پاسخ : هک شدم لطفا کمک کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
ببینید ما تو تالار به بچه گفتیم که اونایی که نال شده نصب کرده بودن هک شدن اونایی که لایسنس داشتن که هوشیار بودن . ولی باز حواست جم باشه که این طور ایمیل ها رو دسته کم نگیری
یعنی فقط با همین هک whmcs کار به اینجا کشیده!؟ جالب بود
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
یعنی فقط با همین هک whmcs کار به اینجا کشیده!؟ جالب بود
بله دقیقا با یه whmcs هک شدن . چون تمام مشخصات سایتشون و سرور هاست هاشون داخل همون بود
واسه من درسی شد که اگه خواستم هاست بفروشم اصلا هاست رو whmcs وصل نکنم . الانشم من سرور که میفروشم همشونو با یه ایمیل دیگه که فقط واسه ایمیل ارسال کردن زدم میفرستم
راحت مشخصات سرور رو هم نداره اگه هک بشم خودم هک شدم
1 فایل پیوست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
badserver
دقیقا مشکل من همین بود
میخواستم بدونم آیا چنین یوزری ایجاد کرده یا خیر
اگه کرده چطور میتونم حذفش کنم؟!
توی خود لینوکس سرچ کردم این یوزر ها نبود اخه!
:ییی این قسمت رو پاک کردم چون یافتمش !
================
به صورت مبتدیش باید برید اینجا اول
کد:
Main >> Resellers >> Edit reseller privileges & nameservers
بعد ببینین اکانت های root2 و یا law هستن یا نه؛ اگر هستن وارد بشین و دسترسی Root رو ازشون بگیرین ولی فکر نمیکنم یک هکر از این راه استفاده کنه
این دستور رو اجرا کنین و نتیجه رو ارسال کنین اینجا
کد:
cat /etc/passwd | grep 0:0
این دستور رو اجرا کنین ببینین کی این اکانت ها ایجاد شدن
کد:
zgrep 'new user' /var/log/secure*
---------- Post added at 10:04 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
برای پاک کردن اون دو تا اکانت هم از این دستور استفاده کنین
به جای USER اسم اون دو تا اکانت که law و root2 بود رو قرار بدین، پسورد Root رو هم حتما عوض کنین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
بله دقیقا با یه whmcs هک شدن . چون تمام مشخصات سایتشون و سرور هاست هاشون داخل همون بود
واسه من درسی شد که اگه خواستم هاست بفروشم اصلا هاست رو whmcs وصل نکنم . الانشم من سرور که میفروشم همشونو با یه ایمیل دیگه که فقط واسه ایمیل ارسال کردن زدم میفرستم
راحت مشخصات سرور رو هم نداره اگه هک بشم خودم هک شدم
خب حالا اگر من بخوام به کسی نمایندگی بدم و مثلا whmcs 4.4.2 رو مجدد از پنلم در سایتش دانلود کنم پچ شده هستش؟ یا باید دوباره پچ کنم؟
نه اگه فایل هات آلوده نشده باشه نیازی به این کار نیست ولی اگه الوده باشه شما باید whmcs رو یه بار دیگه نصب کنید . دیتا بیس موجود رو بررسی کنید و بزارید روی این whmcs جدید و پچ رو از سایت دانلود کنید
آموزش پچ هم رو سایت هست بگردی پیدا میکنی .
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
نه اگه فایل هات آلوده نشده باشه نیازی به این کار نیست ولی اگه الوده باشه شما باید whmcs رو یه بار دیگه نصب کنید . دیتا بیس موجود رو بررسی کنید و بزارید روی این whmcs جدید و پچ رو از سایت دانلود کنید
آموزش پچ هم رو سایت هست بگردی پیدا میکنی .
موفق باشید
منظورم از این سوال برای کاربران جدید whmcs بود در اصل که قبلا اصلا دانلود نکرده اند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
منظورم از این سوال برای کاربران جدید whmcs بود در اصل که قبلا اصلا دانلود نکرده اند.
نمیدونم پچ امنیتی رو خود whmcs عوض کرده یا نه ولی به احتمال قوی این کار رو انجام میده
یعنی بعد از دانلود جدید از خود whmcs نیاز به پچ نیست فقط باید اون 3 تا فایل رو ببری بیرون از روت و تو کانفیک هم مسیرش رو مشخص کنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
vps-baran.ir
نمیدونم پچ امنیتی رو خود whmcs عوض کرده یا نه ولی به احتمال قوی این کار رو انجام میده
یعنی بعد از دانلود جدید از خود whmcs نیاز به پچ نیست فقط باید اون 3 تا فایل رو ببری بیرون از روت و تو کانفیک هم مسیرش رو مشخص کنی
نسخه 5.0.3 نیازی به Security Patch نداره !
خودشان ابدیت کردند !
کد PHP:
// * WHMCS - The Complete Client Management, Billing & Support Solution *
// * Copyright (c) WHMCS Ltd. All Rights Reserved, *
// * Release Date: 14th December 2011 *
// * Version 5.0.3 Stable