بهترین دیتاسنتری هست که دیدم :-x
کپی رایت گیر نمیده
ولی تورنتو اسپم گیره
نمایش نسخه قابل چاپ
بهترین دیتاسنتری هست که دیدم :-x
کپی رایت گیر نمیده
ولی تورنتو اسپم گیره
روی اسپم که خیلی حساس هستند.
ولی از نظر کیفیت شکی توش نیست که بهترینه!
هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
---------- Post added at 05:55 PM ---------- Previous post was at 05:51 PM ----------
اون دوتا دیتاسنتر کدوما هستند؟
از ویندوز اصل استفاده میکنم. (خیلی محدود) + لینوکس و برنامه های رایگان لینوکسی. اگر سفارت ایران توی مثلا عربستان بهش حمله بشه و نیروهاش بازداشت بشن شما من حساب های مالی عربستان رو مسدود نمیکنین ؟نقل قول:
هروقت سرمایه گذاری هایی که رئیس حکومت قبلی ما برای مردم ایران در کشورهای اروپایی و امریکایی کرده بود رو از بلوکه در آوردن وبه خود مردم پس دادن آره ولی با این اوصاف نه به نظر من دز دی حساب نمیشه
اگر زیاد فکرتون به دز دی یا غیر دز دی مشغوله آیا ویندوزی که رو سیستمت نصبه یا نرم افزارهای دیگر آیا اونهارو همه لایسنسشون رو پرداخت کردی؟
یک کم واقع بین بودن بد نیست. اگر برای این موارد مایل به صحبت هستین در توی یاهو در خدمتم :). اینجا جاش نیست.
Ecatel و AltusHost فکر کنم
پشتیبانی و کیفیت این دیتاسنتر خیلی عالی هست سرور داریم ازش
گرون میخری خوب عزیز من ! :دینقل قول:
جالبه وقتی شرکت های بزرگ تو ایران اخرین ورژن های ویندوز رو میدن بیرون با لیبل تمیزو شیک ما میخریم اونم پول میدیم 1000 تومان این کجاش ***یه
همون رو برو Ubuntu نصب کن مجانی !
نه ویروسی نه دردسری نه لایسنسی نه کرکی ! همه چیز هم اینترنتی و مفته پیدا میکنی توش !
اگه اینترنت نداری ؟! بیا 7 8 تا دی وی دی بهت بدم که دیگه نیاز به اینترنت هم نداشته باشی :دی
خودت که این کاره ای دیگه ! :دی
کیفیت و سرویس دهی هتزنر مطلوب است، تنها بدی که شاید این دیتاسنتر داشته باشد این است که پشتیبانی نرم افزاری ندارد و اینکار باید توسط جایی که سرور را تهیه کردید انجام شود.