مرسی از همه
نمایش نسخه قابل چاپ
مرسی از همه
دوست عزیز مدارک خودتون به مدیریت انجمن بدید. بعد اگر نیاد پاسخ بده اینجا رو قفل میکنه تا بیاد پاسخ بده.
مرسی بله من براشون پاسخ خصوصی کردم و آدرس اینجا رو هم دادم که بیاد و مدارک رو ببینه
من همه مدارکی دارم همینه که اینجا گذاشتم و فکر نمی توش حرفی باشه
بازم اگه راهی هست یا باید تک تک عکس هارو براشون بفرستم بم بگین ولی فکر کنم که خودش اگه بیاد و اینجا ببینه می فهمه که چی بر سر ما گذشته.
ولی فعلا که ایشون نیامده اند حرفی بزنن و یا از خودشون دفاع کنن حالا خودتون نتیجه گیری کنید
بهترین کار رو کردین که عکس و مدارک مستند دارین و میتونین اینجا هم نشد به فتا بدین پیگیر بشه که درس عبرتی برای بقیه بشه که فکر نکنند هرجور دلشون هوس کرد بفروشند مثل ایشون زیادن عزیز من الان بخوام نام ببرم پای خیلی ها به این تاپیک باز خواهد شد که الان نظری نمیدن و ساکت نشتند و بخدا قسم این بار قسم خوردم اگر کسی بخواد اینجا این مدل بفروشه و قصدش زیان به من باشه به بدترین شکل رفتار کنم و شما هم به نظرم پیگیرش بشو و اینجا اعلام کن نتیجه رو که بقیه هم مطلع بشند و به دام این چنین اشخاص نیفتند
ببخشيد ها تجربه تلخه كه دارم مي گم تو اين چند سال...
هر وقت حواستين وي پي اس يا سرر انتقال بدين پول سه تا رو كنار بذاريد چون يكيش درست و حسابي از كار در مياد ...
يا هم از شركت هاي ايراني نخريد و السلام...
البته زياد ضرر دادم كه اين حرف رو زدم ولي شايد چند شركت ايراني و معروف رو پيدا كردم....
ایشون برای من هم چند روز پیش این پیام رو زدند.قبل خرید خوب پیام میدید الان کجا هستید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط iraniserver
لطفا مدیران به این تایپیک رسیدگی کنند. با تشکر
یک نکته بسیار مهمولی در بعضی مواقع برای حففظ اعتبار و وضعیت انجمن هم که شده مدیران روی این موضع میتونند دخالت کنند البته دخالت که نه منظور رفع مشکل و جلوگیری از مشکلات جدیدنقل قول:
۴- مسئولیت خرید و فروش های انجام شده در سایت به عهده طرفین میباشد و انجمن وب هاستینگ تالک هیچ مسئولیتی بر عهده ندارد.
این اقا 5 روزپش تاپیک فروش زده کسی هم خرید کرده الان 5 روز هست که این تاپکی در جریان هست بعدزا پست فورش دیگه فروشنده توی تاپیک حاضر نشده و به هر دلیلی حتی حاضر نشده بیاد از خودش دفاع کنه کسی نمیگه حق با خریدار بوده یا اینکه فورشنده خدای نکرده ادم درستی نبوده بحث سر اینه بعداز این همه مدت خوب کسی که فروشنده سرویس هستی چرا نمیاد یه نظری بدین یه پستی بدین کسی نگفته حق با شما نیست یا حق با خریدار هست ولی دلیلش چیه
فروشنده عزیز چرا در تاپیک شرکت نمیکنید و از حق خودتون دفاع نمیکنید
کد PHP:
اریخ عضویت
December 12th, 2011
تاریخ و زمان آخرین فعالیت درسایت
15 ساعت پیش
آخه وقتی هر کی پا میشه فروشنده میشه عاقبتش میشه همین وقتی کسی منافع خودش رو به کیفیت سرویس ترجیح میده میشه همین داستان توروخدا به چه قیمتی ؟ نه واقعا تویی که داری میخونی و وژدان میفهمی به چه قیمتی میخوای به طرف سرویس بونجول بندازی؟ یا تویی که تو توانت نیست سرویس بدی چرا میای تاپیک میدی ؟ چرا فکر میکنی طرف رو گنج نشسته یا از تو جوب میاره که باید تو هم بزنی به جیب نه به قرآن اینجور نیست !!آخه اون دنیاتم ببین بالاخره حساب کتابی در پیش هست نکنین چرا نمیای اول بسملا به طرف بگی سروری که بهت میدم این مشخصات رو داره چرا دروغ تحویلش میدی چرا دنبال دردسری چرا میخوای با غفت و خواری پول بیاد تو جیبت تا کی میخوای با دروغ پیش بری فکر میکنی سر چند نفر رو میشه با شیره مالید و آب از آب تکون نخوره ؟!! آخه چرا درست حسابی نمیای سرویس بدی و اعتماد طرف رو جلب کنی تا بتونه تمدید کنه ؟ چرا با این همه احتیاجت نمیری گدایی خدایی گدایی شرافت مندانه تر از اینه بیای سر ملت کلاه بزاری.....امیدوارم هر چه زودتر بساط دروغ و دغل از تو این انجمن جمع بشه و ما با هم دوستانه تر رفتار کنیم نه مثل گرگ !! با تشکر
مشکل اساسی اینه که ملت تا قیمت ارزون رو میبینن دست و پاشون سست میشه و فکر میکنن عجب بچه زرنگی هستن که این قیمت رو گیر آوردن و کلی سود میکنن
یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه هنوز اینقدر پولدار نشدیم که جنس ارزون بخریم