من عادت به تاییدکردن یا نکردن کسی ندارم ولی سرعت عملشون بالاست انشالله که همیشه موفق باشند
نمایش نسخه قابل چاپ
من عادت به تاییدکردن یا نکردن کسی ندارم ولی سرعت عملشون بالاست انشالله که همیشه موفق باشند
سرعت عمل فوق العاده بسیار آدم محترمی هستند پشتیبانیشون هم عالیه
چرا دومین ir? ، دومین .com ثبت کنید اعتبار میره بالا واستون خوبه
آقا دستت درست ، ما که با این وی پی اس حال کردیم ، صداقت مهمترین دلیل برای شروع این تعهده ، امیدواریم که همینطور ادامه پیدا کنه. هزینه مناسبه ، تبلیغاتتون کمه .
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز...
من خیلی وقته ایپی میگیرم البته از کسه دیگه ولی جدا این اقا عارف کارش درسته اولین باره میگیرم ازش ولی با همین بر خورد خوبش معلومه کارشون درسته امید وارم در تمام زندگیشون همیشه رفتار خوبی داشته باشن چه با دوست چه با دشمن...
پایه واساس دین اسلام از روی محبت و احترام بنا شده با تشکر
فروش متوقف شد لطفا سفارش جدید ارسال نکــ نید تشکر
سلام
یکی از دوستانم این اکانت رو درست کردن
اما چون دیدم اقای عارف نژاد اینجا هستند خواستم بگم بنده هم ازشون vps دارم و واقعا راضی هستم و به خدا تا الان توی ایران پشتیبانی به این صورت ندیدم امیدوارم همیشه موفق باشن .
در واقع صداقت و دوستی راز پیشرفت هستش ولاغیر...
فروش وی پی اس ها با آفرهای جدید آغاز شد http://www.webhostingtalk.ir/f15/35212
تاکید می کنم دوستانی که از قبل از این تایپیک سفارش داده بودند با تیکت در سایت می تونند سرویس هاشون رو تحویل بگیرند
*****V P 3 . I R*****
پرتال 3گانه ی کاربران | ایجاد تیکت سریع بدون عضویت برای مشاوره و سوالات قبل از خرید
صفحه اصلی دکتر وی پی اس | پرتال مشتریان دکتر وی پی اس
دوستان خواهشا در پرتال کاربری تیکت و یا ایمیل خودتون رو چک کنید تیکت مهمی ارسال شده
دکتر وی پی اس - پشتيباني