پاسخ : .:.هدیه ی نوروزی تدبیر سرور.:. 50% تخفیف خرید سرور مجازی آمریکا ، کانادا ، سوئیس ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
سلام.
عزیز هزینه ای که فرمودید خیلی زیاد هست !
من فقط میتونم تو ماه 15 تومان هزینه کنم !
15 هزار تومان!؟ :)
متاسفانه قادر به ارائه ی سرویس به شما نیستیم.
پیشنهاد میکنم در این بخش:
درخواست سرور مجازی
درخواستتون رو مطرح کنید و منتظر آفر دوستان باشید. اصولا ساعت 2 به بعد (بعد از صرف ناهار) که از مدرسه تشریف میارن خونه حظور دادن برای آفر دادن...
پاسخ : .:.هدیه ی نوروزی تدبیر سرور.:. 50% تخفیف خرید سرور مجازی آمریکا ، کانادا ، سوئیس ، آلمان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
15 هزار تومان!؟ :)
متاسفانه قادر به ارائه ی سرویس به شما نیستیم.
پیشنهاد میکنم در این بخش:
درخواست سرور مجازی
درخواستتون رو مطرح کنید و منتظر آفر دوستان باشید. اصولا ساعت 2 به بعد (بعد از صرف ناهار) که از مدرسه تشریف میارن خونه حظور دادن برای آفر دادن...
عزیز مسخره میکنید یا مارو به شوخی گرفتید ؟
من اصلا با شما شوخی ندارم ها ! >:)
لطفا مواظب صحبتاتون باشید !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sepiddownload.com
عزیز مسخره میکنید یا مارو به شوخی گرفتید ؟
من اصلا با شما شوخی ندارم ها ! >:)
لطفا مواظب صحبتاتون باشید !
خیر مسخره نمیکنم! فرمودید سرویس نیاز دارید با توجه به بودجه ی عظیمی که مد نظر داشتید بنده عرض کردم به بخش فوق مراجعه کنید. دقیقا هم گفتم چه زمان هایی میتونید آفر بگیرید که معطل نشید!
نه وقت شوخی کردن با شما رو دارم و نه علاقه ای به این کار!
به هر صورت اگر سوء برداشتی شده عذرخواهی میکنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
خیر مسخره نمیکنم! فرمودید سرویس نیاز دارید با توجه به بودجه ی عظیمی که مد نظر داشتید بنده عرض کردم به بخش فوق مراجعه کنید. دقیقا هم گفتم چه زمان هایی میتونید آفر بگیرید که معطل نشید!
نه وقت شوخی کردن با شما رو دارم و نه علاقه ای به این کار!
به هر صورت اگر سوء برداشتی شده عذرخواهی میکنم
خواهش میکنم دوست گرامی.
من هم معذرت میخوام بخاطر برداشت اشتباه از متن شما !
با تشکر!
آقای m_dg_farari واقعا این قیمت ها همیشگی هستن ؟ بدون تخفیف هم حساب کنیم بازم از جا های دیگه ارزون تر حساب می کنید!:39:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
آقای m_dg_farari واقعا این قیمت ها همیشگی هستن ؟ بدون تخفیف هم حساب کنیم بازم از جا های دیگه ارزون تر حساب می کنید!:39:
سلام،
این تاپیک رو ببینید: http://www.webhostingtalk.ir/f15/38028/
دقیقا ما از 6 ماه قبل از تاپیک فوق هم قیمت هامون به همین منوال بوده و با توجه به بودجه بندی مناسبی که داشتیم تونستیم این قیمت رو حفظ کنیم.
تا الآن هم حتی دلار 2400 تومانی هم نتونسته باعث افزایش قیمت های سرویس ما بشه!
کیفیت سرویس ها هم فکر میکنم با 30% تخفیفی که در ماه اول ارائه میکنیم قابل تست هست!
در ضمن قیمت های ما فکر نمیکنم ارزون باشه! قیمت های ما نه ارزون هست و نه فضایی گرون!
اگه اشتباه نکنم شما یک سرور با پورت 1 گیگ رو بین ده نفر share می کنید. این یعنی پورت 100 مگابیت اختصاصی با 35000 تومن! من 10 روز دیگه وی پی اسم وقتش تموم می شه ، برای این ماه و ماه های بعد حتما از شما میگیرم!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
اگه اشتباه نکنم شما یک سرور با پورت 1 گیگ رو بین ده نفر share می کنید. این یعنی پورت 100 مگابیت اختصاصی با 35000 تومن! من 10 روز دیگه وی پی اسم وقتش تموم می شه ، برای این ماه و ماه های بعد حتما از شما میگیرم!
پورتی که در اختیار هر وی پی اس قرار داره 100 مگابیت هست. این پورت Dedicated هست اما Unmetered نیست! پس شما نمیتونید 33 ترابایت استفاده داشته باشید از پهنای باند. تونستن رو میتونید منتها پهنای باند محدودیت داره.... و شما برای پهنای باند اضافه می بایست هزینه بدید.
یک جستجو کنید پورت 1 گیگابیت اختصاصی در دیتا سنتر های مطرح دنیا هم بالای 50 دلار نیست...
در خدمتتون هستیم.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m_dg_farari
پورتی که در اختیار هر وی پی اس قرار داره 100 مگابیت هست. این پورت Dedicated هست اما Unmetered نیست! پس شما نمیتونید 33 ترابایت استفاده داشته باشید از پهنای باند. تونستن رو میتونید منتها پهنای باند محدودیت داره.... و شما برای پهنای باند اضافه می بایست هزینه بدید.
یک جستجو کنید پورت 1 گیگابیت اختصاصی در دیتا سنتر های مطرح دنیا هم بالای 50 دلار نیست...
در خدمتتون هستیم.
من هرجا قیمت سرور با پورت 1 گیگابیت پرسیدم قیمت ها بالای 200.000 تومان بوده. (البته سرور اختصاصی)
چند تا سوال از شما داشتم
1 . امکان آپگرید پورت 100 مگابیت به یک گیگابیت هست ؟ اگر هست قیمت بدید
2 . هزینه ی پهنای باند اضافه چه طور حساب میشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
beyondbest
من هرجا قیمت سرور با پورت 1 گیگابیت پرسیدم قیمت ها بالای 200.000 تومان بوده. (البته سرور اختصاصی)
چند تا سوال از شما داشتم
1 . امکان آپگرید پورت 100 مگابیت به یک گیگابیت هست ؟ اگر هست قیمت بدید
2 . هزینه ی پهنای باند اضافه چه طور حساب میشه؟
بله قیمت سرور 100% بالای 200 تومن هست! این موضوع ربطی به قیمت انحصارا پورت نداره!
1- به یک گیگابیت خیر. نهایت امکانن آپگرید 400 مگابیت هست که هزینه ی هر 50 مگابیت پورت اضافه تر ، 15000 تومان ماهیانه می باشد.
2- تدبیر سرور - مرکز آموزش - هزینه ی پهنای باند اضافه
در صورت سفارش بالای 2 ترابایت ، تخفیف خوبی ارائه میشه روی پهنای باند. دقیقا بفرمایید چه مقدار پهنای باند نیاز دارید و بر روی کدام سرور تا قیمت بدیم خدمتتون.