http://1techman.com/wp-content/uploa...et_speed_l.jpg
نمایش نسخه قابل چاپ
اسکرین شاتی که بنده قرار دادم مرتبط به شرکت مخابرات استان قم است .
در حال حاضر یکی از مؤسسات مذهبی در قم فکر می کنم 155 مگابیت پهنای باند از شرکت مخابرات دارد و هیمن دلیلی بود تا مخابرات به دلیل کاهش و افت سرعت سرویس های ADSL خود را از نامحدود به محدودیت ترافیکی تغییر بدهد.
فقط قیمت پهنای باند این موسسه 46 میلیون در ماه می شود . :105: به جز هزینه خرید تجهیزات
یکی از همین موسسات در قم حتی اینقدر پهنای باند اضافه دارد که برای مؤسسات دیگر یک track Datacenter ایجاد کرده .
یکی از دوستان بنده در انگلستان زندگی می کرد صحبت در مورد نت و این موارد شد .
گفت :در حال حاضر اینترنت 50 مگابیت دارم با پهنای باند نامحدود. ماهیانه حدود 30 پوند پرداخت می کرد.
من از مخابرات 512 دارم با سرعت 60/70 نامحدود.توی دو ماه حد اقل 100 گیگ دانلود کردم
بحث تاپیک و چرا منحرف کردید؟
2 حالت داره.
یا پایه شکایت هستید یا نیستید.
اگه هستید که یا علی.
اگه هم نیستید بیاد بحث و منحرف کنید!
من پایه ام.
شدیدا هم پایه ام.
اما اخبار 20:30 رو ندیدم. کسی هست اطلاع دقیق راجع به متن خبر 20:30 بده ؟ + اینکه دوستان متن قراردادی که با شرکت های مخابراتی بستن رو ارسال کنید که ببینیم از کدوم یکی از شرکت ها شکایت کنیم که 100 % جواب بگیریم.
بعدش دونه دونه شرکت هایی که به ملت جفا می کنند رو درو می کنیم ..
البته اینم بگم که باید در فیس بوک اطلاع رسانی خفن بکنید که همه بیان(چه موافقین ، چه مخالفین)..چون هیچکس از این ظلمی که بهمون میشه راضی نیست...
بابا ، حقمونه که اینترنت سرعت بالا و نا محدود داشته باشیم. چرا ساکتید؟ نهایتش اینه که جواب نمیگیریم دیگه... حداقل تلاش بکنیم................
پس کسی نمیخواد پیگیر بشه :d ولش کنیم بزاریم بخورن کیف کنن
تو ايران مسئولين از دوچيز هم مي ترسن هم استفاده مي كنن
سرعت كم جلوي نشر بيشتر اطلاعات رو مي گيره و سرعت كم درخواست رو بيشتر مي كنه و در خواست بيشتر هزينه بيشتر رو طلب مي كنه .
:53:
آقا بخدا من خسته شدم همتون دارین مینالین از این نت بیگین یه کاری پیش ببریم ها بخدا عیب نداره:63: خدا جواب میده توی این ماه رمضونی :دی
دروود بر شما
در این زیمنه برترین مرجعی که باید به شکایت ها رسیدگی کند سازمان تنظیم مقررات می باشد،که خود این سازمان محدودیت کاربران خانگی+ضریب 1 به 10 را به تصویب رسانده بنابراین امکان پیگیری این دو موضوع نیست.
در این زمینه تلاش بسیار شده،تقریبا هر هفته در هفته نامه عصر ارتباط،گفت و گویی با یکی از چهره های شناخته شده انجام می شود و زاز این اینترنت خورده می گیرند.
شما راهنمایی کنید من هم پایه شکایت خستم.