خواهش می کنم عزیز
برای این که کارت کامل تر شه این چند تا عکسی که ضمیمه کردم رو بریز تو پوشه image(جایگزین فایل های اصلی کن)
دیگه اینطوری عکس های چپ و راست کادرت هم درست میشه موفق باشید
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش می کنم عزیز
برای این که کارت کامل تر شه این چند تا عکسی که ضمیمه کردم رو بریز تو پوشه image(جایگزین فایل های اصلی کن)
دیگه اینطوری عکس های چپ و راست کادرت هم درست میشه موفق باشید
شرمنده یادم رفت ضمیمه کنم
ضمیمه شد
موفق باشید
آقای aliasghari دستت درد نکنه عالی بود
موفق باشید
سلام همه دوستان خسته نباشید تا اینجا همه به هم کمک کردید تا به من و بقیه به این مرحله رسیدیم
در انجمن برای این که کاربران زودتر به پاسخ برسند از این نرم افزار استفاده کردم
حالا میخواهم تعداد پشتیبانی انلاین را افزایش دهم یعنی دوستم از شیراز هم پاسخ گوه باشد باید چه کاری انجام دهم
آیا باید یک بار دیگر این نرم افزار را در یک جای دیگر هاست نصب کنم
آیا هر دونفر مان میتوانم هم زمان انلاین باشیم و هر کس سرش خلفت تر بود پاسخ دهد
لطفا اگر راه دیگری هم دارید یا هر چیزی من را راهنمایی کنید با تشکر از دوستان و مدیران
دوستان فایل فارسی را من به اشتباه پا کردم و خوشبختان اینجا بود و دوباره دانلود کردم ولی مشکل داره یک مقدا ناقص هست اگر مقدور هست یک نفر فایل فارسی را دوباره آپ کنه ممنون
فایل قبلی قسمت پیغام شما: این کلمه را ندارد و هر چقدر دست کاری هم کردم جواب نگرفتم فایل مشکل کلی داشت
فایل فارسی زبان(langfa.php) رو در پوشه زبان قرار بدین.
فایل css رو هم برای راست به چپ شدن در پوشه templates بریزید
سلام دوست عزیز شاید این تاپیک قدیمی باشه ولی دیدم کسی به این سوالات پاسخی نداده، تا اونجائیکه من یادمه و کار کردم کافیه دوستتون لایو زیلا رو نصب کنه و بعد فایل سرور رو از دایرکتوری لایوزیلا که روی هاست نصب کردید دانلود کنه و روی برنامه نصب کنه (اتومات انجام میشه) ... نشد خبر بدید
سلام
نیازی به این کار نیست فقط شما باید با استفاده از برنامه LiveZilla Server Admin.exe در سیستم خودتون وارد قسمت user management بشین و یک یوزر جدید برای دوستتون ایجاد کنید. اینجا دیگه کار شما تمومه!
حالا دوستتون باید تو سیستم خودش برنامه لایو زیلا رو نصب کنه و با استفاده از یوزر و پسوردی که شما بهش میدین به سرور سایت شما متصل بشه و اون هم به عنوان یک پشتیبان سایت کار کنه!
اگه مشکلی بود بگین.
---------- Post added at 02:31 PM ---------- Previous post was at 02:19 PM ----------
البته دوستتون باید قبلا با استفاده از برنامه LiveZilla Server Admin.exe در سیستم خودش سرور شما رو به برنامه شون معرفی کرده باشن.