پاسخ : اینترنت ای دی اس ال adsl داتک افتضاح است
تمامی سرعت ها و بحث ها کاملا متفاوت است به دلیل اینکه نحوه سرویس دهی در مناطق مختلف متفاوت است!
به طور مثال در منطقه که ما هستیم سرعت نه کم است نه زیاد 256 برایر 30 کیلو دانلود!
اما منطقه بقلی ما سرویس 256 را پهنای باند تا 4مگ هم باز هست!
پس بسته به منطقه سرعت و کیفیت متفاوت است اما در کل اکثر مناطق پیشگامان کویر سرویس کامل استیبل ارائه میکند!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
taghi.karimi
تمامی سرعت ها و بحث ها کاملا متفاوت است به دلیل اینکه نحوه سرویس دهی در مناطق مختلف متفاوت است!
به طور مثال در منطقه که ما هستیم سرعت نه کم است نه زیاد 256 برایر 30 کیلو دانلود!
اما منطقه بقلی ما سرویس 256 را پهنای باند تا 4مگ هم باز هست!
پس بسته به منطقه سرعت و کیفیت متفاوت است اما در کل اکثر مناطق پیشگامان کویر سرویس کامل استیبل ارائه میکند!
فکر کنم 256 شما نامحدود هست ولی 256 اون منطقه بقلی (کسی که گرفته) پهنای باندش محدود هست
دوستان من الان سرویس 512 کیلو بیت داتک رو دارم ،سرعت دانلود 110 کیلوبایت بر ثانیه میده،می خوام سرویس 512 کیلوبیت نامحدود با ضریب اشتراک 1 به 10 بگیرم.سرعت دانلودش چطوره؟
خودشون تو سایت گفتن
به عنوان مثال مشترک سرویس۱۲۸ کیلو بیت در ثانیه که نسبت اشتراک سرویس آن، یک به ده تعیین و تعریف شده باشد حداقل۱/۵ کیلوبایت در ثانیه از خدمات بهره مند خواهد شد.
مطمئنم که تو این مدل سرویسشون (1 به 10) واقعا سرعت کمترین چیزیه که خودشون میگن مخصوصا که نامحدود هم هست دیگه همه میزارن رو دانلود مهم هم نیست واسشون که چقدر دانلود شه چون پولی قرار نیست بدن
اقا این کارت به نظرم درست نیست
اگه به خاطر حجم دانلود اینکارو میکنی که همینجوریش شبا مجانیه
شبی 3 گیگ میتونی با سرعت 120 دانلود کنی
اصلا بعد 1 سال دانلود دیگه چیزی نمیمونه واسه دانلود کردن :دی
منم 512 دارم ازشون اصلا به فکره عوض کردن نیوفتادم
در هر صورت میل خودت
موفق باشی
- بندر عباس - میناب ===>> سرعت فول و کاملا راضی هستم با یوزر مولتی هم لاگین می کنیم بدون محدودیت دانلود
خدا بده برکت
دوستان دیگه بی انصافی هم هست بگیم افتضاهه .
البته دیروز قطع شده بود ولی گفتن از مخابراته ...
ولی در کل فکر میکنم خوب باشه داتک ( البته از نظر من ) l-)
در حال حاضر اینترنت مشکل داره! چرا؟
پنگ پارس آنلاین روی 2500 و پینگ اینترنت مخابرات 1450 هست
من داتک 512 دارم چند روز پیش سرعته دانلودم از 120 که ریت میداد 2 روزی به 30 کیلو بایت رسید
پشتیبانی تماس گرفتم و مشکل رو گفتم
در جواب به من گفتن تو قراردادتون شیر 1 به 6 هست که رو سرویسی که شما دارین باید حداقل 10.5 کیلو بایت دانلود داشته باشین
اگر از 10.5 پایینتر بیاد افته سرعت محسوب میشه برایه ما
واقعا هیچی نتونستم بگم اون موقه
اما به هر حال مشکلم بعد از 2 روز کلا حل شد و سرعت برگشت به حالته عادی
من 1 سال هست از پارس انلاین یک 256 دارم که دانلودش روی 190 هست و هیچ مشکلی هم نداشتم باهاش شب ها هم سرعت دانلود 130 هست