کانفیگ خوب باشه دایرکت ادمین
نمایش نسخه قابل چاپ
کانفیگ خوب باشه دایرکت ادمین
سلام دوستان این easy apache آسان آپاچی به چه دردی میخوره آیا c panell کمکی به سریع بالا آمدن سایت میکنه یا فقط قشنگه من که سالی دو بار هم به پنل هاستینگم نمیرم چرا باید قشنگی پنل هاست مرود توجه خریداران باشه دایرکت هم خوشکله من از دایرکت استفاده میکنم و مسلم هست که به دنبال بهترین هستم در حال حاضر من یه مشکلی که دارم نداشتن اختیار برای ثبت دامنه جدید در هاستم هستم و باید شرکت با دریافت هزینه اینکار رو برام انجام بده من سه ساله که از دایرکت استفاده میکنم و تا حالا مشکلی در ارتباط با هک سایت یا قطعی نداشتم از دوستان ممنون میشم کمی بیشتر توضیح دهند ممنون
امروزه استفاده از کنترل پنل direct admin بیشتر از سایر سیستم ها رایج شده است که دلایل زیر حاکی از این موضوع می باشد.
سی پنل بهترین کنترل پنل در وب هاستینگ است اما با اینحال ممکن است جایگزین هایی هم وجود داشته باشد که وب هاست ها آنها را انتخاب کنند. یکی از این جایگزین ها دیرکت ادمین (DirectAdmin) می باشد.
اولین نسخه کامل دایرکت ادمین در اول مارس سال ۲۰۰۳ میلادی عرضه شد. امروزه به دلیل ارائه آن توسط برخی از هاستینگ ها در کنار سی پنل، دایرکت ادمین معروفتر شده است. اما ویژگیهای اصلی آن چه چیزهایی هستند؟
سادگی : عملکرد و اجرای آن سریع است و منابع حاشیه ای موجود در سی پنل را ندارد. این ویژگی خصوصا در هاستینگ مشترک بسیار مفید است زیرا در آن ممکن است چندین کاربر همزمان با هم از آن استفاده کنند. استفاده و اجرای آن آسان است و همچنین واسط آن بسیار شبیه واسط سی پنل است، بنابراین لزومی ندارد کاربران نحوه استفاده از آن را یاد بگیرند. مزیت سوم معتبر بودن آن است یعنی حتی وقتی هم که خراب شود، ریکاوری آن سریع انجام می شود و در نهایت ارزان است و به همین دلیل برخی از وب هاست ها از دیرکت ادمین استفاده می کنند.
خوبی دیگر دایرکت ادمین در مقایسه با سی پنل اینست که چون شرکت سازنده آن کانادایی است محدودیت های سختگیرانه به دلیل تحریم همچون سی پنل را شامل نمیشود و برای سرویس هاست لینوکس داخل ایران مناسب است. از طرفی تنظیم دایرکت ادمین در مقایسه با سی پنل کمی سخت تر است و نیاز به کار بیشتر ادمین سرور و تخصص بیشتری دارد.
با تشکر از سایت وب رمز