پاسخ : فیس بوک درآمدش از کجایه؟
فروش اطلاعات توسط فیسبوک گوگل و توییتر انجام میشه اما همون طور که گفتند شما منظور را بد گرفتید
فیسبوک اطلاعات کابراشو در حدی که Privacy اونها مورد حمله قرار نگیره و یا خطری برای اونها نداشته باشه در اختیار شرکت های امارگیر قرار میده نمونه ی کاملا خوبش توییتر هست که سایت های مختلفی برای ایجاد شدن شما در این سایت ها عضو میشید اطلاعات توییتر شیر میشه و میتونید ببینید Follower های شما از کجا هستند و موارد مشابه
اون فروش اطلاعاتی که مد نظر شما هست من توی ایران بیشتر دیدم هزاران سایت هستند که مطالبی میزارند که اگر ما بزاریم 2 روزه رو هواییم ولی هیچی نمیشه چون اطلاعات کاربران در اختیار قرار میگیره
یه مسئله ای هست فیس بوک چه خوب چه بد
چه راست باشه اطلاعات میفروشه چه دوغ
اول و اخر پروژه ی پول ساز و موفقی بوده اا ما چکار کردیم کلوپ راه انداختیم کاملا شکست خورده الان 2 تا سایت دیگه را افتاده که مثل فیس بوک کاملا کپی پیست:دی
اونهایی که فیس بوک را راه انداختند دنبال پول بودند ولی ما وقتی میبینیم انقدر موفقه سعی نمیکنیم مثل اونها باشیم و ایده ی نو بدیم کپی میکنیم زشت به خدا
و اینکه بله هیچ کس از پول بدش نمیاد وقتی که بحث سر میلیون ها دلار پول باشه اطلاعات کاربرا که هیچ خود ایده هم فروخته میشه:دی
درامدش از طریق برنامه ها و بازی ها
و تبلیغاتی که نمایش داده می شه
و اینها از سراسر دنیا پرداخت می شه
و در امد انها بیش از ان چیزی ست که حتی می تونی فکرشو کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilmavps
اول و اخر پروژه ی پول ساز و موفقی بوده اا ما چکار کردیم کلوپ راه انداختیم کاملا شکست خورده الان 2 تا سایت دیگه را افتاده که مثل فیس بوک کاملا کپی پیست:دی
و اینکه بله هیچ کس از پول بدش نمیاد وقتی که بحث سر میلیون ها دلار پول باشه اطلاعات کاربرا که هیچ خود ایده هم فروخته میشه:دی
ببخشید الان مگه کلوب شکست خورده؟
الان کلوب درآمدزاییش از رویه بنرها و اون واحد پولش هست که به نظر من برای چنین پروژه ای نمی صرفه این همه هزینه بشه که در نهایت همون راه درآمدی رو داشته باشه که یک وبسایت معمولی داره
به نظر من این پروژه ها باید یک نوع درآمدزایی فراتر از این موارد داشته باشند که متاسفانه هیچ جا به طور علمی و دقیق این موارد بیان نشده
ما هم تصمیم داریم یک پروژه ای رو از اردیبهشت 91 استارت بزنیم که تا تیر 91 کاملا سایت راه اندازی شده باشه بدون هیچ مشکلی به امید خدا
قراره برای پروژه هزینه بشه و نمی خواییم هزینه هایی که می کنیم به باد هوا بره (ایده اختصاصی هست چیزی شبیه شبکه احتماعی هست ولی با موضوعی متفاوت که اونو از مفهموم شبکه اجتماعی بودن دور می کنه :d)
هدف من از ایجاد تاپیک هم همین بود ولی الان می بینم هر چی جلوتر می ریم بحث درآمد زایی داره پچیده تر میشه
لطفا همه دوستان که در این زمینه اطلاعات دارن شرکت کنن
با سپاس
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
تا الان یک نتیجه گیری کوتاه می کنم:
درامد فیس بوک و سایت هایی از این قبیل از طریق موارد زیر هست:
1- تبلیغات در صفحات و wall ها
2- همکاری با شرکت ها برای بازاریابی یا تست یک محصول
3- از طریق بازی ها و اپلیکیشن ها
4- قراردادن اطلاعات کاربران و همکاری با دولت ها و قدرت های سیاسی
5- ؟
تا الان من چهارمورد روش درامد زایی فیس بوک رو از این بحث ها و همکازی دوستان پیدا کردم
ولی آیا به نظرتون با این چهار مورد می تونه سایتی درآمد میلیاردی داشته باشه؟
یعنی سایتی مثل فیس بوک یا از این موارد از همین چهار مورد این مقدار درآمد رو دارن؟
یا راههای دیگه ای هم دارن؟
ببینید وقتی شما سایتی با اندازه کلوب، فیسبوک، توئیتر و .... و موفق بتونید راه اندازی کنید پول خودش میاد سراغتون! شما سایت رو راه بندازید و سعی در گسترش و پیدا کردن کاربر بکنید. حتی ممکنه فقط یک اسپانسر مثل uhlsport پیدا کنید و زندگیتون رو ببندید.
شما سایت را بر اساس کیفیت محتوی پربازدید کنید پول به سراغ شما میاد.
شبکه های اجتماعی زیادی مثل yahoo360 و urkut آمدمد و فیسبوک نشدند! می دنید دلیل موفقیت فیسبوک چی بود!؟ مهمترینش این بود که به هر شرکت و سایت اینترنتی گفت بیا یک صفح فیسبوک داشته باش! مثلا به شورولت ، سونی و شبکه های تلویزیونی ... دیگر حتی پول داد تا صفحه فیسبوک داشته باشند و خودش را جا انداخت.
شما باید اول سایت خودت را جا بندازی! مثل varzesh3.com یا istgah.com باید حسابی جا بیفتی! حتی مثل همین wht
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
AriyaDownload
ببخشید الان مگه کلوب شکست خورده؟
الان کلوب درآمدزاییش از رویه بنرها و اون واحد پولش هست که به نظر من برای چنین پروژه ای نمی صرفه این همه هزینه بشه که در نهایت همون راه درآمدی رو داشته باشه که یک وبسایت معمولی داره
به نظر من این پروژه ها باید یک نوع درآمدزایی فراتر از این موارد داشته باشند که متاسفانه هیچ جا به طور علمی و دقیق این موارد بیان نشده
ما هم تصمیم داریم یک پروژه ای رو از اردیبهشت 91 استارت بزنیم که تا تیر 91 کاملا سایت راه اندازی شده باشه بدون هیچ مشکلی به امید خدا
قراره برای پروژه هزینه بشه و نمی خواییم هزینه هایی که می کنیم به باد هوا بره (ایده اختصاصی هست چیزی شبیه شبکه احتماعی هست ولی با موضوعی متفاوت که اونو از مفهموم شبکه اجتماعی بودن دور می کنه :d)
هدف من از ایجاد تاپیک هم همین بود ولی الان می بینم هر چی جلوتر می ریم بحث درآمد زایی داره پچیده تر میشه
لطفا همه دوستان که در این زمینه اطلاعات دارن شرکت کنن
با سپاس
---------- Post added at 04:33 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
تا الان یک نتیجه گیری کوتاه می کنم:
درامد فیس بوک و سایت هایی از این قبیل از طریق موارد زیر هست:
1- تبلیغات در صفحات و wall ها
2- همکاری با شرکت ها برای بازاریابی یا تست یک محصول
3- از طریق بازی ها و اپلیکیشن ها
4- قراردادن اطلاعات کاربران و همکاری با دولت ها و قدرت های سیاسی
5- ؟
تا الان من چهارمورد روش درامد زایی فیس بوک رو از این بحث ها و همکازی دوستان پیدا کردم
ولی آیا به نظرتون با این چهار مورد می تونه سایتی درآمد میلیاردی داشته باشه؟
یعنی سایتی مثل فیس بوک یا از این موارد از همین چهار مورد این مقدار درآمد رو دارن؟
یا راههای دیگه ای هم دارن؟
بله عزیز از نظر من شکست خورده قبول دارید که کپی برداری هست
ولی درامد زاییش خیلی کمتر از اون حدی هست که اش انتظار میره و اینک ما باید دنبال ساخت سایتی باشیم که به نوعی جهانی باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ilmavps
بله عزیز از نظر من شکست خورده قبول دارید که کپی برداری هست
ولی درامد زاییش خیلی کمتر از اون حدی هست که اش انتظار میره و اینک ما باید دنبال ساخت سایتی باشیم که به نوعی جهانی باشه
عذرخواهی می کنم
من این حرف رو در مورد کپی برداری قبول ندارم
درسته از اون ایده گرفته شده ولی با فیس بوک تفاوت هایی داره
در مورد درامدزاییش هم اگه فقط از راه بنر و اون واحد پولش باشه اصلا به صرفه نیست
البته بستگی هم داره درآمدش چقدر باشه؟
دوستان اطلاعات دیگه ای در زمینه فیس بوک ندارن؟ یا یک منبع انگلیسی؟ یا کتاب فارسی در این زمینه؟
فیس بوک سرمایه گذار هم زیاد داره که اگر فیلم The social Network را دیده باشید،توضیحات جالبی داده
این نوع سرویس ها در ایران جواب نمیده
هزینه ی اشتباه هست و نمیتونید به اون چیزی که میحواید برسید
مگر این که خودتونو بچسبونید به یک جایی اون بالا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Raminn
متاسفم با این لحن صحبت می کنم ، شما از آن دسته ایرانی هایی هستید که فقط برای اعتقادات بدون پایه و اساس خودتون ارزش قائل هستید . یک دسته آدم ها ذاتشان به این شکل هست که فقط ذهنیت خودشون را قبول دارند . حالا شما فرض کن این آدم عنوان میکند : الان شب هست ، بنده خودم را اینجا ..... کنم که این ادم را متوجه کنم الان خورشید وسط آسمون تشریف داره باز هم سودی نداره ! این مساله را تجربه کردم !
فرمودید زبان انگلیسی بلد نیستید . خوب سرچ نکنید! اجباری نیست ! بعدا که انگلیسی یاد گرفتید سرچ کنید ! بنده هم نظر شخصی خودم را با توجه به اطلاعاتی که داشتم ( درست یا غلط ) در تاپیک گفتم و پیش بینی می کردم بعضی ها در کمین تاپیک هستند ! ( طبق عادت دیرینه ما ایرانی ها که همیشه دوست داریم دیگران را متوجه کنیم :"حرف ما درست هست" ) در ثانی وظیفه بنده نیست برای شما سرچ کنم !! شما صاحب اختیار هستید نظر بنده را قبول کنید و یا نکنید !!! بنده برای نظر شما احترام قائل هستم !
موفق باشید:53:
یه مرگ بر آمریکا کم داشت !
شما وقتی حرفی می زنید مدرک باید ارائه بدید ، بنده راههای درآمدش رو دیدم و می دونم مدرک هم دارم !
شما می گید جاسوسی ، خوب مدرک بزارید !
بعدش تمام این حرف های شما هزاران بار مردم از تلویزیون و رادیو .... شنیدن ، چرا باید حرف شما رو باور کنند ؟
دلشون می خواد ! امثال شما هستن که برای مردم تصمیم گیری می کنند ، بنده هم 24 سال سن دارم و سایتی هم دارم که درآمدش در حدی هست که 1.400 فقط پول اس اس ال بدم براش ! که فقط برای اینکه نوار آدرس سبز باشه ! می بینید در حدی هست که اس اس ال ، 30 هزار تومانی نخرم !
شما سواد اینترنت و درآمد زایی ندارید حق ندارید به یه سات عظیم که در آمد زایی داره توهین کنید !
شما هنوز مقررات فروش اطلاعات آماری رو نمی دونید ، در واقع اصلا نمی تونید تشخیص بدید !