پاسخ : تخفیف 15 درصدی و همیشگی سرورهای مجازی وب پویان در جشنواره بهاری((پورت یک))
سرورهای جدید انگلستان از دیتاسنتر icecoloo در راهند :->:d
پاسخ : تخفیف 15 درصدی و همیشگی سرورهای مجازی وب پویان در جشنواره بهاری((پورت یک))
دوست عزیز حد اقل سرعت چند مگ هست؟هزینه پهنای باند اضافی به چه صورت است
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehrdad.
دوست عزیز حد اقل سرعت چند مگ هست؟هزینه پهنای باند اضافی به چه صورت است
با سلام
حداقل سرعت 30 مگ هست پهنا هم نامحدود می باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
asusonline
سلام
عذر می خوام سیپیو در پکیج 512 و یک گیگ چقدر لیمیت شدند ؟
لیمیت سی پی یو روی 1200 هست
کاملا مورد تایید
صدافت ، پشتیبانی ، برخورد خوب و کاملا صبور
واسه من همین ها مهم هست ;;):109:
با سلام
متاسفانه سرورهای انگلستان کنسل شد و در عوض آفرهای هتزنر آماده هستند و تا دقایقی دیگر با تخفیف جدید تابستانه در تاپیک جدید ارائه می شوند.
به امید موفقیت های شما
وب پویان:-*:)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
کاملا مورد تایید
صدافت ، پشتیبانی ، برخورد خوب و کاملا صبور
واسه من همین ها مهم هست ;;):109:
من فعلا میخام درس بخونم :d
آقای یعقوبی چند روز است نه جواب اس ام اس را می دهند نه جواب تیکت ها کسی خبرشان دارد ما را هم خبر کند
منم زنگ زدم جواب نمیدن نگران شدیم......:-s
سلام.
اینجا تاپیک فروش کاربر هست و بخش انتقاد نیست.
اگر مشکلی وجود دارد اول با بخش پشتیبانی و شرکای شرکت مذکور در تماس باشید و در صورت نداشتن نتیجه با ایجاد تاپیک انتقاد به همراه ارائه مدارک معتبر از جمله کپی فیش بانکی و عکس از تیکت ها و شرح کامل مشکل انتقاد خود را، با رعایت ادب و بدون احساساتی شدن، بیان کنید تا شرکت/گروه/شخص مذکور پاسخگو باشند.
تاپیک بسته شد.
با تشکر.