ویرایش شد!
نمایش نسخه قابل چاپ
ویرایش شد!
ویرایش شد!
1500 تومان در سال کیفیت آنچنانی هم می خوای ؟ ما که ماهی 50 هزار تومان در ماه هاست می دیم چی بگیم ؟
ویرایش شد!
عزیز میشه بی خود تهمت نزنید
و اینکه شما از ما سرویس دارید که دارید اگر دارید و درخواستی بوده که انجام نشده و هر چیزی که پیگری نشده اراعه بدید
---------- Post added at 12:26 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------
عزیز شما که نه استفاده کردی نه پشتیبانی مار رو دیید خواهش میکنم بی خود و بی دلیل و بدون مردک صحبت نکیند و قصد تخریب کسی نداشته باشد
it 87
من حرفی نمیزنم و دخالت نباشه 1500 تومن ادامسم بهت نمیدن که این همه بحث میکنی براش ...... تاریخ عضویتت با نوشتت ب هم نمیخوره
بلفرضم حق با شما باشه در سایت ایشون تلفن و ایدی یاهوو هست اینجا جای بحثای کم ارزش و پوچ نیستتت و ایشون رو خیلی ها تاید کردن منم تاید نکنم ایشونو بازم قبولشون دارم
اقا چرا الکی شلوغ میکنین من از این اقا 1ماهه سرویس دارم همه جوره راضی بودم اخه چذا وفتی یکی ارزان سرویس میده شک دارین پشتیبانی عالی دارن من تایید میکنم چون الکی چرت نگین بزارین مردم کارشون بکنن
چرا ما همیشه فکر می کنیم چیز گرون خوبه
متاسفم هم برای خودم هم برای شما که چشم نداریم ببینیم یکی داره پیشرفت می کنه
من خودم هم از این اقا vps و هم هاست و دومین گرفتم و هم قیمتو هم پشتیبانی عالی داره
و تو همین سایتم از یکی از میزبان ها 80 تومن دادم هاست و vps گرفتم چون بهش در مورد پشتیبانیش اعتراض کردم برداشت کل اکانتم و پاک کرد و هاست و دومین هم رو هم پاک کرد که هر کی خواست بدونه پیام بده اسمشو بگم
این دوستمون در کل هم پشتیانیش 20 هست هم خودش ادم با معرفته مثل بعضی ها نیست
ومن کاملا ایشون رو تایید می کنم
دوستان ایشون یکی از همکارای خوب ما هستن و کیفیت کارشون بسیار عالی هست
شما هم با این حرفا نمیتونید به کار ایشون لطمه ای وارد کنید