پاسخ : VDS-VPS HDD:150 GB | RAM:1GB | CPU:Core I7 2600-k | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 25000 تومان اروپا-هلند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms11
سلام
میخواستم بگم سرویس 45 هزار تومنی شما دقیقا همون سرویسی هست که من میخوام اما چند تا سوال دارم
سوال اول:خداوکیلی شما دارید هر سرور رو به 4 نفر میدید.یعنی روی هر سرور فقط 4 نفر هستند.سروری که پورتش 1 گیگ هست
سوال دوم:میشه یه اکانت تست بهم بدید؟اکانت تست شما از همون سروری هست که من میخوام بعدا استفاده کنم یا فرق داره؟اگه فرق داره چه تضمینی وجود داره که سرور اصلی خوب باشه
سوال سوم:اگه به هر دلیلی من از سرویس شما ناراضی باشم آیا امکان بازگشت پول وجود داره؟
راستی اکانت تست از همون سرور که قراره من ازش استفاده کنم بدید
با تشکر
سلام
پاسخ سوال اول: بله ما به صورت پیش فرض یک سرور 8 گیگ در نظر گرفتیم که کلا روش میشه 4 تا سرویس 2 گیگ داد که برای اینکه کیفیتشون پایین نیاد 2 گیگ رم بیشتر روی سرور آزاد قرار دادیدم
پاسخ سوال دوم: برای دریافت اکانت تست 512 به واحد فروش sales@novinvps.net تیکت بزنید.
پاسخ سوال سوم: امکان بازگشت هزینه نیست.
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
peymankazemi
سلام
آیا می شه به عنوان هاست دانلود یوس کرد؟
حد اکثر پهنای باند برای رم 1 گیگ و پورت تضمینی
و پشتیبانی به چه صورت هست ؟
سلام
سرویس ها کاملا مناسب برای هاست دانلود و... هستش
در این افر پهنای باند برای سرویسها نامحدود در نظر گرفته شده است.
پاسخ : VDS-VPS HDD:150 GB | RAM:1GB | CPU:Core I7 2600-k | port: 1Gbit Dedicated قیمت: 25000 تومان اروپا-هلند
اگه وقت کردید جواب پست ها رو هم بدید بد نیست!! [7 ساعت پیش 27#]
1- bw واقعی کل سرور چنده؟ و به هر سرور با ram:1gb چند میرسه؟
2- پشتیبانی واقعی؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
cpdtm
اگه وقت کردید جواب پست ها رو هم بدید بد نیست!! [7 ساعت پیش 27#]
1- bw واقعی کل سرور چنده؟ و به هر سرور با ram:1gb چند میرسه؟
2- پشتیبانی واقعی؟
جواب پست هارو دادم شرمنده متوجه نشده بودم.
1- پهنای باندی که دیتاسنتر به صورت همکار با ما حساب کرده بیشتر از 50 ترابایت هستش. و برای سرویس های یک گیگ و 2 گیگ بیشترین سرعت رو میده.
2- قطعا پشتیبانی امری مهمی هستش که بنده به این موضوع بعد از روی کار اومدنم اهمیت دادم و هیچ وقت دریغ نکردم در پشتیبانی بهتر
سلام
همچنان موجود و نامحدودن؟! آی پی تست؟
عجب داستان طولانی داشته این نوین وی پی اس!!!
چه دعواهایی که نشده
میخواستم بدونم شما همون روند قدیم رو دارید یا اینکه قراره تمام مشتری ها راضی باشن از کار شما؟
چون اگه شما بهترین سرور دنیا رو هم بدید اگه قرار باشه پشتیبانی نکنید زار نمی ارزه
راستی یه سوال مهم برای من:اون قوانین شما که کلا مسئولیت رو از عهده شما باز کرده هنوز هم پابرجاست؟منظورم اینکه گفته نوین وی پی اس هیچ مسئولیتی در قبال فایلا نداره و غیره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
sms11
عجب داستان طولانی داشته این نوین وی پی اس!!!
چه دعواهایی که نشده
میخواستم بدونم شما همون روند قدیم رو دارید یا اینکه قراره تمام مشتری ها راضی باشن از کار شما؟
چون اگه شما بهترین سرور دنیا رو هم بدید اگه قرار باشه پشتیبانی نکنید زار نمی ارزه
راستی یه سوال مهم برای من:اون قوانین شما که کلا مسئولیت رو از عهده شما باز کرده هنوز هم پابرجاست؟منظورم اینکه گفته نوین وی پی اس هیچ مسئولیتی در قبال فایلا نداره و غیره
سلام
برای هر شخص/شرکت/ارگانی راضی بودن مشتری یک شرط هستش و فکر میکنم این سوال سوال منطقی به نظر نمیرسه.
نقل قول:
دو خط متن شما یک سوال بسیار ساده هستش که جواب ساده ای داره.
تهیه سرویس بکاپ ، موقع سفارش میتونید از ما سرویس بکاپ بگیرید یا از هر جایی که تمایل داشتید
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:21 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
P30Tools
سلام
همچنان موجود و نامحدودن؟! آی پی تست؟
سلام
بله نامحدود وجود داره
ایپی تست در صفحه اول هستش
نقل قول:
موجودی: 3 عدد
CPU: Core I7 2600-K
Core: 6 Core!!! Provided for VDS
RAM: 2GB
HDD: 250 GB
Port: 1Gbit Shared with 3 VDS
|قیمت: 45000 تومان |
یک عدد دیگر برای 3 ساعت اینده موجوده فقط.
دیگه از این سرویس ارائه نمیدید
اخه الان من نمیتونم بگیرم.شاید بعدا بخوام.خواستم بدونم دیگه این سرویس رو ارائه نمیدید؟
والا بستگی به سفارشات داره
ارائه دادن که ارائه میدیم
مثلا برای شروع افر ما 3 سرور در نظر گرفتیم که پیش بینیمون درست از اب در اومد و زودتر از اون چیزی که فکرش رو میکردیم پر شد
و به فکر سرورهای بعدی هم هستیم
فعلا برای ما پشتیبانی مشترکینمون و حفظ مشترکینمون مهمه تا فروش بیشتر.
من به واحد فروش ایمیل زدم واسه اکانت تست
اگه ممکنه همین آفر 45 تومنی رو بدید واسه تست.چون اگه بشه همین سرویس رو بگیرم.چون میخوام ببینم سرعت rar و unrar کردن فایلا چقدره و ضمن اینکه سرعت آپلود و دانلود به درد من میخوره یا نه.چون اگه اکانت 512 باشه روی یه سرور تعداد نفرات بیشتری هست و من نمیتونم درک درستی از تست این آفر 45 تومنی داشته باشم.به این خاطره که میگم اگه همین سرویس باشه بهتره
اگه که امکانش نیست همون 512 رو لطف کنید
من بار های عرض کردم ،سرعت دانلود و آپلود خیلی برام مهمه که بشدت بالا باشه
یه سوال هم داشتم
اگه یه سروری شما بگیرید که پورتش 1گیگ باشه و فقط بین دو نفر شیر شده باشه به نظرتون برای منی که میخوام یکی از دو نفر باشم چقدر هزینه ماهیانه داره؟