:)):)):)):)):)):)):)):))
نمایش نسخه قابل چاپ
خوب کاری کردن :d کدوم آقا ؟ آقای فاتح ؟
شما توی اونجا نباید که این حرف و بزنید ! جلو دیگرون ضایع کنید :d
هرچیزی به وقتش ! مثل اینکه من الان زنگ بزنم به زنشون بگم به همسرتون بگید که اینترنت هاتون قطعی داره ! خوب .... ! یا زنگ بزن 11 شب خونه خودشون و به آقای فاتح اینو بگم !!!!
هر چیزی وقت و موقعیت معین خودش رو داره !
موفق باشید :)
دوست عزیز شما که از پارس آنلاین سرویس یا نمایندگی داری اگر تعریف نکنی و اجازه بدی تعریف رو بقیه دوستان بکنند ممنون میشم....
به نظرم ایران فعلا باید اول اینترنت افتضاحش رو درست کنه بعد بیاد و وارد دیتاسنتر بشه
وقتی کوچکترین دیتاسنتر آمریکا از سه یا چهار جا پهنای باند ذخیره داره که در مواقع ضروری استفاده کنه دیگه گذاشتن اسم دیتاسنتر روی ساختمونی که شاید به زور 5 ترابایت پهنای باند تامین کنه مسخره است!
حالا شما میتونید بگین مجبور نیستین بخرین اما این حرفها برای شرکتهای حرفه ای نیست چون همه جهان بهترینها رو ارایه میدن تا مشتری جلب کنند نه اینکه بگن حرف بقیه مهم نیست، هرکی خواست بخره نخواست هم هیچی ! ( معمولا شرکتهای دولتی چنین حرفهایی میزنند!)
و یک مسئله دیگه. دوست عزیز این شرکت از نظر من اگر همه چیش با پول شخصی باشه باز هم دولتیه. توی ایران همه چی دولتیه. حتی ساده ترین چیزها که در اطراف من و شماست. چه برسه که یک شرکتی که وام و پهنای باند و قسمتی از سهام و .... از دولت تامین میشه
با سلام
--------------
ممنون از نظرتون :
1- آقای آجرلو :d:d=))=))=))=)):d:d
2- دوست عزیزمنو مگه من جلو تایپیک رو گرفتم میگن نظر ندید !!!! :-| دوستان نظر دادند و یک چیزی گفتند که ما هم توضیح کامل دادیم حالا اگه درست میگفتند که کامل میکردیم و در غیر این طورت صحیح :)
و بنده عرض کرده بودم اگه قشنگ میخوندید که گفته بودم فعلا اصل کار همون اینترنت ایران مشکل رو داره اصلا !!! :)
و ما نمایندگی نداریم ما شرکتمون یک سری تجهیزات گران رو که میخواستند رو از خارج وارد و در اختیارشون قرار میدادیم :)
عرض کنم در مورد دولتی بودن دقیق نفهمیدم منظورتون رو ؟؟؟!!!
زماني كه كابل پاره شه ميشه فورس ماژور و قطعي حساب نميشه! دوستان ما دارن زماني رو ميگن كه همه جا وصله اما پارس آنلاين قطعه !
دوستان آيا حقيقت داره همه كاربران adsl پارس آنلاين آيپيشون يكيه ؟ مثلا اگر 10 نفر از پارس آنلاين بيان تو سايت شما فكر ميكنيد يك نفر بوده ؟
با سلام
---------------
والا من میگم شرکت تهرانمون چند ساله از اینترنت پار آنلاین داشته و مشکل خاصی نداشته و در زمان قطع کابل هم فقط سرعت کم شده و از طریق دیگه جبران نمودند :)
دوما در مورد بحث دوما !!! این رو کی به شما گفته !!!! به نظر شما دو آیپی یکسان در یک شبکه وجود داره اصلا !!! اینا نت شدن یعنی یک آیپی ولید پارس آنلاین که پشتش آیپی های غیر ولید میزارند :) که دیگه هک نمیشید از خارج شبکه و ... !
و همه سرویس دهنده های اینترنت اینگونه هستند :)
موفق باشید
و بایدم در ادامه بگم واقعا خوبند :) من مشکلات زیادی دارم بعضی اوقات که ناشی از مخابرات میشه و یک بار پارس آنلاین .
مخابرات که زیاد پیش میاد و چون پارس آنلاین پارتی زیاد داره خیلی زودتر ار جاهای دیگه حل میکنه مشکل رو :)
و یک بار خودش ایراد پیدا کرد که یکی از تجهیزاتشون توی مخابرات ترکیده بوده و من حتی ما مدیر کل نماینده کرجشون هم صحبت کردم و گفتند که اگه بیشتر از یه مقداری شد در ماه ما خسارت میدیم :) که بعد از درست شدن زنگ زدن به موبایل بنده و گفتند درست شده و گفتند در ماه شما بیشتر قطعی داشتید و اگه بخواهید خسارت میدیم که من گفتم خیر لازم ندارین :) سرویس هاتون رو سرو سامون بدید . در غیر این مورد حاد بیشتر از خودم و ها مخابرات بوده ;)
موفق باشید
من چندتايي دوستانم در شهرهاي مختلف توي چت زياد ديسكانكت ميشدن بعد كه آن ميشدن به پارس آنلاين ناسزا روا ميداشتند :-s
در مورد دوم من اطلاعي ندارم كه در مورد پارس آنلاين صحت داره يا نه فقط شنيدم اما فكر نميكنم غير ممكن باشه! شما وقتي به يك سرور v-=pn وصل ميشيد آيپي شما و تموم اون كسايي كه به اون سرور متصل هستند در بازديد صفحات يكي خواهد بود.
اينو هم قبلاها كه سرور داشتم آيپي يك نفر مدام بلوكه ميشد. بعد خودش گفت پارس آنلاين تموم مشترياش آيپيشون يكيه برا همين وقتي تعداد زيادي كاربر با isp پارس آنلاين سايت هاي سرور رو مرور ميكنه آيپي ميره تو ليست سياه... من اطميناني ندارم در حد سوال هست.
باسلام
-----------
آقا یجاد گل . دیال آپ سرعتش کم هست و بیشتر به مخابرات و نویز خط هست چون اگه قطع شد شما دوباره کانکت بزنید وصل میشید و این مربوط به نویز خط و مخابرات هست :) مطمئن باشید :) دیال آپ پارس آنلاین خیلی خوب هست واقعا عالیه :) و من قبلا با دیال آپ وصل میشدم با بیشتر جاها این مشکل رو داشتم :)
در مورد مسئله دوم نه عزیز مشتری یه چیزی گفته :d . نه صحت نداره عزیز :)
سوال دیگه ای بود بفرمایید !؟
موفق باشید :)