پاسخ : leaseweb یا دیگر دیتاسنتر ها؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
itjavani
لیزوب با ایرانی ها که مشکل خاصی نداره! بزرگترین مشکل ابیوز هایی هست که برای دوستان میاد، متاسفانه برخی از دوستان اقدام به ارائه سرویس وی پی ان بر روی این سرویس کرده اند که موارد بستن پورت ها و... رو رعایت نمیکتند و واسشون ابیوز اسپم و امثالهم میاد که مطمئنا دیتاسنتر باهاش مشکل داره ، خب مسلمه دیتاسنتر میاد باهاتون برخورد میکنه و بهتون گیر میده و تمایل کمتری به سرویس دهی به شما داره! البته در اینکه در حق امین عزیز ظلم شده رو نادیده نمیگیریم ولی خب باید نقاط مثبت هم دید.
علت کنسل کردن سرور ها متفاوت هست! مشکلاتی که میگید بیشتر در مورد لیزوب آلمان یا همون نت دایرکت خدابیامرز هست! علت کنسلی دوستان بیشتر فکر کنم بدلیل عدم تعهدات درست نت دایرکت به تحویل سرورها بهشون بود و دومین علت آن سیستم بیلینگ بی در و پیکر نت دایرکت که ...
در مورد سرورهای آرش هم که مشکل بیلینگ خود آرش بوده که به فرد نا مطمئن پرداخت رو داده بود که ریفاند شد و ادامه داستان که ربطی به لیزوب نداره و تا جایی که اطلاع دارم مشکل از سمت خود آرش بوده.
در صورتی که از سرور بصورت صحیح استفاده بشه و پرداخت به موقع و سالم انجام بشه مشکلی مطمئنا پیش نخواهد آمد...
جمع گسترده ای از مدیران لیزوب اسرائیلی هستند ...
نقل قول:
علت کنسل کردن سرور ها متفاوت هست! مشکلاتی که میگید بیشتر در مورد لیزوب آلمان یا همون نت دایرکت خدابیامرز هست! علت کنسلی دوستان بیشتر فکر کنم بدلیل عدم تعهدات درست نت دایرکت به تحویل سرورها بهشون بود و دومین علت آن سیستم بیلینگ بی در و پیکر نت دایرکت که ...
در مورد سرورهای آرش هم که مشکل بیلینگ خود آرش بوده که به فرد نا مطمئن پرداخت رو داده بود که ریفاند شد و ادامه داستان که ربطی به لیزوب نداره و تا جایی که اطلاع دارم مشکل از سمت خود آرش بوده.
در صورتی که از سرور بصورت صحیح استفاده بشه و پرداخت به موقع و سالم انجام بشه مشکلی مطمئنا پیش نخواهد آمد...
1- لیزوب ایبیوز هایی برات ارسال می کنه (به تعداد بالا ) که نمونش رو هیچ جا ندیدم
برای امتحان یک وی پی اس رو کامل به یک سرور امریکا منتقل کردم (این وی پی اس ایبیوز زیاد میگرفت) و بعد از انتقال حتی 1 ایبیوز هم توی دیتاسنتر امریکایی نداشت (نمی خواید بگید امریکا حساس نیست که؟)
2-علت کنسلی دوستانی که اینجا ازش سرور داشتن فکر کنم جریمه های سنگین لیزوب بود + مشکل پهنای باند این دیتاسنتر (شب می خوابیدی صبح بیدار میشدی میدیدی یک وی پی اس 15 ترابایت مصرف کرده !!!! هر ترابایتم حدود 10 یورو جریمه)
3-مشکل ارشم این بود که پولی که پرداخت کرده بود برگشت خورده بود که دیتاسنتر اونو جریمه کرد (دیتاسنتر های دیگه می گن پول رو دوباره پرداخت کن ، نه جریمه سنگین )
* خواستی بگو یک نمونه از ایبیوز هاشو برات ارسال کنم بخند :دی
نقل قول:
جناب the_coder حالا چه اصراریه که ایـــــــــنقدر روی این موضوع تأکید می کنید؟! شما یه تجربه بد از این دیتاسنتر داشتید ، درست. حالا به هر دلیل. این تجربه رو هم با سایر دوستان به اشتراک گذاشتید . تجربه ی شخص شما یا یکی دو تا دیگه دلیل نمیشه که کلا این دیتاسنتر مزخرف باشه که . می بینید که این همه از بچه ها هی میان میگن مشکلی نداشتن و ندارن . یکی دیگش هم خودم . نزدیکه یه سال هست ارشون سرویس دارم و مشکل خاصی هم نداشتم . اخطارها و یا مشکلات مالی هم منحصر به لیزوب نیست . همه جا هست . یه جا بیشتر یه جا کمتر . با ایرانیا هم هیچ مشکلی نداشتن و تا این لحظه ندارن . البته اگه ایرانی بازی توی استفاده غیر مجاز در نیاری ، همینطور توی پرداخت از سورسای غیر معتبر (که اینم ربطی به ملیت نداره و کلا خلاف قوانین هست . مثل همه جا). حالا باز شما بعد من بیا بگو لیزوب آشغاله!
پی نوشت : یه نکته دیگه هم اینکه لیزوب قیمتای سابقش خیلی مناسب تر بود و اخیرا قیمت سرویسای جدیدش رشد چشمگیری داشته که فکر می کنم بی ربط با شرایط اقتصادی فعلی اروپا نباشه.
ببینید من خودمم قبول دارم که لیزوب شبکش خوبه اما همه چیز یک دیتاسنتر شبکش نیست بلکه قوانین اون دیتاسنتر هم مهمه
این قانون که تیم امنیت به صلاح دید خود می تونه سرور رو بدون اطلاع قبلی terminate کنه درسته؟؟؟ !!!
ما هم مدت ها با این دیتاسنتر کار می کردیم (فکر کنم خیلی بیشتر از دوستان دیگه هم باهاشون کار کردیم) و مثل شماها بهش اعتماد داشتیم اما بعد که قوانین مسخره این دیتاسنتر رو دیدیم فهمیدیم چه ریسک بزرگی کردیم با این دیتاسنتر کار کردیم
کدوم دیتاسنتر هست که به علت تخلف چند ای پی ، کل سرور های پنل رو کنسل می کنه؟
من نماینده اونجا بودم
وقتی کسی از من سرور می خره و تخلف می کنه باید اون سرور رو ببندن یا ای پیشو null route کنن (کاری که همه دیتاسنتر ها می کنن) نه تمام سرور های داخل پنل
سروری توی پنل من وجود داشت که هنوز os هم روش نریخته بودم
اون رو چرا بستن؟
شما خودتون دارید روی سروراتون سرویس میدید (ممکنه اکثر مشتری هاتون رو هم نشناسید) حالا یک مشتری تخلف کرد باید بزنن کل مشتری هاتونو ببندن؟
دیتاسنتری که قوانینش مزخرف باشه بهش می گم دیتاسنتر مزخرف.
دبتاسنتری توی امریکا بود که فهمید طرفی که ازش سرور گرفته ایرانیه و به دروغ گفته که امریکایی هست (یعنی از ابتدا بر خلاف تعهدات و قوانین عمل کرده و دروغ گفته) اما بهش مهلت داد که دیگه نمی تونم بهت سرویس بدم و از اطلاعاتت بک اپ بگیر و برو این یعنی برای اطلاعات مردم ارزش قائله .
این دیتاسنتر هم اگر میدید نمی خواد دیگه با ما کار کنه باید می گفت فلانی دیگه نمی خوام بهت سرویس بدم تا فلان موقع وقت داری اطلاعاتت رو ببری ، نه اینکه سرور هارو بی خبر ببنده و هیچ اهمیتی به دیتاهای داخلش نده (خودش میدونست هر سرور برای یک نفر هست چون نماینده بودم و همش برای من نبود)
من فقط تجربیاتم رو منتقل کردم ، اختیار با شماست
موفق باشید
من بعد از مشکلات مالی که دفعه قبل با نت دایرکت داشتم و همه ی سرور ها رو کنسل کردم
الان 4 ماه هست که دارم با لیز وب آلمان کار میکنم و روی سرور ها اصلا وی پـــی ان سرور نیست ، حتی یک ابیوز هم نگرفتم تاحالا (میتونم از ایمیل های دریافت شده از طرف لیزوب عکس بگیرم) هیچ دیتاسنتری از پول بدش نمیاد که ، قطعا کاری که در مورد امین کردن اشتباه بوده اما قطعا بدون دلیل هم نبوده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
من بعد از مشکلات مالی که دفعه قبل با نت دایرکت داشتم و همه ی سرور ها رو کنسل کردم
الان 4 ماه هست که دارم با لیز وب آلمان کار میکنم
اخر کنسل کردی یا داری کار می کنی(لیزوب المان == نت دایرکت)؟ :دی
نقل قول:
و روی سرور ها اصلا وی پـــی ان سرور نیست ، حتی یک ابیوز هم نگرفتم تاحالا (میتونم از ایمیل های دریافت شده از طرف لیزوب عکس بگیرم) هیچ دیتاسنتری از پول بدش نمیاد که ، قطعا کاری که در مورد امین کردن اشتباه بوده اما قطعا بدون دلیل هم نبوده
1- مشکل من تنها نبود
2-ببینید حتی اگر ایبیوز هم بیاد (سیستم اتوماتیک ارسال می کنه و تیک بزنی اتوماتیک solve میکنه) یا حتی میلم بزنی برات حلش می کنن
مهم اینه که به قول خودشون توی دیده بانشون باشی یا نه .
اگر در مدتی که توی دیده بانی (یا به هر علتی توی دیده بان قرار بگیری) 1 ایبیوز بیاد یا یک کاری کنی به مزاجشوت خوش نیاد میزنن می بندنت (اگر سرو کارت بیفته با بکی مثل Adam moore و بفهمه ایرانیم هستی دیگه باید اشهدت رو بخونی :دی)
به هر حال قانون مسخره ای دارن
مثل میدون جنگ میمونه :دی
ما هم اگر بحث ابروشون نبود و کمک دوستان نبود هیچ وقت اطلاعاتمون رو بهمون نمیدادن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
the_coder
اخر کنسل کردی یا داری کار می کنی(لیزوب المان == نت دایرکت)؟ :دی
توی دو بازه زمانی باهاشون کار میکردم
اون وقتی که نت دایرکت بود و حدود یک سال پیش که اگه یادت باشه سرور زیاد داشتم و نماینده هم بودم
اما اون موقع اینویس های مشکلناک میفرستادن و حاضر نبودن اصلاح کنن اشتباهات رو
اما الان مجددا حدود 4 ماه هست باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rn4j1m1
توی دو بازه زمانی باهاشون کار میکردم
اون وقتی که نت دایرکت بود و حدود یک سال پیش که اگه یادت باشه سرور زیاد داشتم و نماینده هم بودم
اما اون موقع اینویس های مشکلناک میفرستادن و حاضر نبودن اصلاح کنن اشتباهات رو
اما الان مجددا حدود 4 ماه هست باهاشون کار میکنم و مشکلی ندارم
تا اخرین لحظه ای که من باهاشون کار کردم مشکل رو حل نکرده بودن و قبولم نمی کردن که مشکل داره (هم ایبیوز ، هم پهنای باندشون)
من به شما xlhost را پیشنهاد میدم. حتما از کسی تهیه کنید که با آنها کار میکنند تا بتونن براتون آفر بگیرند