حرکتی بود بسی انقلابی:d
از اقای مسعودی بابت سیرویس های عالیشون ممنونم@-)
همچنین حامد اعتصامی فر بابت سیرویس های عالیشون:-p
نمایش نسخه قابل چاپ
حرکتی بود بسی انقلابی:d
از اقای مسعودی بابت سیرویس های عالیشون ممنونم@-)
همچنین حامد اعتصامی فر بابت سیرویس های عالیشون:-p
از استارتر عزیز واقعا تشکر میکنم
جای چنین تاپیکی واقعا خالی بود
بنده هم از دوستان عزیز خودم در دهکده وب ، دیتا ارقام (مخصوصا آقای سعیدی) ، irpowerweb ، لاهیج سافت (مخصوصا آقا سهیل عزیز) ، ابیت هاست عزیز و آقای محمد رضا رضازاده عزیز دوست خوبم ، سروش خدامی تهرانی عزیز دوست بسیار خوبم در سرور مجازی.net و سایر دوستانی که اسمشون یادم نیست تشکر میکنم
انشالله هرجا هستند سالم و سرحال و سلامت و پایدار باشند
یا حق
من هم از hostpolis عزیز تشکر میکنم بابت پشتیبانی خوبشون و مشتری مداری خوبشون و همینطور سرویس های خوبشون
تقدیر از شرکت گذرگاه "PersianWhois" که کار بسیاری از مشتریان را در خرید سرور اختصاصی هتزنر در ایران راه می اندازد !
تقدیر از "JavanServer" بابت مشارکت در سرورهای سوئیس و پرداخت دلاری بعضی سرورها !
تقدیر از شرکت فراسو سامانه پاسارگاد "Faraso" بابت خدمات ثبت دامنه های IR با کمترین قیمت و خرید لیسانس ها و بهترین سرویس ها ....
و همه همکارانی که در راه درست و احترام به مشتری گام مثبتی در ایرانمان بر می دارند ...
با سلام
من هم از فرانتورک تشکر میکنم بابت سرورهای خوب و با کیفیتشون ، پشتیبانی عالیشون ، مشتری مداریشون و ....
منم از پشتیبان ، پرشین هویز ، دلتاگستر باید تشکر کنم چند سالی هست ما رو تحمل کردن !
ولی این اخریا از دلتاگستر خوشم نمیاد چون یه سری مشکلاتی بینمون پیش اومده !
بنده هم از کلیه پرسنل شرکت محترم رسانه گستر داتیس (IrPowerWeb) به خاطر خدمات دهی و پشتیبانی فوق العاشون تشکر می کنم.
در این چند سالی که در وب فعالیت می کنم ، به جرات می تونم بگم در این یکسال که از خدمات این شرکت استفاده کردم بهترین خدمات دهی و پشتیبانی رو دریافت کردم و امیدوارم همیشه با همین قدرت به کارشون ادامه دهند.
چیزی جز اینکه بگم
ساقی میکده - طلا که پاکه چه منتش به خاکه؟ لطفا تایتل این تاپیک قبل که آبرومون در جهان اینترنت بره عوض کنید به تقدیر و تشکر نه تغدیر یاد درس تیغ در دوران دبستان می افتم که صدبار نوشتیم تا که فهمیدم تیغ به دست باغبان فرو میره
منم از همه تشکر میکنم :d