پاسخ : 2 تا vps ویندوز خیلی فوری
بله منم از اینکار ایشون اصلا خوشم نمی یاد که بخواد آپتایم سایتهای دیگه بگیره
شاید یکنفر واسه فروش سرور مجازی ساخته و از رو سرور مجازی داره هاست میده و سایت خودش رو سرور مجازی هست و به هر دلیل سرور مجازی دان شده ایا دلیل میشه که بقیه سرور مجازی های دیگر هم دان باشه !؟ پس اصلا کارتون درست نیست دوست عزیز
با سلام
1روز نبودم چی شلوغش کردین #:-S
من دومین وی پی اس رو از 1eng.ir خریداری کردم اونم بخاطر صداقت در کارشون ، اپ تایم بالا ، رعایت کردن قانون مانی بک ، احترام در کار ، سر پول با مشتری کنار میان ، وقتی میگن 1 ساعت دیگه امادست سرویس 1 ساعت دیگه خودشون پی ام میدن و اینفو سرویس رومیدن یا ایمیل میکنن
در ضمن هشدار به هاستینگ های عزیز شما اگه 1 یوزر رو همیشه راضی نگه دارین همون یوزر مشتری میاره و دیگه نگران این نباشین کسی اپ تایم شما بده به مشتری.
در ضمن من با تمامه کسایی که تو این تاپیک پست دادن همکاری داشتم و بی دلیل حرفی نزدم و مشتری مداری همتونو دیدم و 1eng.ir بیسترین نمره رو در نظر من گرفته .
اینو یادتون باشه صداقت خودتونو به یوزر اثبات کنین تا هر روز مشتری هاتون بیشتر بشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz18
با سلام
1روز نبودم چی شلوغش کردین #:-s
من دومین وی پی اس رو از 1eng.ir خریداری کردم اونم بخاطر صداقت در کارشون ، اپ تایم بالا ، رعایت کردن قانون مانی بک ، احترام در کار ، سر پول با مشتری کنار میان ، وقتی میگن 1 ساعت دیگه امادست سرویس 1 ساعت دیگه خودشون پی ام میدن و اینفو سرویس رومیدن یا ایمیل میکنن
در ضمن هشدار به هاستینگ های عزیز شما اگه 1 یوزر رو همیشه راضی نگه دارین همون یوزر مشتری میاره و دیگه نگران این نباشین کسی اپ تایم شما بده به مشتری.
در ضمن من با تمامه کسایی که تو این تاپیک پست دادن همکاری داشتم و بی دلیل حرفی نزدم و مشتری مداری همتونو دیدم و 1eng.ir بیسترین نمره رو در نظر من گرفته .
اینو یادتون باشه صداقت خودتونو به یوزر اثبات کنین تا هر روز مشتری هاتون بیشتر بشه
درسته من حرف های شما رو قبول دارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
orojlo
درسته من حرف های شما رو قبول دارم
ممنون
لطفا بجای پست دادن از دکمه تشکر استفاده کنید:63:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz18
با سلام
1روز نبودم چی شلوغش کردین #:-s
موضوع سر کیفیت و پشتیبانی بود ؟
موضوع دخالت ایشان در کار دیگران و تخریب بنده برای جذب مشتری برای خودشان است
اون پست ها یعنی چی ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
takweb.ir
موضوع سر کیفیت و پشتیبانی بود ؟
موضوع دخالت ایشان در کار دیگران و تخریب بنده برای جذب مشتری برای خودشان است
اون پست ها یعنی چی ؟
من از شما یک سوال دارم
ایا شد شما تاپیکی بزنید و عللن اقای فخرایی بد گویی شما رو بکنه ؟
یا سند تو ال کنه تک وب مشکل داره یا جایی تبلیغ کزده تک وب هاستینگ خوبی نیست؟
در ضمن اگه مشتریی هم اومده پیشش نظر خواسته در مورد شما نظر خوشو گفته
این ضعف شما بوده که مشتری مداریتون ضعیف بوده ونتونستین یوزر رو راضی نگه دارین حالا هم اینجوری بیخ ریشتون شده
این اویزه گوشتون باشه
نقل قول:
بقول قدیمی ها
نقل قول:
مشتری ، مشتری میاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kambiz18
من از شما یک سوال دارم
ایا شد شما تاپیکی بزنید و عللن اقای فخرایی بد گویی شما رو بکنه ؟
یا سند تو ال کنه تک وب مشکل داره یا جایی تبلیغ کزده تک وب هاستینگ خوبی نیست؟
عزیز نمی دونم
شاید شما تازه عضو wht شدید
ایشون کم از این کارا نکردن
این و حد اقل همه می دونن