پاسخ : سرور اختصاصی با چه مشخصاتی بگیرم برای حدود 60 تا vps
هارد سرور ایشونوسترن دیجیتال بلک هست !!!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Hostpolis
امیدوارم کل پست ها رو مرور کرده باشید. من نظر شخصیم رو گفتم و بالا قید کردم. ما دیتاسنتر خودمون رو داریم و دیتاسنتر قانونا حق داره بدونه که کاربر وی پی اس داره چه کاری انجام میده که روی سروری با سخت افزار مناسب قرار بده اونو.
در ضمن هاردهای ایشون هاردهای عادی هیتاچی هستند که عمر مفیدشون 18 ماه با rma 1% هست. یکی از دلایلی که دیتاسنتر های بزرگ از هیتاچی زیاد استفاده نمیکنن و به اینتل دارن رو میارن همین بحثه که البته جای خودش میشه صحبت کرد
یعنی هیتاچی هارد خوبی نیست؟
در مورد مارک هارد فکر میکنم من اشتباه کردم چون اصلا مطرح نشده بود تا جایی که من دوباره همه پست ها رو نگاه کردم.
در بقیه موارد مجددا عرض میکنم که روی تجربه نظر شخصی خودم رو دادم. ایشون مختارن تصمیم بگیرن.
---------- Post added at 05:13 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mehritc1
یعنی هیتاچی هارد خوبی نیست؟
هارد هیتاچی هارد خوبی هست. ما در شرایطی نیستیم که هارد ها رو قضاوت کنیم.
اطلاعات من صرفا از بازار مصرفی دیتاسنترها هست و خریدهای قبلی برای دیتاسنترهایی که باهاشون کار کردم.
با توجه به گفته ی دوستان استاد در این زمینه من یکم گیج شدم!!
حالا من میتونم هم وی پی اس بدم و هم هاستینگ راه اندازی کنم؟ با توجه به سود و ضرر هر کدام؟
تعداد وی پی اس ها هم مهم هست؟
نه موردی برای سردرگمی نیست شما یکبار از اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید همه چیز براتون روشن میشه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
نه موردی برای سردرگمی نیست شما یکبار از اول تاپیک رو مطالعه بفرمایید همه چیز براتون روشن میشه .
پس اگر بخوام یک جمع بندی بکنم میتونم هم هاستیگ راه اندازی کنم و هم وی پی اس ارائه بدم ولی با کنترل همگن بودن کاربر ها.
از پاسخ همگی ممنونم
دقیقا ، تاپیک خیلی خوبی شد و نتیجه گیری هم داشت .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohsened
دقیقا ، تاپیک خیلی خوبی شد و نتیجه گیری هم داشت .
اره همینطوره دوست عزیز و من هم از دکمه ی تشکر استفاده کرد و هم اینجا از تمامی اساتید که به این تاپیک کمک کردند ممنون هستم