آیا سرورهای انگلیس هم هک شد؟
نمایش نسخه قابل چاپ
امروز که دیدم دیفیس سایتم در Zone-h به دست گروه آشیانه ثبت شده! مطمئن شدم کار خودشون بوده، برای بالابردن آمار دیفیسها و اول شدن در لیست Attackerها! (واقعا متاسفم براشون)
بعصی از هاستهای آقای مسعودی که در این حمله هک شدند، همگی به اسم آشیانه ثبت شده!
moghtadaei.ir hacked by Ashiyane Digital Security Team
shafateb.ir hacked by Ashiyane Digital Security Team
sayehgallery.ir hacked by Ashiyane Digital Security Team
persiantuts.com hacked by Ashiyane Digital Security Team
Notified by: Ashiyane Digital Security Team
دوستانی که در مدت یکماه گذشته دومینشون با نام آشیانه دیفیس شد، و با تکذیب اونها خیال میکردن کار اونها نیست!، میتونن دومین خودشونو در اینجا چک کنید:
http://zone-h.org/archive/domain=domain.com
( بجای domain.com سایت مورد نظرتون رو درج کنید)
افتضاح سايت منم هك شده
از لاشیانه جز لمر بازی تا حالا چیزی دیده نشده
البته مزدور های خوبی هم هستن
منم موافق حرف دوستمون هستم . ضرب المثلي بود ميگفت از كسي كه هايي و هويي داره نترس . از كسي كه سر به تو داره بترس.
اينم ميشه كه اين گروه بي سر رو صدا اين كارها رو كنن. ديگه بيچاره ما كه سرور مارو هك كردن دامين من و هم كش رفتن. حالا بيا درستش كن.
ممكنه تبليغ برا جذب مشتري باشه. خودشون هك كنن بعد هم چه كسی بهتر از خودشون برای گرفتن هزينه و فيكس كردن مشكلات :39:
به قيمت هك كردن :39: ايده جالبي هست . بعيدم نيست. با يه مبلغي دوباره بگين بيايين درستش مي كنيم. امكانش هست.
ثبت کردن در zone-h با اسم گروه های دلخواه ...
d3z3nd3rوCrypt0r
همونطور که میدونید آشیانه یه گروه هست و یک انجمن داره که هر کسی هم میتونه توش عضو بشه.
و هرکسی هم میتونه سایت هک کنه و با اسم اشیانه ثبت بکنه
و اگرچه نمیگم اصلا کار آشیانه نیست اما میگم 99 درصد کار آشیانه نیست
و اینایی که اسمشون رو زدن was here هیچکدوم جزو گروه اصلی آشیانه نیستن .
بنابرین قبل اینکه تهمت بزنیم که این روزا همه جورش مد شده ، کمی بررسی کنیم...
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
آشیانه اولین سایت هک و امنیت در ایران و مرجع هک و امنیت کاربران عادی و عموم هست و اکثر کاربران ایرانی برای شروع هک به آشیانه مراجعه میکنن ...
من از کسی دفاع نمیکنم ولی به نظرتون این جملات رو مینوشتن اگه خودشون بودن ؟