پاسخ : چه آنتی ویروسی رو پیشنهاد میکنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
اشتباه نکن nod32 در بعضی سیستم ها بهترین انتخواب هبت اگر آپدیت نشه معلومه نبودنش بهتر از بودنشه
نه کلا نود سیستمش همینطوری هست
آپدیت و غیرآپدیت فرقی نمی کنه
فکر کنم آپدیت بشه خطرناک تر می شه :d
این هوش مصنوعیش هی قوی تر می شه :d :78:=))
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
:78: شما با چه علمی این مقایسه رو انجام دادید
اگه بالای صفحه رو بخونی متوجه میشی هیچ وقت در مورد چیزی که اطلاعات نداری نظر نده اگه هدفت اسپم هستش دیگه یه بحث دیگست ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
اگه بالای صفحه رو بخونی متوجه میشی هیچ وقت در مورد چیزی که اطلاعات نداری نظر نده اگه هدفت اسپم هستش دیگه یه بحث دیگست ...
علم یک چیز می گه تجربه یک چیزه دیگه
شما تجربه کنی متوجه می شی
اکثر انتی ویروس ها رو تست کردم
اویرا / نود / نورتون / مک آفی / آواست / کسپر / پاندا / avg / comodo
اویرا رو یک روز نصب کردم و پاکش کردم :d هر چی نرم افزار و پسوند exe داشتم رو منهدم کرد
نود رو دو سه ماه استفاده کردم که ضرر بزرگی رو متحمل شدم، امان از هوش مصنوعیش
نورتون و مک آفی پدر سیستم رو در اورد زیادی ضر ضر می کرد :d می خواستی مای کامپیوتر اجرا کنی ازت اجازه می گرفت :d
آواست خیلی ساکت بود و بی سره صدا (کلا فکر کنم جهت حفظ ویروس رویه کامپیوتر ساخته شده) :d
کسپر دو سال به بالا هست استفاده می کنم، آخ نگفته
پاندا رو هم چند هفته ای استفاده کردم، انتی ویروس خوبی هست ولی به پایه کسپر نمی رسه
در مورد اون دو مورد آخر هم چیزی یادم نیست چه بلایی سرم اومد :d
سلام تجربه نشان داده که نود32 آنتی ویروس خوبیه به شرط اینکه آپدیت باشه ولی هر آنتی ویروس دارای نقاط ضعفی نیز هست که البته نود نیز از این قاعده مستثنا نیست و در مقبله با Malware ها دچار مشکل است که البته این مشکل با نصبMalwarebytes Anti-Malware قابل حل است.
البته 5 سال از نود استفاده می کنم ولی تا به حال با هوش مصنوعیش مشکلی نداشتم.
بد نیست نگاهی به این مطلب هم بیاندازید.
امنیت دو چندان در فضای مجازی با Malwarebytes Anti-Malware | پرتال آموزشی خندون دات آی آر|آموزش کامپیوتر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
علم یک چیز می گه تجربه یک چیزه دیگه
شما تجربه کنی متوجه می شی
اکثر انتی ویروس ها رو تست کردم
اویرا / نود / نورتون / مک آفی / آواست / کسپر / پاندا / avg / comodo
اویرا رو یک روز نصب کردم و پاکش کردم :d هر چی نرم افزار و پسوند exe داشتم رو منهدم کرد
نود رو دو سه ماه استفاده کردم که ضرر بزرگی رو متحمل شدم، امان از هوش مصنوعیش
نورتون و مک آفی پدر سیستم رو در اورد زیادی ضر ضر می کرد :d می خواستی مای کامپیوتر اجرا کنی ازت اجازه می گرفت :d
آواست خیلی ساکت بود و بی سره صدا (کلا فکر کنم جهت حفظ ویروس رویه کامپیوتر ساخته شده) :d
کسپر دو سال به بالا هست استفاده می کنم، آخ نگفته
پاندا رو هم چند هفته ای استفاده کردم، انتی ویروس خوبی هست ولی به پایه کسپر نمی رسه
در مورد اون دو مورد آخر هم چیزی یادم نیست چه بلایی سرم اومد :d
دوست من شما اصلا تو باغ نیستی :71: اولین جوابی که من به این تاپیک دادم این بوده که پایین هم میزارم تو صفحه اول هم میتونی ببینی و از اون گذشته من از 8 سال تجربه حرفه ای حرف زدم
-------------------------------------
سلام برای هر سیستم با مشخصات سخت افزاری باید یه آنتی ویروس نصب کرد برای سیستم های قدرتمند ار لحاظ سخت افزار KasperSky
و برای سیستم های ضعیف تر آنتی ویروس nod 32
و برای یک سری سیستم ها که قدیمیتر هستند آنتی ویروس نصب نکنیم بهتره :دی
الان بالاخره چند چند شدیم :دی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
serverstar.ir
شما از تجربه خودتون گفتید بنده هم تجربه چندساله خودم رو گفتم من از شما نخواستم در مورد تجربه من نظر بدید :76:
پ ن : هر جا احساس اسپم کردید از قسمت گزارش پست اقدام کنید خوش باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
شما از تجربه خودتون گفتید بنده هم تجربه چندساله خودم رو گفتم من از شما نخواستم در مورد تجربه من نظر بدید :76:
پ ن : هر جا احساس اسپم کردید از قسمت گزارش پست اقدام کنید خوش باشید
بله همه اینجا تجربه دارن بله بله ... همه رو کامپیوتراشون آنتی ویروس نصب کردن و با کامپیوتر چت هم بلدند بکنن بله بله...
دوست عزیز microsoft security essentials هم سبکه هم آپدیتش راحته هم با ویندوز مچه و گیر الکی هم به این برنامه و اون برنامه نمیده
یه قسمت دارره که میزان سی پی یو مورد نیاز برای اسکن رو خودتون میدین بهش پس فشاری به سیستم نمیاره
امتحانش کن