منظورتون ورلد استریمه؟نقل قول:
دوست من ما نماینده ورداسترام هلند هستیم به شما نگفتن لیست قیمت بزارین
نمایش نسخه قابل چاپ
منظورتون ورلد استریمه؟نقل قول:
دوست من ما نماینده ورداسترام هلند هستیم به شما نگفتن لیست قیمت بزارین
به جای اینکه بحث کیفیت و ساپورت و ... کنید به غلط املایی و ... گیر میدین !!!
خیلی ملت باحالی داریم !!!
نه بحث من اصلا اون نبود
فکر کردم شابد یه شرکت دیگه است چون قبلا یه تاپیک زده بودن و اون تاپیک فقط به این دلیل پاک شد که ایشون ادعا کرده نماینده ورلداستریم هستن که اینطور نیود
میخواستم بدونم الان نماینده رسمی ورلد استریمن یا اینجا شرکت دیگه است
وگرنه سایتی که دوستمون داد سایت خود ورلداستریمه که بره فروش وی پی اس زده .....
سایتی رو که معرفی کردن IR هست نه سایت اصلی nl
www.worldstream.ir
حالا اینکه نماینده هستن یا نیستن من و شما باید تحقیق کنیم
منم از یه نفر شنیدم که گفت ساپورتر دیتاسنتر گفته ما به هیچ کس نمایندگی نمیدیم و بالعکسشم شنیدم ...
من ایمیل زدم بهشون
Hi,
he is only
a normal reseller (everybody can resell our servers). He is not an
exclusive reseller.
Regards,
Dirk Vromans
WorldStream
GIG NIC schreef:
> and one more question
> Is samanenic your reseller?
من قصد خاصی نداشتم
فقط اونجور که شما گفتین نماینده این گفتم کل ایران رو شما میدین:D
خودش گفته (everybody can resell our servers). خب پس الان منم که 3 تا سرور دارم نماینده محسوب میشم
چه جالب منم 2 تا سرور دارم
منم نماینده هستم؟
هر وقت مثل آقای میرزاخانی لوگوی شرکتتون رو توی سایتش زدن بگید نماینده هستید.
69 Please (9/5/2009 8:11:05 AM): Admin! do you have reseller in Iran? Some one Say that is your reseller in iran. do you accept it?
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:13 AM): no, dont listen to it
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:37 AM): you are just a good speaking client
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:44 AM): you can rent directly from us
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:48 AM): there are multiple resellers
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:54 AM): but every one can go straight to us
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:14:58 AM): they dont have got rights or something
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:15:24 AM): if he want to lie, let him lie
WorldStream Internet | Lennert Vollebregt (9/5/2009 8:15:32 AM): it doesnt matter for us right