پاسخ : سرور مجازی آمریکا/3900 تومان شروع قیمت/آگونیس/Agonis.ir
وقتی پشت تلفن که تماس گرفتید و در لحضه آخر تماس دیگری را بهانه ای کردید تا تلفن را قطع کنید مسلما اون خیلی بدتر بود چون به نتیجه ای نرسیده و شما....
دوست و یا همکار عزیز ، هرچی که اسمشو میزارید ، مشکل بنده حل شده الان ، امید وارم دیگه چنین مشکلی نداشته باشم ، دفعه بعد هم مشکل داشتم براتون تیکت میکنم ، و اینم میخوام یه جواب قانع کننده بشنوم
عذر میخوام وقتتونو گرفتم ، شب خوبی داشته باشید
اگر فرمایشی نیست بنده مرورگر ببندم
---------- Post added at 09:59 PM ---------- Previous post was at 09:57 PM ----------
شما هم از شغل بنده اطلاع دارید ، پس از مخابرات هم نمیتونه باشه چون نماینده فن آوا هم در مازندران هستم (adsl)
و مجدد در مورد اینکه نتونیم مشکل شما رو حل کنیم و یا بگیم در حیطه ی کاری ما نیست ما چنین کاری رو تا 99.99% این کار رو انجام نمی دهیم
من و بقیه پشتیبانان سایت اینجا هستیم تا مشکلات شما و کاربران رو حل کنیم
از 9 صبح تا انتهای شب و نزدیکای سحر کار می کنیم تا سرویسی مناسب رو به شما کاربران ارائه بدهیم و این رفتار ها جز افروده کردن خستگی ما چیزه دیگری رو به دنبال نخواهد داشت
شما آقای؟
و کسی که با بنده تماس گرفته بودن آقای؟
ماکان هستم
آقای حسینی با شما تماس گرفته بودند
تشکر دفعه بعد اگر اگر قرار بود تماسی با بنده گرفته بشه لطفا شخص دیگری یا خود شما تماس بگیرید ، امروز پذیرایی خوبی شدم ، در ضمن سرویس اگر همیشه کیفیت فعلی داشته باشه بنده تغییر یا انتقالی نمیدم ولی اگه اون چیزی که انتظار میره نباشه مسلما نمیتونم سرویس نگهداری کنم
شب خوبی داشته باشید خدانگهدار
پوزش فقط جهت اطلاع امروز همین موردی که میگید هیچ افت سرعتی نداشت ولی !! از ساعت 10 تا ساعت تقریبا 2 قطعی های زیادی داشت مدام قطع و وصل میشد از دوستان هم پرسیدم همین مشکل و داشتن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
0060
پوزش فقط جهت اطلاع امروز همین موردی که میگید هیچ افت سرعتی نداشت ولی !! از ساعت 10 تا ساعت تقریبا 2 قطعی های زیادی داشت مدام قطع و وصل میشد از دوستان هم پرسیدم همین مشکل و داشتن
در کدام لوکشین ها؟در آمرکا این مورد رو نداشتیم و ریپورتی از سمت کاربران در این مورد نیومده
خرید انجام شد
تا اینجا همه چیز خوب بوده
مرسی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
آگونیس
در کدام لوکشین ها؟در آمرکا این مورد رو نداشتیم و ریپورتی از سمت کاربران در این مورد نیومده
من از شما سرور ندارم دوست عزیز چون بحث افت سرعت از سوی مخابرات بود فقط جهت اطلاع گفتم افت سرعتی نبوده ولی چند ساعتی قطعیهای کوتاه و مکرر بود که به گمان از سوی مخابرات بود
سلام من الان یه 1024 لینوکس سفارش دادم خواهشن نصب iis و سی پنل + کانفیج کامل امنیتی انجا بدین ممنون میشم