پاسخ : سیستم وبلاگ دهی خوب و قوی مثل بلگفا و میهن بلاگ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezachess
الان نال شده به جز تک بلاگ مگه هست ؟؟
الان این که میگفت این هست ادرسش blogdar.ir تازه قالب های بلگفا را هم ساپورت می کنه.
یکی دیگه هم هست این طور گفته
تا دلتون بخوايد هست.مخصوصا انگليسي
نمونش بلاگ هاستر ، توي سايت ها سرچ كنيد خيلي پيدا ميشه
توجه كنيد كه قيمت سيستم اختصاصي از سيستم هايي كه به چند نفر فروخته ميشه خيلي ارزون تر در مياد
اما باز هم 80 تومن براي يك سيستم حرفه اي اصلا معقولانه نيست
بخيل كه نيستيم ! پول رو هم يكي ديگه ميخواد بگيره ، اگر سيستم خوبي با اين قيمت گير آورديد خوشحال هم ميشيم ! موفق باشيد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rezash
تا دلتون بخوايد هست.مخصوصا انگليسي
نمونش بلاگ هاستر ، توي سايت ها سرچ كنيد خيلي پيدا ميشه
توجه كنيد كه قيمت سيستم اختصاصي از سيستم هايي كه به چند نفر فروخته ميشه خيلي ارزون تر در مياد
اما باز هم 80 تومن براي يك سيستم حرفه اي اصلا معقولانه نيست
بخيل كه نيستيم ! پول رو هم يكي ديگه ميخواد بگيره ، اگر سيستم خوبي با اين قيمت گير آورديد خوشحال هم ميشيم ! موفق باشيد
میتونید وردپرس مولتی یوزر استفاده کنید !
با این قیمتی که شما میگی قالب فارسی نمی کنند چه برسه طراحی یه سیستم از بیس !
ما اکثر العبر و اقل الاعتبار!
یکم در مورد سیستم های وبلاگ دهی دیگه فکر کنیم دستمون میاد چی به چیه!
وقتی ورژن جدید وردپرس که بخش مولتی هم داشت (فکر کنم 3 و خرده ای!) منتشر شد و سایت وردپرس فارسی هم ترجمه اش کرد، یهو وبلاگ دهی های وردپرس با سرعتی قارچی رشد کرد! معروفترینش هم بلاگها بود دیگه! نمیدونم هنوز هست یا نه، اما همون اول کار ترکید، و چندبار دیگه ترکید، سایت های دیگه هم جمع کردند رفتند!
تازه باید برای قالب صفحه اول که عضویت کاربرا بود کلی هزینه میشد یا خریداری میشد که همون قیمتش بیشتر از 50 تومن بود!
حالا وردپرس به اون گندگی و معروفی، میگیم مشکل داره و فشار میاره به سرور، وای به حال سیستم های نال و یا 40 تومنی!!!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kamkar
ما اکثر العبر و اقل الاعتبار!
یکم در مورد سیستم های وبلاگ دهی دیگه فکر کنیم دستمون میاد چی به چیه!
وقتی ورژن جدید وردپرس که بخش مولتی هم داشت (فکر کنم 3 و خرده ای!) منتشر شد و سایت وردپرس فارسی هم ترجمه اش کرد، یهو وبلاگ دهی های وردپرس با سرعتی قارچی رشد کرد! معروفترینش هم بلاگها بود دیگه! نمیدونم هنوز هست یا نه، اما همون اول کار ترکید، و چندبار دیگه ترکید، سایت های دیگه هم جمع کردند رفتند!
تازه باید برای قالب صفحه اول که عضویت کاربرا بود کلی هزینه میشد یا خریداری میشد که همون قیمتش بیشتر از 50 تومن بود!
حالا وردپرس به اون گندگی و معروفی، میگیم مشکل داره و فشار میاره به سرور، وای به حال سیستم های نال و یا 40 تومنی!!!!
با سلام .
دوست عزیز ، فشار وردپرس کمی بالاست و به همین جهت ایشون اون جمله رو بکار بردن .
حق با شماست ، یک بنده برای طراحی قالب وردپرس یا سیستم های مشابه ، قیمیتی بیش از 250 از کاربرم دریافت میکنم . جالب اینه که برخی از کاربران با 50 هزار تومان همین کار رو انجام میدن .
بعضی از دوستان هم کف لطفی میکنن و با نداشتن اطلاعات کافی ، حرفهایی رو به میون میکشن که قابل تامل هست .
با دوستان ( Rezash ، shazo ، arman_gts ، agarb98 و... ) موافقم .
برای طراحی یک سیستم وبلاگدهی بصورت اختصاصی ، ممکن نیست با هزینه کمتر از 300 هزار تومان ، سیستم از پایه برنامه نویسی بشه کما اینکه نیاز به پشتیبانی و رفع مشکل هم داشته باشید.
پایدار باشید .
بعضی ها منظور من را اشتباه فهمیدند اصلا منظور من اختصاصی نبود که..
فقط من یک اسکریپت ساده و خوب و مقاوم مثل بلگفا یا میهن بلاگ می خواستم همین ..
نقل قول:
سلام کسی هست که سیستم وبلاگ دهی طراحی کنه مثله بلگفا و میهن بلاگ و...
شما خوب نگفتی
نقل قول:
مسئله همین جاست! اون سرویس دهنده ها تقریبا ده ساله دارند فعالیت میکنند، کم کم ارتقا دادن، بعضی وقتا ارتقا دادن معلوم شده خوب نبوده برگشتن، 10 سال کار و تلاش رو که نمیشه که به صورت یک اسکریپت کوچولوی خوب و مقاوم مثل اونا تحویل داد!
پس با این توصیفات یعنی بنده باید بیخیال بشم
فقط یک چیزی الان این سایت هایی که گفتم مشکلشون چی هست؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezachess
بعضی ها منظور من را اشتباه فهمیدند اصلا منظور من اختصاصی نبود که..
دقیقا به همین نکته اشاره شده .
نمیشه چیز خوب و مقاوم رو بصورت رایگان یا هزینه ای خیلی کم بدست بیارید . کمتر کسی پیدا میشه به فکر دیگران باشه و هرکس به منافع خودش فکر میکنه ( 10 تومنی ها ) و به گفته دوست خوبمون : زمانی که بصورت رایگان دانلود بشه و با قیمت 1000 تومان هم فروخته بشه ، سود کرده .
ظاهرا شما قصد ارائه خدمات به کاربر رو ندارید در حد کار معمولی و شاید هم در سطح ساپورت دوستان هستید (برداشت شخصی بنده ).
امیدوارم از حرفهای من سوء تعبیر نشده و حداقل تاثیر رو داشته باشه .
شاد باشید .
حالا http://roomfa.ir چند هست قیمتش؟؟