تفاوت قیمت انقدر! 70 تومن 400 تومن!نقل قول:
می تونید هاست و دامنه رو آنلاین رجیستر کنید
در ضمن قالب اختصاصی هم براتون طراحی میشه
قیمت اون سیستم با تخفیف 400 تومان میشه
نمایش نسخه قابل چاپ
یعنی در نسخه ساده عملا ثبت دامین نخواهیم داشت
میشه تعدادی سایت که با این سیستم کار می کنند رو معرفی کنید
با تشکر
Ded24.ir - مرکز تخصصی ارائه ی سرور اختصاصی
ورنا هاست | هاست لینوکس | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
عصرنت | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | سروراختصاصی | سرور مجازی
هاست سرويس | ميزباني هاست و فروش دامين
طراحان آینده | هاست | هاستینگ | میزبانی وب | ثبت دامنه | دومین | طراحی وب | سرور مجازی
و .....
بروز رسانی ها چطور هست ؟ چندوقت چندوقت آپدیت میشه
امکانات مدیریت جدید ، نواقص ریزی که داره ، اینها ایا پشتیبانی و بروز رسانی میشه ؟
سیستم در حال حاضر در حالت پایدار و استیبل هست و باگ یا مشکلی که روند کار رو مختل کنه یا ایراد برنامه ای نداره.
ممکنه کاربری در بخشی از برنامه مشکلی ببینه در حالت جزئی با تیکت میتونه مشکل رو اعلام کنه تا بر طرف بشه ولی افزودن قابلیت های عادی در سیستم در صورتی که اختصاصی باشه باید برآورد هزینه بشه و در حالت عادی و عمومی در آپدیت های بعدی بصورت خودکار اعمال میشه.
ماژول های ردریسلر و عصر اس ام اس بمرور به سیستم اضافه شدن.
برخی بروزرسانی ها هم از طریق اعلام عمومی در سایت عصر نت اعلام و انجام شد.
پیشنهادی که به دوستان دادیم این بود که همانند سایر سیستم ها برای این اسکریپت ، شرح وقایع و ورژن تعریف کنند و تمامی تغییرات و ... درج و ثبت بشه.
سایت دمو برای من ناقص بالا میاد، می تونم من مدیریتش رو هم ببینم
همین می خوام بدونم مثلا بعد از یک سال آیا امکانات جدید بش اضافه میشه ،پیشرفته تر میشه ، روند پیشرفتش چطور هست
مثلا الان من یه سفارش ثبت کردم ، پشیمون شدم ، حالا می خوام اینو حذفش کنم! گزینه ای برای حذفش نبود باید همینطور بمونه ، و یا اینکه من دیدم مشتری می تونه مبلغ رو خودش تعیین کنه که چقدر پول بریزه ، من می خوام نتونه اینکارو بکنه و فقط به اندازه سفارشش بتونه بریزه ، یا اینکه چندتا سفارش داره ؛ همه رو با هم در یک فاکتور بتونه پرداخت کنه ...
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:11 PM ----------
میشه یوزرها رو از whmcs ایمپورت کرد ؟
حذف سفارش توسط ادمین انجام میشه.
به مروز امکانات اضافه میشه.مثلا ارسال ایمیل گوهی چند وقت پیش به سیستم اضافه شد.ارسال بک آپ به ایمیل هم در آپدیت بعدی انجام میشه.
امکان تعریف اپراتور فروش و ساپورت هم در آپدیت های بعدی اضافه میشه .
ولی زمانی رو براشون نمیشه تعریف کرد.
در مورد ایمپورت یوزر با واحد پشتیبانی صحبت کنید. بهتر می تونن راهنمایی کنن.
سیستم 12 تا باگ داره و به راحتی هکش کردن
توجه توجه سیستم هاستینگ سما 12 باگ دارد.!
هک از طريق لايو زيلا بوده.
والا سايت های مهمتری هم با سما طراحی شده بوده، برای خود نمائي بوده که ميشد اونخا رو زد :دی
در حال پيگيری موضوع هستيم.