خیلی جالبه که به کاربران تذکر داده میشه که سولوشن خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند اما مدیران انجمن روش پیشنهادی خودشون رو در قالب ادمین فی مطرح میکنند .
انشالله که مشکل شما هم سریعا برطرف میشه .
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی جالبه که به کاربران تذکر داده میشه که سولوشن خودشون رو در این تاپیک مطرح کنند اما مدیران انجمن روش پیشنهادی خودشون رو در قالب ادمین فی مطرح میکنند .
انشالله که مشکل شما هم سریعا برطرف میشه .
کاربر درخواست حل مشکل رو کردند به همراه پرداخت هزینه و تنها به همین دلیل هست که بنده در این تاپیک شرکت کردم.
دلیلی برای انجام کاری که سالها برای یادگرفتنش تلاش کردم و سختی کشیدم، به صورت رایگان نمی بینم و اگر منظور شما این هست، متاسفانه شخص مورد نظر شما بنده نیستم چون هیچ گاه انتظار صدقه از کسی رو نداشتم و به کسی هم صدقه نمیدم مگر از نیازمند بودنش اطمینان داشته باشم.
شخصاً به کلفت کردن هر چه بیشتر گردن کلفتان اعتقادی ندارم ... اما این اعتقاد بنده هست فقط ;)
با تشکر.
رحمان مشکل حل شد ؟
توی لاگ های vcenter چیز خاصی نمیبینی ؟
پ.ن : من هم دعوت کن خوب :d
امیدوارم حل شه مشکلتون ولی اگر حل نشد kvm لازم نیست. شما سرور رو ریستارت کنید تا بالا بیاد ولی وی پی اس ها رو روشن نکنید. بعد به من یا بقیه دوستان که اطلاع دارند بگید تا از طریق همون کنسول vsphere نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.
خیلی خوب شد که این مشکل دوستان رو به جالش کشید در اینجا تا بدونند که یه مشکل اساسی توی شبکه داخلی esxi وحود داره. قبلا که این مشکل واسه من پیش اومده بود تو همین انجمن واسه دیباگ کردن اون تاپیک زدم ولی کسی نظری نداد ولی فکر می کنم باید تغییرات عمده ای توی شبکه esxi داده بشه تا این مشکلات پیش نیاد. این هم از تاپیک های ایجاد شده:
http://www.webhostingtalk.ir/f65/30555/
http://www.webhostingtalk.ir/f64/28318/
معمولا وقتی یوزری CPU رو Overload میکنه این مشکل در سرور و مجازی ساز پیش میاد. برای من هم چند باز این مشکل پیش اومده
سلام . دو تا سوال . یکی اینکه آیا شبکه شما از arp استفاده می کنه مثل ovh ? یا giga-international زمانی که شما می خواهید شبکه سرور رو تعریف کنید حتما باید مک آدرس و arp , ... رو هم تنظیم کنید یا فقط با آی پی سرور متصل میشه ؟
2- اینکه آیا شما kvm over ip دارید ؟ زمانی که سرور هنگ میکنه یا نتورک و پینگش رو از دست میده کنسول سرور رو میتونید ببینید و از طریق kvm با سرور کار کنید ؟
سلام رحمان جان ...
نظر شخصی بنده هم بحث شبکه هستش...
ببینید IP Conflict دارید یا نه ...
همچنین تنظیمات شبکه سرور رو از vCenter چک کنید و با سایر سرورهای داخل vCenter مقایسه کنید...
ما هم همچین مشکلی رو روی سرور سوئیس داریم که هر از گاهی چیش میاد...دقیقا ساعت 9 صبح سرور و تمام سرور های مجازی پینگشون میره...در حالی که سرور اصلی آپ هست
مثل اینکه همه این مشکل مشترک رو دارن !
برام سوال شده این همه ESXi کار هنوز نمی دونند که باید management network رو به حالت Isolate تنظیم کرد که این موارد پیش نیاد ؟!
من که هر موقع گفتم ESX/ESXi تنظیمات داره و همینجوری نمیشه OS رو نصب کنید و برید بدید دست مشتری بدبخت، همه گفتند ما همین کارو می کنیم و میشه و مشکلی نیست ...
رک بودن من رو ببخشید (یا نبخشید - تفاوتی نداره) ولی سرویس دهنده ایرانی روزی موفق میشه که به غیر از پول به چیز دیگه هم فکر کنه!
موفق باشید.
چندین بار من همین مشکل رو با isolate حل کردم اما بهتره قبل اینکه توش سرور create کنید این تنظیمات رو انجام بدهید از آریا سپاس گزاریم.