هست.
ex5 همون eq4 قدیم هست با این تفاوت که رمش بالاتر هست.
د مورد قمیت هم با هم در پ خ صحبت کردیم اما اگه سوال دیگه دارین همین جا بپرسین.
razavihost عزیز تایید میشن
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ashkankamangar.ir
والا
1eng.ir عزیز اگه هزینه ی ستاپ و فلکسی و ... رو حساب کنی خیلی هم گرونتر از جاهای دیگه در میاد
والا ما خیلی گشتیم با این شرایط هیچ سرور مناسبی پیدا نکردیم
جالبه همه جارو گشتیم برگشتیم دوباره هتزنر
واسه اینکه آرش جان از اول نظرت هترنر بود!
---------- Post added at 11:06 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
دوست عزیز تکرار میکنم.مشکلات شخصی خود رو به بحث این دوست نکشید.و الکی بی مسعولیتی دیگرانو به دیتاسنتر ربط ندین.چرا این مشکلاتو من و دیگران نداریم؟
ذقیقا حرف شما درست هست!! ساپورت بعد باعث بعضی مشکل ها میشه
نقل قول:
واسه اینکه آرش جان از اول نظرت هترنر بود!
شایدم به قول شما ترس از تغییر مانع بشه من مغزمو جای دیگه متمرکز کنم
منم هر جا رو میبینم چون روی هتز خیلی شنیدم .. قطعا بر میگردم ... در حال حاضر دارم تحقیق میکنم ... خیلی سخته ...
----------
حالا فقط گرفتن سرور نیست، آدم هزینه هم میکنه با ترسه، چون مثلا یه وقتش مشکلی پیش بیاد از اونی که آدم میگیره ... و ... :-s
باید احتیاط کرد .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
منم هر جا رو میبینم چون روی هتز خیلی شنیدم .. قطعا بر میگردم ... در حال حاضر دارم تحقیق میکنم ... خیلی سخته ...
----------
حالا فقط گرفتن سرور نیست، آدم هزینه هم میکنه با ترسه، چون مثلا یه وقتش مشکلی پیش بیاد از اونی که آدم میگیره ... و ... :-s
باید احتیاط کرد .
فقط ارزون بون نگین چون قیمتش پایین تره بهتره.هر چیزی توو این زمون قیمتی داره.دونبال ارزونی نباشین.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
----------
باید احتیاط کرد .
برو مای لاک وهتزنر رو فراموش کن .
توصیه 1eng رو هم جدی بگیر . اون ضرب المثلم یکی اب طلا بگیره بزنه سر در انجمن .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1eng.ir
Hetzner مگه دیتاسنتره؟ :39:
انگلیسی ها یه ضرب المثل دارن که باید با طلا نوشت "هنوز اونقدر پولدار نشدم که جنس ارزون بخرم"
تا وقتی این همه دیتاسنتر با کیفیت هست، چرا باید به خاطر هزینه کمتر، اعتبار و اطلاعات و زحمت خودتون رو به باد بدید؟
- پول به سادگی قابل برگشته، ولی بقیه ی موارد خیر :)
تو انتخاب هاتون دقت کنید که پشیمونی آینده رو براتون نداشته باشه.
آقای فخرایی
میشه بگین مشکل هتزنر چیه و شما کدوم دیتاسنتر رو پیشنهاد می کنین ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
talebi1372
برو مای لاک وهتزنر رو فراموش کن .
توصیه 1eng رو هم جدی بگیر . اون ضرب المثلم یکی اب طلا بگیره بزنه سر در انجمن .
دلیل اینکه myloc نظرم رو جلب نکرد، پرت 1 گیگ اشتراکیش بود و اینکه ، آفر هایی که php.source زده بود ، بعضی هاش اصلا در سایت اصلی نبود، نمیدونم از کجا چنین چیزی آورده بود و یکم جالب نبود ...
---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 12:42 AM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
فقط ارزون بون نگین چون قیمتش پایین تره بهتره.هر چیزی توو این زمون قیمتی داره.دونبال ارزونی نباشین.
نه حواسم هست، به شخص روی کیفیت خیلی حساسم ، ممنون برادر.
یک سوال : شنیدم که اگر پرت 100 MBIT باشه، برای ارایه سرور مجازی چیز جالبی نیست ... خواستم بدونم چقدر حقیقت داره ؟
یعنی برای ارایه سرور مجازی پرت 1 گیگ ضروریه ؟
-----------------
10 تا سرور مجازی رم 1
15 تا هم رم 512
----------------
یک دونه هم رم 12 برای هاستینگ + (cPANEL - Litespeed - Centos)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aligoli
یک سوال : شنیدم که اگر پرت 100 MBIT باشه، برای ارایه سرور مجازی چیز جالبی نیست ... خواستم بدونم چقدر حقیقت داره ؟
یعنی برای ارایه سرور مجازی پرت 1 گیگ ضروریه ؟
-----------------
10 تا سرور مجازی رم 1
15 تا هم رم 512
----------------
یک دونه هم رم 12 برای هاستینگ + (cPANEL - Litespeed - Centos)
واسه ابتدای کار همون 100 جواب میده نیاز به هزینه اضافه نیست.ام ترافیک سرور ها که بالا برن بایا افزایش بدین.ندادین هم جواب میده اما باید سرعت رو در روتر لیمیت کرد