پاسخ : از دیجی کالا بخرم یا نه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
online24
بنده یک laptop ازشون خریداری کردم به صورت حضوری . البته وجه رو قبلا به بانک واریز کرده بودم و حضوری برای تحویل laptop رفتم ، بعد از تست لپ تاپ مشکلی در گرفتن صورت حساب داشتن و از نظر اونها وجه واریز نشده بود و طرز رفتار واقعا بدی داشتن جوری که انگار مچ یک کلاه بردار رو گرفته بودند و رفتارهای بچه گانه ای نشون میدادند (مثلا میگفتند که حالا معلوم میشه ... و اقدام به جمع آوری لپ تاپ از جلوی من ) . پس از ارائه راهنمایی ( که واقعا" کار بسیار سختی هست راهنمایی دادن به کسانی که خودشون رو کاملا حرفه ای و بهترین در کار خودشون میدونند ) جهت گرفتن صورت حساب از طریق اینترنت به جای فاکس به مسئول فروش واریز وجه تایید شد و laptop رو تحویل گرفتم ، البته قصد داشتم سفارش رو cancel کنم و وجه رو پس بگیرم که شرایط سخت و طولانی رو برای بازگشت وجه پیشنهاد دادند که ترجیح دادم لپ تاپ رو تحویل بگیریم .
مورد بعدی سفارش کیف لپ تاپ بود !
بنده یک کیف کوله پشتی سفارش دادم و وقتی که مرسوله پستی به دستم رسید اولا نحوه بسته بندی و فشرده سازی مرسوله رو تحسین کردم و از اینکه چطور یک کوله پشتی مناسب لپ تاپ 15.6" در بسته بندی کوچکی جا شده تعجب کردم ! ولی وقتی مرسوله رو باز کردم دیدم که سفارش اشتباهی ارسال شده و کیف دستی کوچکی ارسال شده :
تصویر کیف
بعد از مکاتبه تصمیم گرفته شد که بنده با هزینه شخصی مرسوله رو برگشت بزنم و در عوض سفارش صحیح برای من ارسال شود ، بدون توضیح و معذرت خواهی و ارائه خسارت .
مجددا درخواست cancel شدن سفارش را ارسال کردم و بعد از یک هفته وجه به حساب من برگردانده شد ( پس از معرفی و تهدید به ارائه feedback در انجمن های عمومی )
من از خریدم رضایت ندارم چرا چون من اقدام به خرید یک تبلت از دی جی کالا کردم بعد از چند روز :) فکر میکنم 6 روز به دست من رسید
بعد از باز کردن مرسوله جعبه اصلی تبلت مثل اینکه از توی جوب پیدا کرده باشید کثیف بود . بعد از باز کردن جعبه اصلی محتویات جعبه با وبسایت همخوانی نداشت : چطور؟ زمانی که من به مقایسه فروشگاه ها پرداخته بودم تنها امتیاز مثبت دی جی کالا پایه اتصال به usb یا همون داک بود . بهمین دلیل پس از خرید با شعف فراوان ازینکه یک قطعه 40 هزار تومانی رو به رایگان گرفتیم درون جعبه همچین چیزی وجود نداشت :|
بعد از مکاتبه پشتیبانی دی جی کالا می گه ما اشتباه نوشتیم حواسمون نبوده به نظر من این از اخلاق حرفه ای کاملا بدور هست که این وبسایت چیزی رو که در محتواش نوشته نقض کنه .
5روز پس از استفاده از تبلت با وجود اینکه زبان تبلت تایوانی بود و انگلیسی درست رو ساپورت نمی کرد چه برسه فارسی ناگهان 1روز ال سی دی تبلت با مشکل مواجه شد و کاملا تصویر از بین رفت و تبلت نه خاموش می شد و نه ریستارت که بعد از 48 ساعت باتری تبلت مذکور تموم شد و کاملا برق تبلت قطع شد که بعد از روشن شدن ال سی دی هم ظاهر شد .
و مشکلات دیگر از جمله پارگی قسمتی از سیم شارژر تبلت .
به هرحال با وجود این سابقه خیلی عالی که بنده هم تاییدشون میکنم نظرم این هست که این فروشگاه از اخلاق حرفه ای در فروش بدور هست
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
dade24
سلام
میخام از دیجی کالا نت بوک ام1005ام توی گرگان حدودا 505-520 ت اما سایت دیجی کالا میده دقیقا همون رو 399 تازه +چندتا اشانتیون کوچیک .... هردو گارانتی آواژنگ میدن اونم یکسال و...
حالا موندم بگیرم یا نگیرم یا ...... یکم میترسم ..دوستانی که سابقه خرید از این فروشگاه یا فروشگاه های دیگه رو دارن (منظورم خرید گوشی یا نت بوک یا ... ) لطفا تجروبه خودشون رو ذکر نمایید ..تا من و خیلی از دوستان استفاده کنیم ....
با سپاس
ببخشید شما در مورد این مدل نت بوکی که دارین میخرین تحقیق هم کردین؟
مشکلی نداره؟در کل خوب هست؟
اطلاع دارین حدودا چند ساعت باطری نگه میداره؟
من هم چند بار خرید کردم فقط بار آخر واریز آنلاین کردم مبلغ 525 هزار تومن که بعد از پرداخت در پنلم پرداخت نشده بود که وقتی پرداخت رو انجام میدی بعد از واریز آنلاین به وب سایت بطور خودکار باید پرداخت شده منظور بشه که سیستم بطور خودکار پرداخت شده رو منظور نکرد و بعد دو روز که داشتم هی تلفن میزدم و کد تراکنش رو هی خوندم برای حسابدارشون تا قبول کردن اما دو روز از صبح تاشب تلفن میزدم و هی میگفتن وصل میکنیم به حسابداری ولی کسی گوشی برنمیداشت و دوباره باید هی شماره میگرفتم و حسابداری بازم جواب نمیدادتلفن رو و هزینه زیادی بابت اینکارو اعصاب خوردی داشتم برای اینکه فقط بهشون بگم اقا من پرداخت کردم و کد تراکنشم هم اینه تا بالاخره بعد از پرداخت کلی هزینه تلفن و گذشت 48 ساعت قبول کردن واریز کردم در صورتی که فقط کافی بود حسابداری حسابشون رو چک کنه و واریزم رو تاید کنه .
اما قبلا خرید داشتم و مشکلی نداشتم.
لینک کالایی میخوایید بخرید رو قرار بدید ممنون میشم
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:02 PM ----------
Netbook Gigabyte M1005M - With Stand - نت بوک گیگابایت ام 1005 ام - همراه با پایه
شخصاً یک لپ تاپ و دو گوشی نوکیا از این سایت خریداری کردم و از پشتیبانی و نظمشون واقعاً راضی هستم.
کیفیت اجناسشون هم اوکی بود.
تو رشت شعبه دارند
سه لپ تاپ
دو موس
یک هارد
دو کیف :دی
از اینها خریدم ، پیشنهادات و علم خوبی دارند ، چون همه ی برند ها رو هم دارند نیازی ندارن از یک برند بی دلیل تعریف و تمجید کنند ، حداقل توی شهر ما هم از نظر قیمتی کسی نمی تونه باهاشون رقابت کنه و مجبور شدن بهش انگ ***ی بزنن
به شدت تایید می شن...
خصوصا در مورد لپتاپ که بیمه هم می کنند