پاسخ : نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6
اقا سلام از اینکه لینک رو برای دانلود گذاشتی خیلی ممنون اما اینو تو esxi 5.0.0 نمیشه وارد کرد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Ahoora_SS
پس از انجام تست های نهایی تصمیم به انتشار نسخه ی کامل و کرک شده ی Mikrotik 5.7 Level 6 با فرمت vmdk آماده ی گرفتم. لایسنس این نسخه به صورت مادام العمر بوده و تمامی ابزار ها بصورت پیشفرض نصب شده اند.
آموزش نصب : پس از unzip کردن فایل Mikrotik 5.7 Level 6 (zagros-data.com).vmdk را در دیتااستور سرور خود آپلود کنید سپس یک ماشین مجازی جدید ایجاد کرده و تمامی مراحل آن را تا ساخت هارد دیسک ادامه دهید سپس همانند عکس زیر Use an existing virtual disk را انتخاب کرده و در مرحله ی بعد فایل میکروتیک را انتخاب کنید.
برای تعیین آی پی پس از باز کردن کنسول ماشین مجازی, پس از وارد کردن اطلاعات زیر :
یوزرنیم : admin
پسورد : ندارد
دستور setup را تایپ کنید و پس از آن به ترتیب a برای تعیین آی پی و g برای تعیین gateway را بزنید.
موفق باشید
برادر دانلود نمیشه لطفا یه بار دیگه اپلود بفرمایید
متاسفانه گویا قسمت Queue این نسخه در جریان کرک از کار افتاده و هرچی تعریف میکنم ترافیکی نشون نمیده! بقیه این مشکل رو ندارن؟!
آقا من این تمپلتو نصب کردم اما سرعت کانکشن های من خیلی پایینه درست هم کانفیگ کردم نمی دنم مشکل از کجاست !!! یعنی بد کانفیگ کردم؟؟
کسی تمپلت دیگی نداره ؟
دوستان این نسخه که گذاشتین برای دانلود من وقتی روی سرور میرم برای نصبش ارور هارد دیسک میگیره و میگه که هاردی روی سرور نصب نیست . ممنون میشم که راهنمایی کنید
سلام دوستان من هم تو سایت و هم تو میکروتیک تازه وارد هستم
میشه به سوالهام جواب بدین/
1-چه طوری یوزر منیجر رو رو میکروتیک نصب کنم
2-چه طوری به یوزر منیجر وصل بشم و تنظیمات اون رو انجام بدم
مرسی