من كه هيچوقت سمت همچين سرويس هايي نميرم كاملا مشخصه جريانش چيه واسه همينم دركش نكردم و نخواهم كرد اين كلمه نامحدود رو
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
جالب شد دوستان
توی سایت همه مشخصات رو نامحدود قید کرده ، اما الان که پرداخت رو انجام دادم ، می بینم اد آن دومین رو روی 5 تا محدود کرده . تیکت زدم ، می گه ادد آن دامین 5 تا بیشتر نمی دیم .
تیکت زدم که این بر خلاف چیزی هست که شما توی سایتتون گفتین و این اخلاقی نیست . در خواست بر گشت هزینه رو دادم .
منتظرم
بهتره از اين جاهايي كه زدن نا محدود خريدنكنيد خدا كنه پولتون و بدن
ببخشیدم یادم رفت بگم ، پرشین هویز .
هنوز جواب نداده اند . منتظرم هم چنان
قانون مسخره زمان پانصد سال پیش شرکت
در صورت استرداد مبلغ بالایی 100 باید سیر تا پیاز زندگیت از ادرس تا اسم و فایل و کد پستی را بدی تا برات مبلغ را طی یک چک پست کنند
همچنین هزینه پست ارسال چک از مبلغ کسر میشه
---------- Post added at 07:19 PM ---------- Previous post was at 07:13 PM ----------
توی یکسال و اندی که با این شرکت کار کردم
کمتر پیش میاد که تیکت زودتر از 24 ساعت جواب داده بشه / مهم هم نیست چه ساعتی تیکت را فرستاده باشید
اگر در همان لحظه جواب سری تیکت دیگه ای ارسال کنید با اینکه همون لحظه کسی پشت سیستم بوده و جواب شما رو داده
اما جواب تیکت دوم میره 24 ساعت اینده
خوب دوستان اومدن گفتن خوبه اين بنده خدا هم گرفت من كه چيزاي خوبي نشنيدم ,ترسيدم بيام بگم گفتم شايدم اشتباه كنم
اينا سروشون داون زياد داره و اينكه شب ها خيلي سرعت سرور كند ميشه و سوالي كه پرسيدم ميگن شبا داريم بك آپ ميگيريم پشتيباني خوبي هم ندارند سريع هم ساپسند ميكنند و ديتاسنترشونم جالب نيست جواب سربالا هم زياد ميدن.
اينا رو چند ماه پيش كه دنبال هاست بودم از اين هاستينگ فهميدم.
پرشین هویز عالیه
دوستان ، هزینه به حساب من بر گشت داده شد . مشکلی نیست
اما به نظرم این غیر حرفه ای هست که تو سایت ، و تو مشخصات یه چیز نوشته بشه ، ولی در واقعیت یه خدمات دیگه ارائه بشه .
می رم پردیس رو چک کنم .
تنکس