پاسخ : با 3 ميليون چه ميشه كرد ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
milade
هر کاری میکنی ، به پیشنهاد دوستان کولو نکن .
طلا،سکه هم برای بلند مدت فکرش رو بکن .نه اینکه امروز بخری ، ببینی هر روز داره 10 تومن کم میشه عجله کنی بفروشی .
کاملا تایید میشه . منم اشاره کردم به اون اقای ساده لوح ...
نقل قول:
یادتونه یک زمانی سکه شده بود 400 تومن . فردای اون روز اخبار صدا سیما یکی رو نشون میداد سکه شده بود 390 تومن اومده بود بفروشه داشت گریه می کرد . میگفت 6 میلیون ضرر کردم .(قیمت ها رو دقیق یادم نیست ولی در همین حدود بود )
دوستان فیلم رو اگه پیدا کنید خیلی خیلی خوب میشه .
من فقط یک پیام به اون دوست عزیز دارم که اومد سریع سکه هاش رو فروخت و ضرر کرد . بابا خیلی ایول داری خاک بر سری !!
اگه اون اقای محترم چند ماه صبر میکرد می تونست 600 تومن تو هر سکه سود کنه چرا که سکه 1 میلیون تومان شده بود .
من شخصا نظرم رو گفتم از اونجایی که اینجا مثلا انجمن میزبانی وب و....هستش.
این کار به دلیل اینکه خدماتی و جدید هست امکان فعالیت با سرمایه کم رو داره. دوستانی که سرمایه گذاری در کالا رو پیشنهاد میدن یادشون باشه که قدرت در بازار کالا به توان مالی بستگی داره. بازار لپ تاپ تهران چند تا وارد کننده بزرگ هستند که به همه لپ تاپ میدن و بقیه با گارانتی خودشون میفروشن. الان شاید تغییر کرده باشه ولی 4-5 سال پیش که من مجتمع کامپیوتر پایتخت بودم اینطوری بود.
برای همه کالاها اینطوری هست. کالاهای مصرفی و تجاری سرمایه میلیاردی میطلبه. مگر اینکه توی یک شهرستان کوچیک شروع به کار کنید که رقیب نداشته باشید. وگرنه توی شهرهای بزرگ اولا کسی برای خرید بهتون اعتماد نمیکنه ثانیا کافیه یکی از بزرگ های بازار dumping کنه که شما با کل سرمایت نیست و نابود میشی.
---------- Post added at 10:23 AM ---------- Previous post was at 10:20 AM ----------
برای سکه و ارز هم که آقایون و خانوما دارید بحث میکنید، اونایی که سنشون بالای 25 سال باشه شاید یادتون بیاد یا اینکه از پدر مادرتون بپرسید. زمان جنگ طلا و سکه و ارز همه رفت بالا. فردای قطع نامه قیمت ها وحشت ناک سقوط کرد و همه ضرر کردند.
اون موقع دلیلیش جنگ بود، الان نابسمانی سیاست خارجیه. یک چند هفته صبر کنید بازار طلا و ارز رو تماشا کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
سه تومن از شما میگیره! 2تومن از یکی دیگه ، دو تومن از یکی دیگه ، میشه 7 تومن حالا میتونه یه کاری کنه :دی
صدی سه هم بده بهت میشه ماهی 90 تومن ولی بانک بهت حداکثر 51 تومن یکساله میده
اینمدلی نزول نمی شه ؟
پولتو بزار بانک سه ماهه 3 میلیون وام میدن بهش...6 ماهه 6 میلیون.. یک وام بگیر.. یک عدد ماشین بخر برو تاکسی یا آژانس کار کن. یا یک مغازه اجاره کن کارو کاسبی راه بنداز..کارت راه افتاد برو زن بگیر... بعد بچه و... خلاصه زندگی شیرین میشود..
اما اگر بخوای اینجا تو هاستینگ سرمایه بزاری نه از زن خبری هست نه از بچه ... آخرش ول معطلی و پولتم از دست میره....نمیبینی دوستان اینجا بیشترشون مجردند؟!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
okey
اینمدلی نزول نمی شه ؟
کلک رشتی بزنی نه :دی
درصدی محاسبه بشه مشکل شرعی نداره !
نقل قول:
کلک رشتی بزنی نه :دی
درصدی محاسبه بشه مشکل شرعی نداره !
در صورتی نزول نیست که شما پولتون رو بدید و توی سود و زیان سهیم بشید .
نه اینکه مشخص کنید n% هر ماه به من برسه . این باز هم نزوله .
کلاً شرع میگه بزار بانک :دی
---------- Post added at 08:29 PM ---------- Previous post was at 08:27 PM ----------
نقل قول:
نمیبینی دوستان اینجا بیشترشون مجردند؟!!
البته ربطی هم نداشت .
هستند کسانی که متاهلند . و درامدشون بالای 1 تومن هم باشه .
اما خب چون این کار به حداکثر تایم اداری ( وقت گذاشتن برای مشتری = تایم اداری ) رو شامل میشه ، بچه ها ترجیح میدند با لپ تاپشون زندگی کنند !
اونوقت این 3 رو از کجا آوردی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
amin7x
سلام
مگه چی میشه!!!؟؟؟
اگه از دیتاسنتر رازی نبود سخت افزار رو ازشون میگیره میره یه جای دیگه کولو میکنه.
دوست عزیز اگر دقت کنید ایشون اصلا نمیدونن کولو چی هست! علم تخصصی این کار رو ندارن! اون وقت بیان روش سرمایه بزارن؟! پس فردا اگر پولشون از بین رفت شما میای خسارتشون رو بدی؟!
کلاً اینترنت ایران رو بیخیال شو.
آقا شما اگه نگی تخصصت چیه که نمیشه پیشنهاد درست دادت!
البته بستگی هم داره که دنبال پول حلالی یا نه!