این تاپیک ربطی به Caro نداره !
در تاپیک جداگانه در مورد دیتاسنتر و شرکت خودمون توضیح میدم.
اینجا نه جاش هست و نه وقتش.
با تشکر.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام.
خواهش می کنم. کاری نمی کنم. به هر حال ما ایرانیا باید به فکر هم باشید. درسته ؟ ;)
در مورد شرکت های اروپایی که نام بردید، من فقط در مورد leaseweb اطلاع دارم که از طریق دوستانم در گروه مدیریت سایت IranProud هست و از آقای موسا که در واقع مدیر فنی سرور های این مجموعه هست و چندین سرور از شرکت OVH و Leaseweb دارند ! (نام بردم که کاربران انجمن فکر نکنند فقط میگم دوستان و این دوستان وجود خارجی ندارند !!!)
Leaseweb مشکل هارد دیسک دارند و به دلیل اینکه Offshoar هستند، و این یعنی مشکل Wa--ReZ ندارند، معمولاً سرور های دانلود ازشون خریداری میشه و به همین دلیل هارد دیست ها داقون میشن و موارد مشکلات هارد دیست های این شرکت در اینترنت به وفور یافت میشه که خرجش یک Google سرچ هست.
پس اگر خواستید از اونها خرید کنید، حتماً RAID بگیرید که اگر هارد دیست Failure داد، اطلاعات شما از بین نره.
در موارد دیگر تا جایی که من خبر دارم، بسیار عالی هستند.
در مورد Canaca هم چشم، اگر وقت شد بیشتر تحقیق می کنم ولی در حال حاظر یکم درگیر انجام سفارش های خرید سرور های کاربران هستم که فکر کنم تا 2 روز دیگه سرم خلوت تر بشه !
در مورد سرورهای آمریکایی هم، شما اگر واسطه داشته باشید از کشور های دیگر، مشکلی برای شما پیش نخواهد آمد و اطمینان داشته باشید که با شما کاری نخواهند داشت.
برخی از همکاران از شرکت های ThePlanet و HiVelocity و ... که آمریکایی هستند و بسیار با ایرانی ها مشکل دارند، از طریق من خرید کردند و الان بیش از 1 سال هست که مشکلی ندارند.
پس شما هم میتونید از طریق دوست یا فامیل که در خارج از ایران زندگی می کنند از شرکت های آمریکایی خرید کنید و به مشکل بر نخورید.
با تشکر.
در مورد دو تا دیتاسنتر اخری که معرفی کردم کسی نظری نداشت ؟
شما معلوم نیست ریسلر میخوای یا سرور؟
از اولین پست من تو این تاپیک فکر کنم مشخص باشه چی میخوام !!!!!
ما که آخر به نتیجه ای نرسیدیم:(:(:(:(:((:((:((:((:((:((:((:((
من پست شما رو خوندم و متوجه نشدم که شما به ریسلر نیاز داری یا سرور. اگر ریسلر میخوای که در تاپیک دیگر هم دیدم از لفظ دیتاسنتر استفاده نکن!
اگر هم سرور میخوای مشخصات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز + بودجه + کشور مورد نظر رو میگین دوستان راهنمایی میکنند
خوب عزیز بالاخره رسلر هم بخوای بهتر نیست همین اولش یه دیتاسنتر خوب انتخاب کنی ؟؟!!!
سلام
لفظ دیتاسنتر رو بیشتر برای سرور اختصاصی بکار میبرن.
پیشنهاد من http://www.eukhost.com/reseller-hosting.php
هم کیفیت خیلی خوب هم پشتیبانی خوب و همینطور بدون تحریم.