سلام
بله در صورت عدم نوسان نرخ ارز همیشگی هست
سوالی بود در خدمتم
نمایش نسخه قابل چاپ
داداش من سفارش دادم فردا اول وقت ميرم بانك واريز ميكنم
فقط يه سوال ديگه هم داشتم اينكه cpu هاي اين سرور مجازي رم 1 گيگ چند هسته اي هست؟ چون سايت چت از منابع سي پي يو زياد استفاده ميكنه :-b
پشتیبانی و سرویس دهی اقای اسکندری واقعا عالیه :53:
وی پی اس بنده رو بعده نیم ساعت اونهم ساعت یک شب تحویل دادن
يه سوال روي اين وي پي اس ها ويا سرور اصلي فايروال و انتي ويروس نصب هست؟ anti ddos بايد داشته باشه
ممنون از اینکه ما رو انتخاب کردید.
روی سرورها یک هسته سی پی یو ارایه می شه. اگر سی پی یو کم آوردید می تونید بعدا ارتقا بدید
خواهش می کنم. اگر خودم باشم و کاری هم نباشه سفارشات رو همون موقع تحویل می دیم
به غیر از فرانسه بقیه سرورها پشت فایروال هستند. (از نوع نرم افزاری)
روی سرور فرانسه هم به دلیل نوع شبکه ای که داره اجازه ایجاد فایروال نداریم.
عاليه . دقيقا زمان گرفتم بعد 7 دقيقه تاييد شد بعد پرداخت :77: اميدوارم پشتيبانيتون هميشه اينطوري باشه عاليه
سلا منم از ایشون سرویس داشتم واقعا کیفیت سرویس ها و ساپورتشون عالیه.
الانم یه سرور دیگه از آی وب سفارش دادم امیدوارم سریع آماده بشه
با سلام.بنده از ایشون سرویس 1 گیگ دارم .فوق العاده هم راضی هستم.هم از خدمات ایشون.و هم از برخوردشون.انشاالله که موفق باشند
ممنونم. امیدوارم مشکلتون حل شده باشه و سایتتون بالا بیاد روی سرورهای ما
سرور شما هم آماده شد و ارسال شد براتون. ممنون از نظر لطفتون
ممنون از شما. امیدوارم همکاری خوبی داشته باشیم
باز هم از همه دوستانی که نسبت به ما لطف داشتن ممنونم. خدا رو شکر که تونستیم به کارای همه عزیزان رسیدگی کنیم و شرمنده شون نشدیم
یک سرویس 1.5 گیگ از فرانسه گرفتم ازشون. پرداخت اینترنتی بدون مشکل انجام شد. تحویل سرویس حدودا 6 ساعت طول کشید. البته چون تایید پرداخت رو برام فرستادن مطمئن بودم که کار بدون مشکل پیش میره.
از سرویس راضی هستم. پهنای باند 11 مگ رو بدون افت بهم داده، احتمال داره تو ساعت های غیر پیک بیشتر هم بشه. تنظیمات فایروال رو برام انجام داده بودند. به نظر میاد که با این شروع خوب مشتری دائمی ایشون باشم.
با توجه به کیفیت سرور و قیمتی که دارند میدن به نظر من عالی اگه نباشه کمتر از خیلی خوب هم نیست