نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول: نوشته اصلی توسط guerillamethod شما اصلا طرف hetzner نرو که پشیمون میشی. اولا اینکه فقط کارت اعتباری قبول می کنند دوما اینکه هزینه setup می گیرند. سوما اینکه پورت درجه دو دارند خودم هم توی همین فکربودم که سمت Hetzner نرم چون هزینه مخلفاتش زیاده. منظورتون رو از پورت درجه 2 نفهمیدم.
نقل قول: نوشته اصلی توسط amin7x خودم هم توی همین فکربودم که سمت Hetzner نرم چون هزینه مخلفاتش زیاده. منظورتون رو از پورت درجه 2 نفهمیدم. منظورشون سرعت پورت هست. هتزنر پورت 100 مگ داره و ovh پورت 1 گیگ
نقل قول: نوشته اصلی توسط hamed.gemini منظورشون سرعت پورت هست. هتزنر پورت 100 مگ داره و ovh پورت 1 گیگ عزیز هتزنر در صورت درخواست پورت 1گیگ میده ovh خوبه اما به شرطی که به شدت قانون رو رعایت کنید من هتزنر رو ترجیح میدم
Ovh اصلا به کارت نمیاد اگر بخوای نال کار کنی همچنین مجازی سازیتم کم و زیاد کنی گیر می دن بت . باید شدیدا حرفه ای باشی.
نقل قول: نوشته اصلی توسط hamed.gemini منظورشون سرعت پورت هست. هتزنر پورت 100 مگ داره و ovh پورت 1 گیگ بله درسته که ovh پورت 1 داره اما هزینه پورت 1 ovh خیلی زیاده!!!!!
همه پست ها رو خوندم یه پاسخ دقیق کسی ارائه نداده اگر میگید بده لطفا بگید چرا !!!! اگر میگید فوق العادست بگید چرا !!!!! نقل قول: نوشته اصلی توسط payam_shzbax ovh اصلا به کارت نمیاد اگر بخوای نال کار کنی همچنین مجازی سازیتم کم و زیاد کنی گیر می دن بت . باید شدیدا حرفه ای باشی. منظور از این کم و زیاد کردن چیه ؟ من میخوام esx4 یا 5 اینترپرایز استفاده کنم گیر میدن ؟؟؟؟؟
نقل قول: نوشته اصلی توسط amin7x سلام دوستان عزیز من میخوهم یک سرور اختصاصی تهیه کنم. بین این دو دیتاسنتر گیر کردم و نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم؟ سرور را برای مجازی سازی میخوهم. و من میخواهم شرایط زیر را داشته باشند: 1- پورت عالی 2- وارز بودن ( نمیشه گفت وارز کدام یک اینبوز کمتر میاد؟) 3- گیر ندادن به آی پی ایرانی ممنون لطفا در نظر سنجی شرکت کنید. به خاطر اینکه پورت عالی رو تو شرایط خودتون گفتید پس از Hetzner بگیرید