عزیز من تاپیک رو کشیدی به پیج سه و فایل ها رو هنوز پیوست نکردی !
در ضمن طبق قوانین اصلا اولین پست شما خلاف هست ...
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنون که زحمت کشیدید اما فارسی نمی کردید بهتر بود :
http://shareyourimage.com/images/eqnBR.png
سلام به همه دوستان
واقعا برایتان متاسفم که می خواهید ما را بد نام کنید.شما احتمال زیاد امار تاپیک دید و به خودتان اجازه دادید این متن را ارسال کنید.
ای کاش . . .
شما دارید با این کار تبلیغات خودتان را انجام می دهید.چرا این همه دوستان به این تاپیک امدن و دانلود کردن و بدون مشکل دارند استفاده می کنند.
مشکل قالبی که تایپ شده منظورشان قالب سایت پادشاه اسکریپت بوده و نه این قالب
(در کل این را اینجا باید بگویم که مشکل از قالب نبوده بلکه از مدیریت محتوا بصورت کامل فارسی نشده است و متن عضویت به صورت انگلیسی ارسال می شد.که به خاطر راحتی دوستان ایمیل فعال کننده را حذف کردیم.)
تست انلاین را دوباره فعال کرده ایم
((((********** منوی زبان را روی فارسی قرار دهید. Portal Home - سایت تخصصی گرافیک
توصیه ما به شما که این بحث را راه انداختیدیک راه بهتر برای تبلغات پیدا کنید.
اگر امکانش بود پیغام را بصورت خصوصی ارسال می کردیم.ولی چون اینگونه برخورد شد ما هم به ناچار این متن را ارسال کردیم.
در پایان از همه دوستان ومدیریت فروم عذر خواهی می کنم و امیدوارم از ما دلخور نشده باشند.
من هرچی فکر میکنم ، تبلیغی از خودم نکردم ... شاید شما بتونید کمکم کنید تبلیغات خودمو پیدا کنم :106:
جواب من فقط همین جمله بود :
من تنظیمات رو درست انجام دادم. زبان سایت فارسی بود و قالب هم اکسترکت شده بود توی پوشه templatesنقل قول:
مشکل قالبی که تایپ شده منظورشان قالب سایت پادشاه اسکریپت بوده و نه این قالب
(در کل این را اینجا باید بگویم که مشکل از قالب نبوده بلکه از مدیریت محتوا بصورت کامل فارسی نشده است و متن عضویت به صورت انگلیسی ارسال می شد.که به خاطر راحتی دوستان ایمیل فعال کننده را حذف کردیم.)
تست انلاین را دوباره فعال کرده ایم
((((********** منوی زبان را روی فارسی قرار دهید. Portal Home - سایت تخصصی گرافیک
اگر هم کمی تند حرف زدم به این خاطر بود که وقتم کمی تلف شده بود.
تست آنلاین هم راست چین شده ولی زبان قالب انگلیسی هست ، به همین خاطر مشکلی نداره ، با زبان فارسی مشکل داره چون از cufon تو قالب استفاده شده و فونت های فارسی رو نشون نخواهد داد مگر حذف cufon
دقیقاً ربطش رو نفهمیدم ؟! من چیز بدی گفتم ؟ الان شما بد نام شدید ؟ به گفته خودتون کاربران زیادی دانلود کردن و مشکل نداشتن ، پس کسی به حرف من گوش نخواهد داد و شما بد نام نمی شوید.نقل قول:
واقعا برایتان متاسفم که می خواهید ما را بد نام کنید.شما احتمال زیاد امار تاپیک دید و به خودتان اجازه دادید این متن را ارسال کنید.
پ.ن: اینقدر سریع دلخور نشوید :-*
چرا قسمت کاربری بازه؟
بله
تبلیغات ! زیر پست ادرس سایت گذاشتید.
شما می توانستید پست خصوصی بگذارید تا مشکلتان را حل کنیم.شما فقط وقتتان با ارزش هست؟فکر نمی کنم ما هم بیکار باشیم.
(((((((((((((تست آنلاین هم راست چین شده ولی زبان قالب انگلیسی هست ، به همین خاطر مشکلی نداره ، با زبان فارسی مشکل داره چون از cufon تو قالب استفاده شده و فونت های فارسی رو نشون نخواهد داد مگر حذف cufon)))))
متاسفم
ما می دانیم هدف شما چیست.
عزیز ان عکس برای شما گذاشتیم که زبان قالب را فارسی کنید ولی باز هم . . .
راستی طراحی قالب هم می کنید ؟؟:39:
یکی از مدیران بیاد به این تاپیک رسیدگی کنه
طبق قوانین انجمن پست اول شما باید حذف بشه ( لینک به سایتی که درخواست عضویت داره !)
خب شما که نمی تونید فارسی سازی کنید مجبورید وقت دیگران را بگیرید ؟!
شما تست کردید ؟؟؟؟
لینک گذاشتیم
واقعا متاسفم
این هم اسناد ما
www.tarahy.ir
فایل پیوست 3954
اسناد که به درد خودتون می خوره !
همه تو این تاپیک مشکل داشتند
لینک گذاشتی ، ثبت نام مورد داشت ، گفتن مشکل داره ، گفتی نه مشکل نداره
قالبت هم که اصلا به درد نمی خورد ! ، ده نفر گفتن مشکل داره ، شما گفتی نداره !
بحث کردن با امثال شما بی فایده بود
من کلی واسه این تاپیک وقت گذاشتم ، ولی 5 دقیقه ای خودم فارسی سازی کردم که فردا قالب را ضمیمه خواهم کرد !
در مورد این تاپیک هم ، فکر کنم مدیران کلا این تاپیک را پاک کنند بهتر باشه !
من نمی دانم چه دشمنی با ما دارید اول زور زدید تاپیک حذف شود که نشد اینکار را انجام می دهید.
متاسفم که سطح انقدر نیست که بخواهید تست قالب راچک کنید.
تا الان کسی ایراد به قالب که انلاین گذاشتیم نگرفته است.
به کارتان ادامه دهید ولی ولی امیدوارم قالب ما را اپلود نکنید:69:.
ولی امار جالب
اینکار ما باعث عضویت 87 نفر شد. واز ان جالب تر افزایش سفارش در یک هفته اخیر برای طراحی داشتیم.که ما متاسفانه در این روز ها سخت دگیر etabs و land civil هستیم.
از همه ممنون