پاسخ : درخواست وی پی اس ویندوز حدود قیمت 20 تومان
دوست عزیز ما شرکت ثبت شده هستیم!
اگر هم مایل به پرداخت 6 ماهه یا سالانه باشید می توانید به دفتر شرکت مراجعه کرده و قرارداد کتبی امضا کنید!
در نتیجه سرور شما از طرف ما یا دیتا سنتر بسته نخواهد شد.
اگر در تمام دنیا هم سرور شما را قبول نکنند ما به شما از سرور های خصوصی فضاها (به زودی خبر سرور های ایران فضاها اعلام خواهد شد ) ، واقع در محل شرکت سرور می دهیم!!!!
من فعلا یک ماهه مایلم از شما وی پی اس ویندوز با پلسک 10 دومین نصب شده خریداری کنم . لیست قیمت وی پی اس های ویندوز شما =؟
اگر من یک ماه خریداری کنم شما تضمین می کنید که وی پی اس ویندوز من از جانب شما یا دیتاسنتر بسته نمیشه ؟
اگر تضمین کنید من از شما خرید خواهم کرد .
دیتاسنتر سرور شما =؟
درضمن شما لاینس پلسک 10 دومین برای وی پی اس ویندوز دارید ؟ چون بدون پلسک 10 دومین وی پی اس ویندوز به درد من نمی خوره .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazaha
دوست عزیز ما شرکت ثبت شده هستیم!
اگر هم مایل به پرداخت 6 ماهه یا سالانه باشید می توانید به دفتر شرکت مراجعه کرده و قرارداد کتبی امضا کنید!
در نتیجه سرور شما از طرف ما یا دیتا سنتر بسته نخواهد شد.
اگر در تمام دنیا هم سرور شما را قبول نکنند ما به شما از سرور های خصوصی فضاها (به زودی خبر سرور های ایران فضاها اعلام خواهد شد ) ، واقع در محل شرکت سرور می دهیم!!!!
در پ . خ جواب شما داده شده!
خرید از شرکت های دیگه همچنان مد نظر من هست و من اصراری ندارم که از شرکت خاصی خرید رو انجام بدم لطفا پیشنهادهای خودتون رو بدید . ای دی من در یاهو galiver60 هست این ای دی رو دادم تا سر جزئیات با هم بحث کنیم وگرنه من از شرکتی که اینجا پیش همه قیمت نده و تضمین نکنه که وی پی اس من بسته نمیشه خرید نخواهم کرد لطفا برداشت بد نکنید چون من حق دارم آینده نگر باشم 3 عدد وی پی اس برای ارسال ایمیل اسپم لازم دارم برای شرکت اگر قرار باشه امروز بخرم و فردا بسته بشه که بدبخت میشم !!!منتظر پیشنهادهای دوستان هستم
لطفا همین جا قید کنید که آیا اگر من یک ماه خریداری کنم شما تضمین می کنید که وی پی اس ویندوز من از جانب شما یا دیتاسنتر بسته نمیشه ؟
درضمن شما لاینس پلسک 30 دومین برای وی پی اس ویندوز دارید ؟ چون بدون پلسک 30 دومین وی پی اس ویندوز به درد من نمی خوره .
من وی پی اس ویندوز رو با پلسک 30 دومین نصب شده تحویل خواهم گرف چون بدون پلسک 30 دومین به درد من نمی خوره .
بعد نصب پلسک 30 دومین من وی پی اس ویندوز رو از شما تحویل می گیرم و زمان یک ماهه وی پی اس ویندوز من هم با پلسک 30 دومین از موقع تحویل وی پی اس ویندوز به من شروع میشه.
تایید می کنید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
fazaha
در پ . خ جواب شما داده شده!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
chapar
لطفا همین جا قید کنید که آیا اگر من یک ماه خریداری کنم شما تضمین می کنید که وی پی اس ویندوز من از جانب شما یا دیتاسنتر بسته نمیشه ؟
دیتاسنتر سرور شما =؟
درضمن شما لاینس پلسک 10 دومین برای وی پی اس ویندوز دارید ؟ چون بدون پلسک 10 دومین وی پی اس ویندوز به درد من نمی خوره .
من وی پی اس ویندوز رو با پلسک 10 دومین نصب شده تحویل خواهم گرف چون بدون پلسک 10 دومین به درد من نمی خوره .
تایید می کنید؟
بله ما تضمین می کنیم که وی پی اس شما بسته نمیشه!!!!
هنوز من این وی پی اس ها رو نخریدم منتظر پیشنهادهای دوستان هستم آی دی من در یاهو galiver60 هست
درخواست من این هست :
من وی پی اس ویندوز را با پلسک 30 دومین نصب شده تحویل خواهم گرفت یعنی زمان Start مدت یک ماهه وی پی اس ویندوز من از زمان نصب کامل پلسک 30 دومین خواهد بود .( وی پی اس را بعد نصب پلسک 30 دومین تحویل می گیرم )چون اگر قرار باشه نصب پلسک یک هفته طول بکشه و این یک هفته از زمان وی پی اس ویندوز من حساب بشه من متضرر خواهم شد
کسی می تونه با این شرایط و شرایط سابق من در این تاپیک این وی پی اس ها رو برای من آماده کنه؟
منتظر پیشنهادهای دوستان هستم.
سلام من یک مورد از 3 مورد وی پی اس ویندوز را خریداری کردم با آدرس های ورودی زیر :
https://74.81.166.227:8443
https://74.81.166.227:4643
ولی از هیچکدام از آأرس های بالا الان دیگه نمی تونم وارد بشم چون در فایرفاکس اصلا باز نمیشه و در مرورگرهای دیگه هم بعد مدت طولانی که باز میشه یوزر و پسورد را قبول نمی کنه ! لطفا دوستان چک کنند ببینند برای اونها هم اینطوری هست ؟
درضمن پنل مدیریتی وی پی اس دیگه چیه ؟ چون فکر کنم شرکتی که از اون خریدم این پانل رو در اختیار من نزاشته . و سوال دیگه اینکه چطوری می تونم از راه ریموت وارد وی پی اس ویندوز 2008 خودم بشم ؟ نوع اتصال به سرور RDP قید شده .
منتظر پاسخ های دوستان هستم
I Understand the Risks
بعد
add exception
بعد
get certificate
بعد
confirm security exception
موفق باشی.