سلام
میخواستم بدونم بعد از این همه مدت نظر دوستان در مورد لینوکس تغییری نکرده؟
با وجود باگ هایی مثل Shellshock , Heart bleed , glibc GHOST
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
میخواستم بدونم بعد از این همه مدت نظر دوستان در مورد لینوکس تغییری نکرده؟
با وجود باگ هایی مثل Shellshock , Heart bleed , glibc GHOST
سلام اقا اریا
خیر عزیز لینوکس جز بهترین و امن ترین سیستم عاملهاست گواهی ادعای ما سایتهای بسیار مهم میزبانی شده رو لینوکس هستش باگهای کشف شده اکثرا در کتابخانه و سورسهای نوشته شده هستش که در لینوکس استفاده میشه از نظر هسته و عملکرد لینوکس کماکان جز بهترینهاست و opensource بودن اون هم حجت رو تموم کرده
سلام پیمان جان
موندم بین ویندوز و لینوکس کدوم رو انتخاب کنم.
تو این مدت هم که هر چی باگ خطرناک بوده از لینوکس گزارش شده. ( البته خطرش رو ندیدم)
برای چه کاری مدنظرت هستش؟
سرور سایت با امنیت خیلی بالا
اگر تازه کار هستید و امنیت هم براتون خیلی مهم هست طرف ویندوز برید، همین تازگیا از lib های لینوکس باگ پابلیک شد.
سرور با امنیت بالا فقط و فقط لینوکس چون قدرتمند و بسیار انعطاف بذیره ویندوز دردسرهای خودشو داره.
من به شخصه روی همه سیستم های شخصیم از لب تاپ گرفته تا تلفن همراه و تبلت از لینوکس استفاده میکنم و اصلا دلیلی نداره که این حرف زده شه - ویندوز که ادعا امنیت داره به این دلیل هست که سورس باز نیست ! شما اگه یه مقدار کم حتی دیباگ امنیتی تا حالا انجام داده باشید واقعا متوجه میشید وقتی سورس جلو روتون هست چطور به راحتی باگ ها پیدا میشوند و پچ حاضرم شرط ببندم اگه سورس ویندوز مشاهده بشه به صورت باز تعداد باگ هایی که میده بیشتر از 3 برابر تعداد کل باگ هایی که لینوکس تا حالا داده خواهد بود !