پاسخ : درخواست سرور مجازی برای سایت سپید دانلود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
عزیز ما 3 نویسنده هستیم فعلا که من مدیر کل و 2 نفر دیگه فقط نویسنده اند !
باید بگم که ما 1 ماهه که تقریبا شروع به کار کردیم !
و خلاصه هنوز نتونستیم رنک گوگل خوبی بدست بیاریم چون سرور میزبانی فایل نداشتیم !
خلاصه این شد که تو انجمن شروع به کار کردیمو گفتیم حتما دوستان آفر میدن !
در هر صورت بازم میگم ما فعلا و تا زمانیکه سروری جهت میزبانی فایل نداشته باشیم ، نمیتونیم کاربر رو جذب کنیم !
با تشکر !
پیغام خصوصی پ.خ شد
شما نیاز به rar و unrar دارید که cpu و ram بالایی نیاز داره ، پس با 15 تومن کلا بی خیال شید مناسب کارتون پیدا نمی کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arman_gts
شما نیاز به rar و unrar دارید که cpu و ram بالایی نیاز داره ، پس با 15 تومن کلا بی خیال شید مناسب کارتون پیدا نمی کنید
حرف دوستمون تایید می شود . با رم 512 و سی پی 2 و3 به هیچ وجه به درد rar کردن نمیخوره.زمان زیادی میبره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
p30speed
حرف دوستمون تایید می شود . با رم 512 و سی پی 2 و3 به هیچ وجه به درد rar کردن نمیخوره.زمان زیادی میبره
درسته حرف این دوستمون تایید میشه همه چیز مربوط به لینک مستقیم نیست سی پی یو برای زیپ کردن و آنزیپ کردن رو سرور برای شما خیلی مهم هستش
من برای شما پیشنهادی دارم که احتمال زیاد برای شرایط شما مناسب هست بهم پیغام خصوصی بدید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
دوستان سروری با جنین مشخصاتی میخواهیم /لطفا آفر همراه با هزینه بدید (البته قادر به هزینه بیش از 15 هزار تومان در ماه نیستیم !)؟
100 گیگ هارد
1 گیگ پورت پرسرعت
وارز بودن مخصوص برای وبسایت ما !
کیفیت و پایداری
ارزان قیمت بودن
ببینید باید بگویم که چنین سروری را نه تنها برای میزبانی فایل ، بلکه برای استفاده شخصی نویسندگان سایت از پورت 1 گیگ هم میخواهیم . البته
+
(این سرویس را به منظور لیچ ، تورنت ، دانلود و آپلود و ... میخواهیم ! )
CPU: Intel® Core™ i7-2600
Core: 4 Core!!! Provided for VDS
RAM: 1GB
HDD: 150 GB
Port: 1Gbit Shared
|قیمت: 27000 تومان |
سرویس فوق مشکلی با کپی رایت نداره از هلنده و مناسب برای تورنت و دانلود و اپلود می باشد