دوستان عزیز نمی دونم چه اصراری بر سرمایه های بالا دارند
با سرمایه کم هم میشه اروم اروم وارد عرصه هاست و دامنه شد و سپس گسترش داد
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز نمی دونم چه اصراری بر سرمایه های بالا دارند
با سرمایه کم هم میشه اروم اروم وارد عرصه هاست و دامنه شد و سپس گسترش داد
والا ما که تا الان 4 میلیون هزینه کردیم (کردیم، نه این که در آینده می کنیم) بازم میترسیم شروع کنیم. تازه خیر سرمون چندین ساله در این وادی وارد شدیم و یه چیزی میدونیم.
هزینه یک سرور خوب رو بگذریم، باید پیشبینی حداقل 4 ماه آینده که سود نداره و حتی به هزینه خرج های اون زمان نمیرسه رو کرده باشید، از الان هم کنار گذاشته باشید که مشتری ها بدبخت نشن و کارِ خودتون به دادگاه نکشه، به هر حال مشتری اطلاعات داره، پول داده، انتظار داره!
پشتیبانی 24 ساعته شاید امکان نداشته باشه، اما باید ساعت هاش خیلی زیاد بشه و سعی کنید حداقل 20 ساعت رو داشته باشید. پشتیبان ها باید حرفه ای باشند. علاوه بر حرفه ای بودن باید بدونن با مشتری چطور حرف بزنند (که معمولا به خاطر سطح بالای اطلاعاتشون حرسشون در میاد عصبانی میشن :d )
باید تا میتونید علاوه بر تبلیغ بازاریابی داشته باشید. همین کلی تخصص میخواد، وگرنه چرا مشتری باید بیاد سراغتون اصلا؟ اونم وقتی تازه کارید؟
نرخ متغیر ارز رو حساب کنید، تحریم ها رو...
طراحی یک سایت خوب خودش خیلی وقت میبره، چرا مشتری باید از یک هاستینگ یا طراح سایت که بلد نیست سایت خودشو بسازه بخره؟
این کار علاقه میخواد، بدون علاقه همه چی خراب میشه، عین سکه که همه خریدن فکر میکردن پولدار شدن یهو بدبخت شدند. هاستینگ یا هر کاری دیگه ای که با زحمت و علاقه انجام بشه حتما نتیجه میده..حتی در طولانی مدت!
به نظر من هم نصف به علاقه ربط داره و 20% به پول اولیه ... این دو عامل مهم هستند برای درآمد که بدون این دو عامل درآمد کاملا غیر ممکن هست.
اگه خودت اعتقاد داری که میتونی بیای تو این عرصه و موفق بشی خود خوش اومدی ولی اگه شک داری این کار رو نکن. من خودم یکی از کسانی بودم که با 40 هزار تومان و یک وی پی اس شروع کردم ... الان درآمد ندارم فقط اونم به زور پول طراحی داره خرج سرور در میاد ولی دارم کار رو همینطوری نگه میدارم که بعد از کنکورم شرکت ثبت کنم و تازه شروع کنم و تخت گاز برم ...
آی دی و شمارمو برات تو پیام خصوصی میگذارم اگه خواستی در ارتباط باشیم بیشتر صحبت کنیم.
با تشکر
دوست عزیز تو فروم در این باره تاپیک زیاد هست یه سرچی کنید .
موفق باشید
حالا شما چه اصراری به vps فروشی داری؟
خوب شما با هاستینگ و ثبت دامنه شروع کن.
من خودم الان حدود 1 ساله که توی این فروم هستم و خیلی چیز هارو در مورد هاستینگ و سرور مجازی از همینجا یاد گرفتم اما هنوز آماده نیستم.
پس شرط اول داشتن اطلاعات کافی است.
و سه چیز دیگه رو یادت نره: 1- بک آپ 2- پشتیبانی 3- اورسل ندادن
خوب دوست عزیز من راهنماییتون میکنم دیگه تصمیم گیری با خودتونه مقدار پولی که لازمه واسه این کار 2 تا 3 میلیون تومان هست. چرا ؟ چون شما دلیلتون از این کار کسب درامد هست وعلاقه ای به این کار ندارید پس بیشتر درامد زایی مد نظر شماست.
بعد اگه شما بخواید فروش داشته باشید 2 راه دارید ارزون فروشی با کیفیت خوب , یا تبلیغات در گوگل و همچین سایت هایی (تالک) جهت معرفی خود به مشتریان و جذب آنان.
خوب حالا برسیم بر سر ثبت شرکت : واسه ثبت شرکت باید برید اداره ثبت اسناد و بگید که میخوام شرکت ثبت کنم خودشون راهنماییت میکنن (منم یه کم راهنماییت میکنم 2 تا شرکت داریم سهامی خاص و شرکت با مسئولیت محدود و به ترتیب هزینه ها هم 100 و 50 تومان هست) بعد هم که سازمان انفورماتیک البته آنلاین هم میتونید کارتون رو انجام بدید.)
خوب اگه این کارها رو انجام بدید و موارد یک شرکت هاستینگ خوب رو داشته باشید میتونید درامد خوبی کسب کنید.
1 سال اگه خوب جواب بدید دیگه با خیال راحت کار کنید. ولی پشتیبانی باید همیشه باشه و سختی کارش همینه.
دوستان ايشون پشيمون شدن لطفا ديگه ندين پستي=;:111: